Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Malinka spune:
neatza...
si noi vrem sa iesim azi un pic, ce ziceti, dam o tura scurta?
adriana...scuze, am uitat ieri sa-i urez esterei sa creasca mare, sa fie sanatoasa...ca frumoasa, sigur e...un buchet mare, mare, de 

pentru ea...
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melly23 parerile sunt impartzite!nu am dat cu parul!ziceam doar parerea mea!foarte bine pentru voi!si noi am vrea sa ne luam un aragaz electric dar....nu-s banile! voua!Noi si fluturica Amelia ![]() ![]() ![]() ![]() Noi si baimarencele ![]() |
Normal ca fiecare are parerea ei
melly23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihor
Normal ca fiecare are parerea ei ![]() |

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

anca81 spune:
Noi am fost la vaccin
asa ca n-avem nici un chef. Si iarasi nu mancam 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Malinka spune:
ana...la 13 jumate la mara...
anca81...cum a fost carla la vaccin, a plans? si cat costa vaccinul de la 6 luni? si noi il facem luni....va
si va dorim o dupa masa frumoasa...
anca81 spune:
Malinka, da, a plans tare rau saracuta. Mai ales ca mai erau in cabinet doua fetite gemene de 1 an si 2 luni carora le-a facut vaccinul. Si au plans amandoua, Carla dupa ele. M-am cam enervat ca ne-au chemat inauntru pana nu au fost gata cu celelalte, dar ce sa-i faci, asta e, asa e la noi. Azi iarasi nu mananca, fff. putin a papat. E si tare maraita.
Vaccinul sa-l iei de la Help Net, e 247 ron. Acolo am gasit cel mai ieftin, eu l-am luat de la o farmacie de langa noi cu 250, mi-au facut comanda dar am sunat la Help Net si il au in stoc.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
mihor spune:
Ma bucur ca m-am intalnit azi cu voi.
Va spun si voua preturile de la sala: 8 ore-->50 lei
12 ore-->70 lei
16 ore-->86 lei
24 ore-->120 lei
si programul:
L- 19-20 si de la 20 la 21 step aerobic
M 18-19 tae bo; 19-20 step aerobic 20-21 yoga
Mi si Joi e acelasi program ca si luni
Vi- 17-18 aerobic clasic; 18-19 tae bo; 19-20 aerobic clasic; 20 yoga
S- 11-12 aerobic clasic
Cred ca v-am zis si programul si preturile altfel cand ne-am intalnit...dar de data asta am citit de pe biletel. Va spun maine si cum a fost
ancaurn spune:
Mihor multumim pt informatii.
Malinka uite site-ul pe care mi l-ai cerut: www.lamparendeles.hu. Am dat cautare pe google dupa "dalber gyerek lampa" si mi-a dat mai multe site-uri. Vezi si tu care iti convine. 
Restul "gajicilor" ce mai faceti?

si