Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 8
mandarinutza spune:
Am fost si eu azi la control cu Antonia. A fost foarte cuminte in masina, desi la intoarcere am prins aglomeratie pe langa Dambovita si am ajuns abia la 2 acasa. Sabinutz, nu cred ca mai iesim in parc, caci s-a culcat la 3.
Are 11 kg, 80 cm, si dna dr a fost foarte multumita de ea, de cum interactioneaza, de ce a mai vorbit pe acolo. M-a felicitat ca am alaptat-o pana acum si de acum incolo eu hotarasc daca ii mai dau sa nu. I-am zis ca in loc sa vrea mai putin, ea vrea mai des tzizi, si a zis ca nu e normal sa fie tzizi pe post de suzeta. Ca s-o intarc mi-a recomandat sa o las cateva zile cu bunicii. Asta o sa si fac, probabil in martie o sa plec cu sotu' cateva zile prin Bucovina si o sa ramana cu mamaie.
I-am zis ca ii mai dau si lapte de vaca, a zis ca e foarte bine daca deja accepta laptele de vacuta.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Erina spune:
Mamici as mai scrie dar Daria s-a urcat de pe scaun pe calorifer apoi pe pervaz
. Nu vrea deloc jos. Zice: nu, nu, nu, nu.
Roxana, deizia s-a concretizat deci?![]()

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
melaniatud spune:
Deci si pranzul de azi a fost compromis...
Dupa ce a mancat 4 lingurite din supa mea crema de legume s-a marait pana l-am dat jos din scaun..Drept urmare l-am echipat si am iesit afara unde a rontait instantaneu un piscot Nestle, semn ca ii era foame.Ne-am dat in leagan, ne-au inghetat manutele si la intoarcere am incercat niste perioare proaspat facute de buni...iac a scuipat totul si s-a scuturat de parca inghitise lamaie.
Asadar am fost nevoita sa apelez la solutia de urgenta Borcanele HIPP cu spanac, paste si branza...l-a ras instantaneu.Si apoi a devorat si un Danonino
Deci ce ma fac ca de cand cu maselele abia mai mananca mancare gatita si e asa de marait....vrea mai mereu in brate!!
Of, of, mai, mai!!![]()
Erina daria si-a revenit cu pofta de mancare?
Diwana nu stiu cat are Tudor acum dar sigur e mult mai mic se vede ca e pitic si nu stiu cu cine seamana ca si eu si tasu suntem inalti....
O sa incerc sa-l masor dar la nastere avea 51 cm....
Daca mai era si lungan la cat de slab este ar arata ca un schelet![]()
Si ce daca, e al meu si il ador as cuim este!!
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Sofia e pianista, nu canta la instrument cu corzi, poate de aceea. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
aoleu, nu de desenul Sofiei ziceam, ci de o foto cu o fereastra veche, pe care Sabina zicea ca o pune la o expo nu stiu care.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Carpatina, un pupic Ioanei, tu nu plangi cand o lasi si vezi ca e trista? ![]() |
ba plang.. de accea am delegat dusul ei la gradinita...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
kriss79 spune:
salutare!
nu am reusit sa mai citesc din urma..poate apuc zilele astea..
Noi suntem bine, acusi facem 15 luni, azi dim. am fost si am facut ROR-ul, avem 10,600 kg si cam 77 cm.Ca si Melania zic si eu ca e cam micuta de statura, desi amandoi suntem inalti(eu 170cm, sotul 180cm), dar va recupera ea probabil..
Mancam binisor, zic eu, cam tot ce a scris si Teodora, dar avem si zile cand nu are chef de mancare prea multa..Borcanele nu mai mancam de pe la 11 luni, de cand am inceput sa ii fac mancare in casa, nu neaparat speciala pt. ea(in ultimele 2-3 luni). Ii place fileul de pangasius, painea si perele/merele. Avem 8 dintisori deocamdata, dar cred ca mai ies cativa, caci e destul de agitata in ultimele saptamani.
Am fost plecati pe 1 febr intr-o excursie de o zi la PNeamt si Lacu Rosu cu ea, i-a placut mult iesirea si mai ales zapada multa de acolo. Iar sambata acum am fost la Brasov la nasii ei si am ajuns luni.
In rest, cu problemele noastre de cuplu stam mai bine, s-a schimbat mult sotul fata de amandoua(eu si fata) si cred ca suntem pe calea cea buna.Multumesc lui bikmaria, care mereu ne intreaba ce mai facem pe mess
De Paste vom merge la Bran toti 3, am facut rezervarea. PAPANASH, tu spuneai la un alt subiect ca nu ai merge deloc acolo cu bb, de ce?poti sa imi spui pe PM, eventual?eu acolo am facut rezervare..mersi mult
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Sofia e pianista, nu canta la instrument cu corzi, poate de aceea. |
Sofisticat raspuns... da' atinsul corzii trebuia sa-l faca poza.. si nu desenul.. asa ca Sofia nu intra in discutie (sic)
=====================
papanash spune:
Kriss, iti zic aici de ce. fiindca am stat mai multe saptamani acolo, la diverse cursuri, grupe de cate 15-20 persoane. Apai cand faceau chef baietii ( barbatii , unii) scapati de-acasa, era jale, se lasa cu inundatii ( asta-i cel mai usor), vomitat peste tot prin camere sau holuri, sters bocancii cu draperiile sau mai rau-cu pilota, etc.Plus galagie mare.Nu zic ca era asa de fiecare data sau in fiecare vila( ca-s mai multe) , dar poti sa stii in ce camera nimeresti ? Ca sigur nu se schimba mocheta/pilota/draperia dupa fiecare curs, se curata dar....Pacat,zona e superba. Dar eu nu m-as duce sa dorm intr-un pat de-ala, ca nu stiu cine ce a facut pe-acolo. Mancarea era asa-si-asa, depinde de bucatar, eu am prins vreo 3.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
kriss79 spune:
am inteles, mersi de rasp..asa stiu multe locuri, sunt multi tampiti din astia...e organizat ceva special pt. Paste cu program sp.pt. copii..sper sa ne simtim bine.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
carpatina spune:
Kriss, ma bucur ca sunteti bine.. bine si Alessia? 
=====================