Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 9
melaniatud spune:
Din cauza stresului am infulecat o praji cu ciocolata si m-am apucat de calcat
Tudor doarme ca un inger.
Luy uitasem sa-ti spun ca tare bine papa Maria si sanatos...si eu am incercat cu Tudor ricotta dar nu a vrut si nici almette nu mai vrea de la o vreme.
Kriss bine ai revenit!!
Mandarinutzafelicitari pt fata!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana poze recente Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
protagonistul si familia lui minunataCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
melaniatud spune:
Papanash de ce ziceai zilele trecute ca te-ai suparat pe astia de la babypoint?
Eu tocmai ce am lansat o noua comanda pt spanac si peste evident.
Daca te pot juta 2 link-uri pt comenzi on line intra aici
]
http://www.flaschenmilch.de/catalog/create_account.php?osCsid=94c27c8ea71fe4183ecba5ecd5974d6a
Nu l-am incercat dar cunosc pe cineva care a luat lapte de la ei sia a fost multumit de servicii. Tb ssa ai card in euro si iti retrage banii de pe el.
Sau poti incerca aici
http://bebehumana.blogspot.com/
Este o amica din Iasi f serioasa...
Eu cumpar doar la baby point si direct din Germania...ma ajuta niste prieteni care calatoresc in zona si tati asa ca nu le-am incercat personal variantele pe care ti le-a oferit
papanash spune:
Melania,le-am platit o comanda in euro, si dupa 2 zile m-au sunat sa le duc lei, ca nu poate trimite in germania eur. dar ma gandesc sa trec baiatul pe altfel de lapte.Nu stiu, mai fac cercetari. Borcanele n-am mai comandat, ii mai iau de-aici .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
kriss79 spune:
carpatina, da, Alessia f bine face.nu a mai avut crize(spasmul hohotului de plans)multumim!
melania, multumim! doarme dupa amiaza Tudor?
A mea doarme doar odata in zi, de pe la 12/13 vreo 2h-2,5h si atat. Dar ne culcam devreme, la maxim 21 suntem in pat si dormim pana pe la 7,30-7.45 dim.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
Lia_B spune:
Buna seara,
sa incerc sa scriu si eu cateva randuri despre noi
mai intai am cateva "datorii":
Multumesc pentru urari Danuta si Diwana si deasemenea multumesc pentru ca ai intrebat de noi Erina (undeva prin decembrie
)
Noi ne-am mutat de Craciun la Focsani (daca mai trece careva pe aici in drum spre Lepsa poate ne vedem) intr-un apartament de 4 camere din care 3 sunt transformate in camere de joaca. Am sa pun curand si poze.
La masuratori noi avem 12,15 kg si 86 cm. Spune cuvinte precum palarie (din cauza unei statui cu palarie), sapca (datorita soricelului cu sapca), papuc, carlig, pitic, copil, portocaliu si cele obisnuite: mami sau mimi, tati, caca,etc.
Are lucruri preferate pana la obsesie: piticii din Alba ca Zapada, culoarea portocaliu, bluzele cu dungute. Ii plac copii si ma trage pe strada sa ii ia de mana, insa majoritatea, din pacate, nu vor sau nu sunt lasati de parinti
. Fiidca e foarte sociabila si noi nu avem copii in bloc m-am gandit sa o dau la o gradi particulara.
referitor la masa noi stam binisor dar avem o problema totusi, mananca inca la pranz (ora 14) lapte - 270 ml.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
papanash spune:
noroc cu programul itzi-bitzi , altfel nu stiam cine e Nemo si cum a ajuns in acvariu ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Erina spune:
Bine ai revenit Lia.Asteptam cu interes pozele superbei Runa!
E o istetica si jumatate daca spune atitea cuvinte!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noi asteptam musafiri, cumnatul cu prietena.
Mai rau e ca am luat minitarte si inghetata de vanilie si ciocolata.
O sa ma tin tare!!!
Teodora, eu fac tin un fel de keep trim-mentinere la Scarsdale. Cred ca stau bine la calorii iar rata de 0,5kg pierdute pe saptamina imi convine. Plus ca vreau sa incep si sportul.
Erina spune:
Lia, si Daria daca e prea flaminda si somnoroasa nu are rabdare sa manince la lingurita asa ca ii dau uneori lapte la prinz. Si astazi s-a intimplat la fel. Dupa a adormit imediat.