Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si eu acu i-am pus la steamer la pitica morcov+dovlecel+mazare boabe+ardei+rosie+ou in aburi de sare cu tarhon!un deliciu un capriciu!sper si mie mi-am facut asta!!!! asa ca tot sunt la regim!!hihi...

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

si eu acu i-am pus la steamer la pitica morcov+dovlecel+mazare boabe+ardei+rosie+ou in aburi de sare cu tarhon!un deliciu un capriciu!sper si mie mi-am facut asta!!!! asa ca tot sunt la regim!!hihi...

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Yammy
Cat le tii in steamer?
Ou ii dai cu tot cu albus?
Mixezi totul la gramada dupa aceea?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

acu am lasat 40 min!ca e si oul si tre fiert bine!fara albus!!!!si da le mixez toate odata!!!apoi adaug umpic de ulei de masline, asa cam o linguritza mica de tot, depinde de cantitate!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa....si am pus si doua frunze de salalta verde!!!e gata dar mi-a iesit cam putin!!!cam 350 de gr. si nu imi ajunge pe 2 zile!nu-i stres maine bag si 2 cartofi!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dar cat mananca Amelia la o masa??? Vezi, pazeste-o bine ca vorbesc serios cand spun ca vin si ti-o fur

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor, mari dileme cu mancatul asta...unii prea multi, altii prea putin...abia astept momentul in care marc va sta cu noi la masa si va manca absolut normal, singur cu furculita si cutitul...desi mai e ceva pana atunci...

voi cum puneti filmuletele de pe youtobe sa apara direct in forum?

pana la urma n-am mai avut chef de iesit si vad ca acum a iesit soarele...

Mergi la inceput

anca81 cam 200 gr la o masa!!!bine, ar manca ea mai mult dar nu vreau sa o invatz cu prea multa!!!

Malinka unde iesi soarele mai ca la mine e innorat!si eu astept sa pape singurica dar mai este muuuuuulllllllllltttttttt pan atunci!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

unde suntetzi toate!?atzi iesit afara ???e frig!!!am fost putin in bucatarie pe geam si brrrr....mi s-a facut un frig!!!mama deci ce durere de spate am mai fetelor de la sala....nu stiu ce pana mea ca pan acuma nu am avut asa ceva!!!si mi-am facut prog. la Roman ptr stitzi voi ce pe martzi si nu am cum sa merg, cu cine lasa fata!a meu sotz se duce in borsa de la 6! asa ca tre sa sun sa reprogramez pe joi!deci arianna nu mai vin martzi sa vad daca au locuri pe joi!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

melly, poate-ai facut ceva miscari mai bruste, de-aia te doare spatele, sper sa treaca repede...

la mine e chiar soare, dar frig, e adevar, am iesit si eu pe balcon si tocmai de asta n-am avut chef sa mai scot piticul...

incerc sa pun un filmulet, sa vedeti cum se deplaseaza marc...

http://www.youtube.com/watch?v=ZtL42CXqo6Y

Mergi la inceput

deci nu asa...ajutoooooorrrrrrrr, cum fac?

Mergi la inceput