Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Chiar asa, am fost asa distrata ca am uitat sa va spun ca m-am intalnit cu Sabina, care arata foarte bine, era zambitoare si relaxata. Initial am zis ca stau 5 minute, apoi am decis sa mancam ceva impreuna. Adica eu sa hapai muuult, Sabina a fost cuminte, a ramas la o salata.
Sabina, pentru oamenii muncii vineri este sfarsit de saptamana!
Ce bine ca ai avut prilej de relaxare si la liceu, sper ca ai luat si adeverinta pentru care ai trecut pe acolo.
Cecilia, la Roma plec, luni, pentru o singura zi. Si nicidecum pentru distractie.
Lia, bine ati revenit. Papa bibe dupa masa de pranz?
Erina, ai grija de alpinista. Decizia s-a cam concretizat, acum nu mai e in mainile mele, mai e doar un pas.
Kriss, bine ati revenit si voi.
Carpatina si Papanash, va mai mira inca atunci cand incurca borcanele pe forum?
Dar pana una alta nici Sabina nu cred ca se da violonista. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Rox, aici sunt. Cica se incalzeste de la lumina. Si cica sa dai incalzitorul la 22 si sa-l lasi asa. Abia in cateva zile I sa scada pana la cat iti trebuie tie. Scriu greu ca scriu de pe iphone. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Da, mi-am dat seama ca e de la lampa, acum tin capacul deschis putin. Pana la culcare o sa opresc de tot incalzitorul si apoi il dau la 22. Sarumana!
Rox , mamica
Sabina spune:
Lia 
dedicatie pt tine: ![]()
http://www.treklens.com/viewphotos.php?l=3&p=190054
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Yaia, mii de multumiri ambilor, si pentru sfat si pentru promptitudine.

Rox , mamica
Roxana_G spune:
Yaia
, cand ai timp (nu e urgent), mai am o neclaritate. Cum faceti voi cu lampa? O tineti 24/24? 12/24? Folositi o lampa moonlight noaptea?
Rox , mamica
Roxali spune:
Cu intarziere Rox sa-ti traiasca Atomica si sa aiba parte numai de bucuri si impliniri!
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Marunzika spune:
Buna seara si de la noi!
"Tattiva" (cattiva de fapt dar ea spune tattiva) mea ma tine ocupata, ba am avut si sotul cu enterocolita saptamana asta, deci am avut doi copii in grija.
Azi m-a disperat Puppi; pana la ora asta nu a baut decat laptele de dimi (7.25am) 230ml, apoi la 12pm a mancat 1/2 chifla mititica, la 6pm un iaurt mititel, iar acum a baut cca 50ml lapte. Cred sau sper sa-i iasa in safrsit dintele nr 3 de jos, ca altfel nu-mi explic lipsa apetitului.
Sanatate bolnaviorilor!
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor din zilele trecute!
A dat cineva Actimel la bbei?
Si, ma alatur si eu carpatinei si reclam la admin pe cele cu bbei cu o asa pofta de mancare
! Glumesc! Sper insa sa se molipseasca si Energia mea de la ei!
carpatina raspund curand la mail, scuze pt intarziere, dar, am fost efectiv prinsa saptamana asta.
Si, am constatat ca atat de rar calc rufe ca mi se demodeaza intre timp
! Nu vreau sa atentez la recordul lui prisi, dar nu am mai calcat din noiembrie ( doar asa ce a fost strict necesar), deci miercuri am prestat pana la 3am, dar am dat gata totul. Pana in mai nu mai pun mana pe fierul de calcat
!
Yaia pupam delfinasul! Si pe tine si sper sa-ti treaca repede!
Noapte buna!
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxana_G spune:
Ali, 
Eu ma retrag acum, noapte buna si linistita. Si weekend minunat!
Rox , mamica
papanash spune:
Roxana, eu aveam neon care statea non-stop deschis.Era pus in capacul acvariului. Eu stiam ca stau pe fundul apei cand se odihnesc
, daca e prea cald stau in cascada . Daca nu e suficient de aerata apa vin la suprafata sa ia oxigen din aer.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Buna seara si de la noi! "Tattiva" (cattiva de fapt dar ea spune tattiva) mea ma tine ocupata, ba am avut si sotul cu enterocolita saptamana asta, deci am avut doi copii in grija. Azi m-a disperat Puppi; pana la ora asta nu a baut decat laptele de dimi (7.25am) 230ml, apoi la 12pm a mancat 1/2 chifla mititica, la 6pm un iaurt mititel, iar acum a baut cca 50ml lapte. Cred sau sper sa-i iasa in safrsit dintele nr 3 de jos, ca altfel nu-mi explic lipsa apetitului. Sanatate bolnaviorilor! La multi ani cu sanatate sarbatoritilor din zilele trecute! A dat cineva Actimel la bbei? Si, ma alatur si eu carpatinei si reclam la admin pe cele cu bbei cu o asa pofta de mancare carpatina raspund curand la mail, scuze pt intarziere, dar, am fost efectiv prinsa saptamana asta. Si, am constatat ca atat de rar calc rufe ca mi se demodeaza intre timp !Yaia pupam delfinasul! Si pe tine si sper sa-ti treaca repede! Noapte buna! ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Eu i-am dat Actimel ca m-a vazut pe mine band si a cerut.A baut doar jumatate din el si nu am observat nicio schimbare...la scaun ma refer