Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Vrem sa-i cumparam Sofiei un patut din lemn. In afara de magazinele de copii pe care le stiu(materna, bel ami, ginette si cel de pe cosbuc)mai sunt si alte locuri de unde as putea sa cumpar un patut frumos si rezistent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hello lume!eu tot prin casa!am stat azi umpic cu pitica in geam!ne-am uitat cum ninge!

despre ce sala vorbitzi!ca vreau si eu sa-mi complectez zilele de martzi joi cu aerobic clasic sau step aerobic!si pretzurile sunt pentru orice fel de miscare (yoga, aerobic classi, step aerobic)???ceva de gen 8 ore de step aerobic sunt 50 lei???

va pup pe toate!byeee

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

hello lume!eu tot prin casa!am stat azi umpic cu pitica in geam!ne-am uitat cum ninge!

despre ce sala vorbitzi!ca vreau si eu sa-mi complectez zilele de martzi joi cu aerobic clasic sau step aerobic!si pretzurile sunt pentru orice fel de miscare (yoga, aerobic classi, step aerobic)???ceva de gen 8 ore de step aerobic sunt 50 lei???

va pup pe toate!byeee

Despre Body sculpture (pe traian). Preturile sunt valabile si la yoga si la step aerobic si la tae bo si la aerobic clasic.

Merg azi si va spun si alte detalii.

Mergi la inceput

no bun!io nu merg acolo nici sa-mi dea gratis orele!mi-am facut abonament odata acolo si m-au tot plimbat de la un antrenor la altul si mi-au zis ca nu se face aerobic azi si sa merg la fitness!poi d-na io am platit pentru aerobic nu fitness...!in fine, mie nu-mi place!si au acolo o treaba, cel putzin aveau mai demult, cu incepatoarele!adica nu ii convenea la nimeni sa faca cu incepatoare!bafta celor care merg!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Fetele, v-au intrat bani??? Ca mie nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Clau mie da la BCR
mihor noi am luat patut de la bel-ami 2 mil anul trecut

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

ancaurn acuma ma gandeam ca ai zis ca Dragos nu papa mult lapte, iaurt, branzica ii dai? ma gandesc ca nu inca de cand cu alergia...ca nici eu nu-i dau lui Stefi alte lactate in afara de lapte, branza am incercat fara succes si iaurt cu mana nu se poate da
azi a mancat foarte rau cred ca nu a deschis niciodata gura mare azi, asa numai gusta de pe varful linguritei of
of

of si pentru tine anca81
sper sa fie vremea de vina

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihor, noi am luat patutul din lemn de pe www. m y k i d s . ro (scoate spatiile). Site-ul e destul de nasol insa sunt seriosi. De ex. un scaun de masa pe care l-am vazut la noi la Materna la 200 ron pe site-ul lor e 125 ron, deci diferanta e notabila. Daca comanzi peste 400 ron livreaza gratuit. Mai e si www.babycomfort.ro cu patuturi din lemn.

Eu sunt super multumita de patutul din lemn si ma bucur ca nu am luat unul pliant, asa cum am vrut la inceput. Carla foarte bine se misca in cel de lemn, se impinge in manute si picioare si cand se va ridica se va sustine de gratii. Vreau sa iau si unul pliant care sa-l folosesc drept tarc si patut pentru calatorii.

Edit: ce mi-ai scris de microunde se aplica si la mine, pentru incalzitul neuniform e foarte periculos pentru bebe. Sunt de acord cu tine in privinta asta. Eu am insa cuptor electric dar pentru incalzit in viteza nu prea merge, dureaza pana se incalzeste.

Flavia, imi pare rau ca Stefi nu papa. Nici Carla nu mananca prea grozav. N-avem ce face.

Clau, cum e cu condusul? A trecut raceala? Eu nu mi-am verificat inca cardul.

Malinka, sunteti mai bine?

Am avut o noapte linistita, ieri seara insa piti a fost tare intoarsa pe dos, a facut si febra. Mi-a fost asa de mila de ea, se lipea de mine cand o tineam in brate si scancea asa ca un catelus. Saracuta de ea. I-am pus supozitor si a dormit binisor. Sper ca azi sa fie mai bine.

Ziceti-mi si mie cum faceti branzica calcica, da asa ca la tantalai, in detaliu

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

buna dimimneatza si o pentru cine doreste, pofteste! raportam ca de 3 noptzi cu un ml de nurofen dupa mancare seara dormim tun pan la 8 dimineatza!ca altfel ne trezim intr-una de dureri de dintzi!v-am zis ca si noi avem unul de vreo 4 zile! cred ca am uitat sa mentzinez!jos stanga! in rest bine vrem tot timpul atentzie, nu stam singurei deloc numa cu mama in vizor!dar in schimb mancam tot ce putem cand putem!uneori ma socheaza ca mananca asa mult!ieri o mancat un borcanas de fructe (mango, banana si piscot) si o mai bagat si un iaurt Danone Cremoso 125 g! si bea si ceai dupa doua ore ca o apuca iar foamea!io cred ca are gaura in stomac

anca81 eu branzica calcica o fac asa: 150 ml apa + 5 masuri praf pun la foc las 1 min apoi pun 2 pastile calciu lactic taiat in 4 sau praf sau intreg, oricum se topeste, amestec si intr-un minut e gata!separi zerul de branza (eu strcuram printr-un strecurator de ceai, din ala mai fin, sau tifon daca ai) si gata!Bafta!

dflavia incearca iaurt de la danone, cremoso, crede-ma ca au fost zile cand ii dadeam lui Amelia legumele cu iaurt ca ii inebunita dupa iaurt!pune-i putin pe varful buzei sa si-l linga apoi in cant. mai mica ii dai cu linguritza! si Bafta!

mai io ma duc la astia de la unde ne vin banii si ii iau la pumni!nici azi nu mi-au intrat!!!astia isi bat joc de noi!care avetzi numarul de la asistentza sociala sa-i intreb daca au trimis banii!!!si daca i-au trimis la banca asa le dau la aia de la BT !ca amu' m-am enervat am si o durere de spate de ieri de la sala de imi vine sa mor!aaaaaaaaa......si vream sa intreb mamicile cu bebei cu dintzisor, voi ce le dati pentru durere???

no pup pe toate

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly, multam . Vezi ca vin intr-o zi si-ti fur fata aia mancacioasa si cuminte, o tin aici la mine vreo cateva zile sa ia Carla exemplu

Flavia, noi ne laudam cu 25 g (DOUAZECISICINCI) de banana cu para, date cu lingurita. Dezastru

Cine are cont la BRD, au intrat banii?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput