Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Kriss bine ai revenit cu vesti!
Ma bucur ca totul e bine si cu voi si cu Alessia. pup cu drag iesencele.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Lia, baiatul meu bea bibe dupa fiecare masa si nu mi se pare nimic rau.
Unde stateati pana acum ? Focsaniul e frumos, curat, asa ca felicitari !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Ma bucur ca au mai intrat pe la noi Kriss si Lia(abia la vara mai mergem la Lepsa).
Mandarinuta felicitari pentru revizie.
Erina, 89 cm??????? super inalta, de fapt are cu cine semana.
Sa aveti pofta si distractie placuta.
Roxana, nu stiu daca ai scris unde si cand pleci
, dar am inteles ca pleci la Roma...drum bun si distractie placuta
Eu sunt certata cu juniorul meu, stateam jos pe covor si ne jucam cu cuburile, el s-a urcat pe coltar si mi-a dat un picior in cap( era incaltat cu adidasii....numai asa vrea) de am vazut stele verzi
asa ca l-am certat si i-am spus ca in seara asta nu avem vorbitor....nu stiu cat rezist, mai ales ca tati pleca( la C-ta) iar el se tot invarte pe langa mine sa ma impace, stie ca a gresit.....dar eu nu am de gand sa cedez prea repede![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
prisi spune:
Lia bine ai revenit
Erina ce bine suna reteta aia
, pofta buna, de unde ai luat taiteii de orez? si eu mai tin scarsdale si mai gresesc
dar de a doau zi o iau de la capat , ma cam ingrasasem cred ca si din cauza de stres, acum s-au mai linistit lucrurile pe la job si mi-am facut curaj cu dieta, acum am ajuns iar la 65 , sper sa ma tina ca in vara o sa fiu nasa si nu o sa-mi gasesc rochie daca nu ajung la macar 60 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Kriss, iti zic aici de ce. fiindca am stat mai multe saptamani acolo, la diverse cursuri, grupe de cate 15-20 persoane. Apai cand faceau chef baietii ( barbatii , unii) scapati de-acasa, era jale, se lasa cu inundatii ( asta-i cel mai usor), vomitat peste tot prin camere sau holuri, sters bocancii cu draperiile sau mai rau-cu pilota, etc.Plus galagie mare.Nu zic ca era asa de fiecare data sau in fiecare vila( ca-s mai multe) , dar poti sa stii in ce camera nimeresti ? Ca sigur nu se schimba mocheta/pilota/draperia dupa fiecare curs, se curata dar....Pacat,zona e superba. Dar eu nu m-as duce sa dorm intr-un pat de-ala, ca nu stiu cine ce a facut pe-acolo. Mancarea era asa-si-asa, depinde de bucatar, eu am prins vreo 3. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Stiu si eu cum este sa mergi in grupuri mari, mai ales cu adolescenti, dar asta nu m-a impiedicat sa merg cu Cristi, e adevarat am ales locuri ceva mai decente si mai civilizate, nu cabane sau pensiuni prea ieftine....daca astept sa creasca Cristi ma urc pe pereti
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
prisi spune:
Cecilia sa stii ca si eu o iau regulat de la Miru, mai ales cu palma peste fata si ma fac ca plang si vine si ma pupa , asa ca nu pot sa stau suparata, oricum de vreo saptamana e pupacioasa tare ne pupa cate 5 minute cand pe unul cand pe altul
plus toate jucariile
poze
prisi spune:
ma duc sa ma pregatesc ca maine mergem la munte si pt ca plecam devreme in seara asta mergem sa dormim la socri, ca mergem fara Miru si sa nu o trambalam maine dimineata , asa ca va doresc celor ce sarbatoresc maine petrecere frumoasa si toata dragostea din lume 
weekend placut!! multa sanatate celor bolnaviori si fara alte evenimente
pupicei
poze
Sabina spune:
am ajuns la Adimercedes.
pai eu nici nu stiu sa fac crema de zahar ars,
intrebam din pura curiozitate 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Carpatina, 

, si eu sunt cu inima cat un purice, pt august cand va merge Sara la gradi! Si la cat e de mamoasa, cred ca va fi cu plansete mari! Mai bine sa nu o duci tu, asa ar fi mai greu...Un pupic special trndafirasului sensibil!
Diwana, chiar e frumos in Cluj, noi am iesit aseara la o bulgareala, toti trei...Sara nu a prea apreciat, dar e prima oara cand a stat in zapada! Asa ca se va obisnui! Azi am iesit frumos! Trebuie sa mai pun si eu poze!
Erina, va fi frumos la Piatra, tare frumos e orasul acela!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
papanash,
, nu e nicio suparare, e normal sa fie asa(cu foto)
La inceputul cursului erau unele poze care ma lasau complet rece, acuma abia le inteleg si pot spune chiar ca-mi plac f mult.
Asta are ceva f trist in ea, dar si usor bolnavicios, insa te asigur ca e f f bine compusa si contine multa emotie. Nu o spun ca sa ma laud, o spun cum as explica cuiva de ce bach bun spre exemplu, cuiva care-mi spune ca nu intelege inca.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo