Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 5
diwana spune:
La noi a nins ieri toata ziua si s-a depus zapada pe copaci, arata frumos, pe jos e fleasca insa. Incerc sa pun si eu niste poze recente.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
pana una-alta, va arat www.flickr.com/photos/23756759@N04/3275751497/" target="_blank">bube de nazdravan
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
mami25_7 spune:
Va multumesc pentru incurajari!Astept cu nerabdare analiza pe care o voi lua diseara,sper sa fie bine,luni voi face o noua echo,care va fi decisiva.Tineti-mi pumnii pls.David ma cam ingrijoreaza,de dimineata a avut 2 scaune mai moi si are si o tuse productiva.Am sa ii dau niste smecta si de tuse ii dau caughend,un sirop indian naturist care isi face efectul in cateva zile.
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash pana una-alta, va arat www.flickr.com/photos/23756759@N04/3275751497/" target="_blank">bube de nazdravan |
Vaai, ce nazdravan e! (a se citi; "ce bube"!)
Asta unde e? In vreun mall? http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/3275751243/in/photostream/
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Mami25, iti tin pumnii sa fie bine cu samburelul din burtica, iar David sa nu se imbolnaveasca.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia parca stiam ca zona zoster apare pe baza nervoasa...cine te-a necajit asa tare? Refacere rapida iti doresc! |
Zona Zoster apare de fapt cand corpul e slabit de boala sau de...cura de slabire
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna!
Luy, ce fain sare Maria si mai ales ce clar spune cade!!! E o frumoasa si o vesela!
Melania sa iti fie de bine cumparaturile. Pa poarte si Tudor sanatos ghetutele
. Deci duminica petrecere mare. Numai o zi si nu te-ai nascut de sfintul Valentin.
Greyerash, ma bucur sa aud ca Adelina e mai bine. O sa vezi ca o sa isi revina complet in citeva zile!
Papanash tare dulce soferul cu "buba".
Yaia,
sa treaca odata si la tine. O fi de la piscina, ce crezi?
Super progresele delfinasului!
Danuta, sanatate tie si tatalui. Bine ca si-a mai revenit Miruna.
Roxana, asa ma gindeam si eu luni cind ai zis ca ai avut o zi ocupata ca ti-ai luat timp sa scrii.
Sa iti iasa toate bine si drum bun la Roma.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia ca incercam sa nu ma mai indop si am luat si virusul asta de raceala de la Tudor, de asta a aparut la mine...dar m-am intors la obiceiurile bune, adica Skittles. |
si uite cum se scrie istoria.. maien poimaine Skittles va deveni tratament impotriva zonei zoster...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Noi suntem bine. Daria doarme acum.
Tati a plecat in graba si nu mai avut timp sa aduca carucuiorul din masina asa ca astzi ne-am plimbat un pic pe linga bloc.
Am cumparat toate ingredientele pentru taitei chinezesti si am venit incet acasa. Nu va spun cum pune Daria in cos tot ce e mai atractiv pentru ea. De prin octombrie ne-a uimit cind a pus in cos 3 geluri de dus diferite. Ii place sa plateasca ea la casa, iar daca ii cer sa ma ajute cu un produs il intinde ea sa fie scanat.
In rest... thank God is Friday!!! Vine si tati mai repede si incepe week-endul.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)