Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am fost rasfatata saptamana asta:)
miercuri m-am vazut cu Bernix, si azi cu Roxana. Asa mai zic si eu mijloc de saptamana:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Cecilia sa stii ca si eu o iau regulat de la Miru, mai ales cu palma peste fata si ma fac ca plang si vine si ma pupa , asa ca nu pot sa stau suparata, oricum de vreo saptamana e pupacioasa tare ne pupa cate 5 minute cand pe unul cand pe altul plus toate jucariile

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

si el este un pupacios, dar a inceput sa loveasca cam intentionat, stie tare bine ce face....drept dovada am vb la telefon acum cateva minute si am primit 2 cuburi in gura, mi-a dat sangele( mai are si forta) asa ca maine o sa arat precum ghighi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

si o dedicatie muzicala de la noi:
Chris Spheeris - Eros
http://www.youtube.com/watch?v=X4V9awsmKpQ

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, brava pt Antonia la revizie.E o scumpa.
Mi-am inchipuit ca nu mai mergeti in parc, era un vant rece ingrozitor dupa amiaza, pe mine m-a prins pe lipscani facand poze.
(rox, la liceu de muzica m-am vazut cu 2 colegi care sunt profesori acolo si nu aveau elevi si-am stat de vb o groaza )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

of, a preluat sotul copilul pentru cateva clipe, pot sa continui si eu.

Erina, multumesc pentru cuvintele frumoase.

Referitor la lapte noi avem zilnic trei mese mari de lapte (270 ml). Vreau sa renunt la pranz cu masa de lapte sau sa o injumatatesc dar nu prea reusesc.
Papanash, stateam la Tecuci. Focsaniul e curatel dar acum cand am revenit dupa 10 ani, observ ca trotuarele au acelas mozaic, pavaj, ca in copilarie, numai gropile s-au inmultit.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput

Cecilia, e bine si la vara.

Prisi, multumesc!

Betty, iti tin si eu pumnii pentru reusita tratamentului.

Sabina, felicitari pentru talentul Sofiei. Poza pentru concurs e un pic deprimanta. Poze cu subiect vesel nu faci?

Runa

Mergi la inceput

Sabina, am citit ce ai scris despre caseina din lapte dar laptele de migdale de unde il luam. Stiu ca pot sa il prepar in casa dar migdalele de pe piata sunt contaminate cu aflatoxine datorita depozitarii necorespunzatoare, ca si cafeaua de altfel.

Mandarinutza, ce frumoasa si linistitoare melodie!

Runa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, esti pe aici? As avea nevoie de un sfat de la pasionatul de acvarii, te roooog.

De altfel oricine are vreo idee, e binevenita.

Am vazut ca pestii stau mai mult pe fundul bazinului (oarecum normal pentru specia asta) si am zis sa verific temperatura cu un termometru special. Surpriza, sunt 28-29 grade in bazin, pestii ar trebui sa stea la 25-27 grade. In bazin am un incalzitor special, era setat la 26 de grade. Acum l-am dat la 24 de grade si tot 28 arata termometrul. Nu stiu cum sa mai scad temperatura, dar nu prea brusc.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara adica! Scuzati ca am inceput cu problemele mele legate de pesti, este exact "ceea ce aveam nevoie" in seara asta. Bubu a plans rau de tot, nu stiam ce sa ii mai fac. Febra nu avea, un 38 in poponica. Nurofen nu a fost chip sa ia, asa ca i-am pus direct supozitor cu Novocalmin. 10 min mai tarziu am descoperit si cauza agitatiei si temperaturii, 2 canini iesiti, ambii jos. Sus nu are decat un coltisor de masea iesit, jos au iesit si maselele si caninii. E umflat rau la canini. Cred ca il dor rau, ca musca scurt si nervos, mai devreme imi rodea asternuturile de pe pat. Mi-e tare mila de el, dar zau nu stiam ce sa mai fac. Plangea si plangea, nici in brate nu era bine, lovea lucruri, se enerva din orice, arunca obiecte. Abia am reusit sa il culc.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rox, aici sunt. Cica se incalzeste de la lumina. Si cica sa dai incalzitorul la 22 si sa-l lasi asa. Abia in cateva zile I sa scada pana la cat iti trebuie tie. Scriu greu ca scriu de pe iphone.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput