Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 15
melly23 spune:
lore am uitat sa-ti raspund la faza cu youtube, deci deasupra la caractere ai o patratzica rosie pe care scrie tube, dai click si pui linkul intre ele....asa ca si la red sau bold...intelegi?
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
moammmmaaaa, am ras cu lacrimi la metoda lui Marc, scumpul de el, si ce-i place 

noi am fost afara cam o ora jumate si am inghetat eu de frig ca pe piti am infofolit-o bine si a dormit o jumate de ora.
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka incerc sa pun un filmulet, sa vedeti cum se deplaseaza marc... http://www.youtube.com/watch?v=ZtL42CXqo6Y Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...22 aug 2008Povestea minunii mele Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete Intre noi, baimarencele |

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Malinka spune:
apropo de astea...copiii vostri nu se tarasc asa, pe spate? ca eu n-am mai auzit sa faca si alt copil asa...eu care credeam ca am un leu acasa, se pare ca am un rac...![]()
ana_mun spune:
'neata si o
Deci fettelor ieri dimineata m-am trezit cu o durere de rinichi de toata frumusetea, si ce credeti am o infectie urinara
acuma cand nu ar trebui sa iau medicamente dar asta este o sa trec si peste asta. Iau reuprofen, supozitore de indometacin si ceai, parca nu ma mai doare chiar asa de rau, cica ar fi trebuit sa iau si niste antibiotic dar imi este frica. Sper sa treaca repede.
Mi-am incalcat promosiunea de a mai merge la socri dar am fost nevoita, o vara de-a sotului meu a nascut la 7 luni, din cauza ca a avut rh-, si a facut la cluj cezariana de urgenta, si am fost sa vad bebe si pe ea. Dar i-am zis cateva socrului meu ca nu m-am putut abtine. Ai tot mai vazut pe lume oameni batuti in cap dar ca si el nu mai exista. I-am dus calculatorul pe care il aveam la cumnatul meu care este in clasa 10, si ce mai taraboi a facut, ca invata prosti de la calculator, ca de ce l-am dus si multe alte chesti de genul acesta. Deci ce mai om batut in cap 
. Asa de tare s-a bucurat cumnatul, isi dorea un calculator.
Mami Ana
si Alexandru 
anca81 spune:
Buna dimineata! Brrr, ce frig e afara 
Malinka, e bestial pustiul tau 

, ce m-am distrat cand l-am vazut cum sare in spate. N-am mai vazut alti bebici sa faca asa! Felicitari 
Ana, sper sa treaca infectia, eu zic sa faci o urocultura + antibiograma. Eu am facut o infectie urinara foarte urata dupa cezariana, din cauza sondei si am avut niste dureri oribile. A trecut cu antibiotic - Colistin intravenos si Augmnentin.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Buna dimineata fete cucuiete! Si pt ca bebeii nu stiu sa citeasca, va rog sa-i salutati din partea noastra.
Flavia super-super jacheta si caciulita. Sa le poarte sanatoasa.
Claudia eu am luat suportul de la mon Bebe cu 79. vad ca ti-a zis Flavia ca ea l-a luat de la Materna mai ieftin, acelasi. Pe net am vazut si mai ieftine, dar n-am incredere daca nu pun eu mana, ca am auzit un caz in care bebe s-a zgariat la picioare, ca nu era finisajul ca lumea pe dedesubt. Eu sunt fff multumita de asta.
Melly felicitari pt dintisor. Un
pt 
Malinka super tare Marc! Dragos se tara pe spate, dar in nici un caz asa de mult si nici in salturi. E mortal. Si ce frumos rade el din tot sufletelul. Mi-a venit sa-l pap. De sala nu-ti face probleme, ca nici eu nu am avut ieri chef.
Mihor nu ne-ai spus cum a fost la sala!
Ana mai cum o dai dintr-una in alta. Ai grija de tine si trateaza-te. 

si