Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 13
dflavia spune:
anca81 of, in ultimele zile nici noi n-am trecut de 50 gr la o masa solida 
fetelor azi noapte am dormit pentru prima data cred din ultimele 10 luni 7 ore legate, va dati seama? Stefi s-a culcat pe la 10 si pana la 6.45
malinka uite ce a iesit pana la urma, abia astept sa-i pot da caciulita, e mai de primavara asa ca nu-i acopera de tot urechile
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Flavia, ce frumoase sunt lucrusoarele, super. Astept sa se trezeasca Carla si ii mai dau din piureul de fructe, nu ma las asa de usor.
Fetele, dar branza calcica din lapte lapte nu se poate face? Ca mie asa mi-a spus doctora sa fac. Sincer n-as strica Aptamilul ca sa fac branza din el, ca ajung la faliment asa ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
anca sigur ca poti sa faci din lapte lapte numai sa-l fierbi inainte, din lapte praf se face daca are alergie la lapte de vaca
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
dflavia super fainnnnn!!!!si culoarea e superba!e culoarea mea preferata!!movul ala!!!sa o poarte sanatoasa!!!

anca81 si cine mai vrea si crede ca poate ajuta cu ceva , haidetzi intr-o zi cu bebei la noi si le dam de mancare deodata!poate isi dau drumul!!!
clauco cum esti cu condusul???mie imi place la nebunie sa conduc!desi a trecut ceva vreme de cand nu am condus dar deja imi intru in mana!
si Bafta!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
mihor spune:
dflaviao sa trec azi pe acolo...am fost ieri pana la materna si cu un drum mi-am cumparat si eu o salopetica pt Sofia din aia la 5 lei
anca81 o sa ma uit si pe siturile dae de tine. Multumesc.
Si noi avem un patut tarc dar nu ma prea incanta...plus ca dupa ce creste mi se pare ca trebuie mutat cam jos salteaua...Un patut din lemn mi se pare mai trainic si poate sa doarma destul de mult timp in el.
Azi iesiti afara?Dupa plimbarea de ieri parca mi-am intrat in mana si vreau si azi
clauco spune:
Neata si de la noi.
Cu condusul....ieri am facut 50 km. Si surprinzator, chiar mi-a placut.
Am mers pana pe la Tamaia. Bine ca tot super stresata sunt, dar a fost muuuult mai bine. Azi merg din nou.
Madalina toata-i muci si mai si tuseste. Am chemat azi doctorita sa vedem....
Dflavia, esti maestra ! Super frumoase!. Abea astept sa o vad pe Stefi imbracata cu ele.
Anca81, saracuta Carla. 
Melly, si eu vreau copil papacios. A mea nu deschide deloc gura. Abea pot sa-i bag lingurita.
Malinka cum sunteti?
Ana, ce faci? Ce face Alex?
Ancaurn, ma gandesc sa-i iau si eu la Mada suport din ala de baie ca nu mai incape in vanita. Spune-mi de unde si cu cat l-ai luat.
dflavia spune:
clauco bafta la condus, o sa te obisnuiesti, rabdare si exersare 
nici Stefi nu deschide gura la lingurita, acuma e super maraita si de 0 ora jumate ma chinui sa o adorm, cred ca ceva dinti....
si noi avem suport de la Materna, 70 Ron
Mami de
Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
buna dimineatza...
deci, pe rand...
flavia...ti-au iesit superbeeeee, de-a dreptul...e clar, cea mai tare realizare de-a ta...detaliile ti-au iesit de minune, butonierele, buzunarele, florile, marginea de la palarioara...super tare...bravo...![]()
melly...am eu numarul de la asistenta sociala, si eu am sunat ieri la ei, si mie mi-a intrat cu intarziere...0040262213260
clauco...lasa emotiile deoparte, n-au ce cauta la volan si multa bafta in continuare...mie mi se pare super misto condusul, sunt mare fan...
anca81...asa mi-a zis si mie doctorita sa ii fac, cu lapte de vaca dar intrebarea e...pai in cazul asta nu ii dam lapte de vaca piticului? desi sub forma de branza, dar totusi, parca nu e chiar ok...si da, au intrat banii la brd...
mihor, si eu am patut de lemn, tot de pe net comandat si e super ok, ma gandesc ca atunci cand o sa fie mai mare piticul o sa conteze, unul de ala pliant cred ca l-ar cam zgaltai...:)
eu as iesi dar parca nu sunt prea hotarata, mai vedem...
marc a fost foarte cooperant azi, nu stiu cum de...a mancat o jumatate de para amestecata cu o jumatate de mar si cateva picaturi de suc de portocale, cred ca e cea mai mare cantitate pana acum...
plus ca, parca isi revine si cu consumul de lapte dupa ce am oprit medicatia...racit nu mai e, de fapt, cred ca nici nu a fost, n-a facut febra deloc, doar nasucul infundat, si acum mai e putin dar cred ca e ok...
anca81 spune:
Uraaaaa, 75 g piure de para & banana, best quantity ever 

Acum sa vedem cu laptele ca de la 6 cand a baut 160 ml n-a mai papat deloc 
Fac acum la steamer morcov + patrunjel + telina + pulpa de pui
. Poate le mananc eu ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
anca81 bravo Carla, o sa vad si eu cu a mea, ca a fost cam maraita azi.
Malinka multumesc
numai un ochi specializat putea sa vada detaliile
pupici lui Marc cel papacios
si noi am vrea sa iesim dar nu o sa fim gata la 13.30 mai degraba pe la 14-14.30 care iese? ca va sun cand suntem gata
Mami de
Stefania 11.05.2008