Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 7
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Diwana, cit e de frumos Rares!!! Cu doi parinti asa tineri si frumosi nici nu se putea altfel!![]() Am vazut si iarna la Cluj. Multumim. Si la PN e nins... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Erina, multumim de aprecieri. Cat mai stati la Bucuresti tura asta?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
Maria, ai o fata frumoasa foc, seamana mult cu tine.
Sabina, ce migaleala pe Sofia, ce desen frumos !!! Poza aia de zici tu ca-i buna de expo nu-mi place deloc, nu mi-a atins nici o coarda, dar eu nu-s artista, nu ma pricep.In schimb am vazut altele mistoace .
Moldoveanca, ai baiat frumos si mare, sa-ti traiasca !Cica astia cu gropite sunt iubareti foc !
Diwana, Rares a crescut vizibil ( de la ultimile poze), e strengar mare.Iar tu esti o copila, intr-o poaza arati de 16 ani
.
Yaia si Carpatina,cine-i Stkesu'ala, si ce legatura are cu analele ?
Yaia, sper sa fie asa bine cumzici tu la gradi, adica sa-l bage in seama cand urla dupa papa.Nu mai stiu ce ziceai despre Tudor in legatura cu olita. Il pune la gradi pe olita ?
Roxana,pai parca era criza financiara, astia te trimit la Roma ? Nu se poate videoconferinta ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ioana cum mai e cu gradi? |
Gabito, tu-mi pui intrebarea asta cand Luy tocmai visa mai devreme cat de mult o sa-i placa lui Me la gradi?
cu alte cuvinte.. inca plange dimineata, inca de cand intram in curte... peste zi cica e ok.. seara e bucuroasa sa merga acasa
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
diwana spune:
Marta, ai si semnatura in cont, ai ceva - si + pe acolo, pe la optiuni parca, da pe + si o sa-ti apara.
filmulete Rares
Piticul se face mare
prisi spune:
| citat din mesajul lui diwana Marta, ai si semnatura in cont, ai ceva - si + pe acolo, pe la optiuni parca, da pe + si o sa-ti apara. Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
cred ca am reusit , merci frumos, nu le vazusem
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Ghighi nazdravan cu semne si Rares calculatorist, si mami de Rares zambareata!
Erina,
si voua, multumesc frumos, sper sa fie bine. Sa stii ca noi nu mai folosim demult carucior, nici la munte nu l-am avut si Andrei a mers tare mult pe jos singurel. Cat despre cumparaturi, asa era si Alex si acum ii fac fata cu greu sa nu cumpar tot ce vrea ea.
Papanash, nu "astia" ma trimit.
Ce e drept si eu ma intrebam de ce nu era suficient videoconferinta.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Gabriela, multam de aprecieri. In ce priveste freza, nu-mi bat capul cu ea, o sa mai raman tunsa scurt o vreme. E frumos la Cluj acum, asa-i? Doar sa nu ai de mers pe jos.
Papanash, mai adauga 14 ani, si obtii varsta ezacta a lui moi ![]()
Carpatina, un pupic Ioanei, tu nu plangi cand o lasi si vezi ca e trista?
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash Sabina, ce migaleala pe Sofia, ce desen frumos !!! Poza aia de zici tu ca-i buna de expo nu-mi place deloc, nu mi-a atins nici o coarda, dar eu nu-s artista, nu ma pricep.In schimb am vazut altele mistoace . |
Sofia e pianista, nu canta la instrument cu corzi, poate de aceea.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Prisi, a raspuns Diwana
. Sunt taburi cu plus si minus.
Diwana, mai stam saptamina viitoare, plecam pentru week-end si revenim marti. Abia astept!!!
Ca vorbeati de inaltime si Daria are 89-90cm (spun asta pentru ca statea un pic "flambata" cartea). Am pus-o linga perete dar intai nu avrut sa stea. L-a un moment dat s-a asezat singura.
Kg nu stiu cit are dar banuiesc ca 11 si ceva.
Se stie ca, copii se inalta cel mai mult in perioada adolescentei asa ca oricare ar fi inaltimea de acum nu se poate ghici evolutia viitoare. sanatosi sa fie dragalasii.
Oh, Gabriella si voi aveti zapada.
sa inceapa sara sa o adore.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am incercat sa ii dau dariei sa pape un pic mai devreme decit trebuia dar a fost esec total. mai astept. Taiteii au iesit o minune!
Am dat 30Ron pe ingrediente si au iesit multiii.
pentru cei interesati:
Taitei chinezesti – 4 portii
225g taitei de orez
2 catei de usturoi
1 ceapa (rosie) taiata
~ 3 cm radacina de ginger (optional)
2 morcovi taiati fisii
50g pastai
1 tulpina de telina
Dovlecel (optional)
5g (o lingurita) praf de curry
3 linguri (45 ml) sos de soia
Patrunjel proaspat tocat pentru presarat deasupra (eventual busuioc, depinde de gusturi)
Taiteii se fierb in apa conform indicatiilor de pe pachet.
Intre timp, se gatesc legumele in wok sau intr-o tigaie antiaderenta impreuna cu condimentele. Se poate folosi zeama de supa sau apa.
Taiteii se adauga in wok/tigaie, se adauga sosul de soia (eventual sos de prune, de alone, depinde de gusturile fiecaruia) si se tine inca 2-3 minute, amestecind bine. Patrunjelul proaspat si tocat se presara inainte de servire.
Info nutritionale pentru o portie:
Calorii: 139
Grasimi: 1g
Grasimi saturate: 0g
Colesterol: 0mg
Sodium: in jur de 1000mg daca se foloseste supa gen “cub knorr” pentru preparat legumele.
Carb: 31g
Fibre: 4g
Proteine: 4g
Eu am pus si citeva bucatele de piept de pui calite in tigaie deci mai multe calorii, proteine si grasimi.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

Cu doi parinti asa tineri si frumosi nici nu se putea altfel!