Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 4
adimercedes spune:
Gabitz, imi pare rau ca nu ai venit cu vesti bune de la medic. Tie, ca mama a doua oara, ce it spune instincutl? Cei apropiati tie ce zic? Noi putem aici da cu presupusul, dar tu stii mai bine ce si cum!
Cum au zis deja fetele, cauta inca un medic, unul care eventual sa aiba rabdare sa se imprieteneasca cu Eliza si sa o examineze dupa ce atmosfera s-a destins si ea s-a relaxat.
Tin pumnii safie totul bine. Sa zici dca te pot ajuta cu ceva 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Betty, tin pumnii cu punctia. D-ne ajuta sa fie bine! 
Cat despre vaccinul antimeningita, noi am facut Pneumococcal la 2,4 si 6 luni, iar Meningococcal la 12 luni. Lisa nu a avut nici o reactie urata la nici unul dintre ele.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Danuta, la Multi Ani fericiti impreuna! Sa va bucurati de comoara voastra draga! N-am zis de Sara ca e salbuta, chiar nu e, doar ca e kk-cioasa! Are 2-3 scaune pe zi, dar toate sunt consistenta absolut normala, asa ca nu am considerat ca ceva ar fi in neregula. Cu atat mai mult cu cat pare a fi mostenire de la parinti! Luy, si Sarei ii place Leonard Cohen, de altfel mami si tat il adora! Pe una din piesele lui am dansat pt prima data! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabriela, dar ce e rau cu 2-3 scaune pe zi? Ca si Lisa asa are si nicaieri nu am citit ca ar fi o problema, ba chiar e in "fisa tehnica".
Lisa
adimercedes spune:
Mami25, tin pumnii sa fie totul bine cu bebe.
Si va doresc sa gasiti o cale de intelegere cu apartamentul.
Lisa
papanash spune:
Gabriela, si Ghighi tot 2-3 kk pe zi, eu cred ca e normal asa. La maturitatea e altceva
.
Betty, gemeni zici ? Tu ai vazut ce minunatii are Ayumi si vrei si tu, asa-i ?
Aniast, voi ce mai faceti ? Ce face baiatul ?
Eu am restante la vazut poze din capitolul trecut, ma bag acum sa vad.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
diwana spune:
Buna dragele mele. Eu am luat o pauza involuntara de scris (doar de scris, atentie
), am avut una bucata soacra in vizita, si nu se putea sa nu ma vada lucrand toata ziua (si nu pe calculator
). Deci, de citit, citit-am tot, de vazut poze, vazut-am tot (pe toti si pe toate
). Eu ca si Urmy, citesc, citesc, dar nu scriu pe moment, si apoi uit, sau se face o maaare invalmaseala in capul meu, si de cat sa gresesc pi undiva, mai bine nu zic nik ![]()
Cu scuzele de rigoare si intarzierea care este
, le urez "La multi ani, sanatate, fericire", Liei_b, Andreei, si cuplului Danuta & sotz.
Imi pare rau de toti bolnaviorii, le tin pumnii sa se faca repede bine si sa nu se mai intalneasca cu bolile astea pacatoase 
Luy, ai noroc ca nu stau in Bucuresti, ca ti-as manca-o pe Me
. Si Ra se arunca asa si rade dar el nu zice "cade".
Cecilia, ce comoara ai tu la casa
. M-a terminat cu "dana dotol"
I-am admirat si pe James Bond, si pe Daria, pe Robert, pe Adelina, pe Andrei care se juca asa frumos cu Cristi (si cu mami de Andrei), si pe Gh cu buba, si minunatul desen al viitoarei scolarite, si pe alpinistul Mihnea, pe Vladut puiut de Moldoveanca, pe Tudor la locul de joaca, pe Teo surioara lui Alex care are intalnire romantica si multe de discutat
, pe Miru carliontata. Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma iertati, dar de vazut, i-am vazut pe toti (si mi-au si placut 

)
Papanash, felicitari triciclistului (iti pot aduce si eu aminte cand s-a dat prima oara pe chestia cu roti
)
Betty ma bucur tare mult ca ti-au iesit bine analizele, si tin pumnii stransi in continuare pt. gemeni

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, ar trebui sa treaca in maxim 7 zile, nu? Sanatate multa, sapa repede de virusel mancaricios. Care va sa zica Tudor zice peste? Pai Bubu si pestilor tot "dada" le zice. |
Ar trebui...Ei, incearca si el, ai vazut ce iese...
Oricat de ocupata ai fi, tot bagi un ochi si un mesaj la noi...bravo!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
andreea1002 spune:
Multumesc inca o data, fetelor, si pentru urari si pentru aprecierile la adresa Mirunei.

Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
cecilia L spune:
Betty, ma bucur mult ca totul este in grafic, sa de DD sa iasa a sa cum iti doresti tu, daca tu vrei gemeni asa sa fie.

Ma bucur ca Mario este bine si din nou la gradinita, acum ai nevoie de liniste.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana . Cecilia, ce comoara ai tu la casa . M-a terminat cu "dana dotol"Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem