Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

malinka a fost superb la sala ieri!combinatii si restu toate facute in ordine, exact ca la carte!

ariana intr-o luna tre consumate orele altfel le pierzi! si ai grija de tine!!aaaa....cum lucrezi saptamana viitoare???ca eu martzi am prog. la Roman de la 9.30 !poa ne vedem!

eu imi astept fratziorul geaman ca vrea sa vina in vizita!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Melly, ai frate geaman? ce frumos. Pune o poza sa il vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

AdrianaSM, ce mult ma bucur ca sunteti mai bine. Ne rugam in continuare ca micuta Estera sa isi revina total si sa scapati de stresul acesta. Doamne ajuta!

Sanatate bolnaviorilor mari si mici.
Vlad e deja mai bine, papa bine de cand cu tratamentul homeopat, nu il recunosc. Doamne da sa il tina naravul.

Ma bucur sa aud ca si ceilalti nepapaciosi isi revin incet. Sper sa avem parte de vesti bune de acum incolo.

O seara faina va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ancaurn, e absolut bestial Dragos. E un adevarat Chipendale. E foarte expresiv si plin de voiosie. Iar Cezara e o dulce. Ai o familie faina, sa-ti fie sanatosi!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

melly23 noi nu folosim cuptorul cu microunde nu numai din cauza radiatilor dar si pt ca mancarea nu este incalzita uniform si unele parti pot sa arda mai tare decat altele...vasul de obicei este destul de cald...(avem gorenje-deci nu e chiar o firma no name). Mi se pare mancarea mai gustoasa incalzita in cupotr sau pe aragaz. Cand o sa ne mutam, o sa ne cumparam un cuptor electric in locul celui cu gaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

parerile sunt impartzite!nu am dat cu parul!ziceam doar parerea mea!foarte bine pentru voi!si noi am vrea sa ne luam un aragaz electric dar....nu-s banile! un voua!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata si o de la mine pentru toate fetele. Prima !

Iar pentru cele racite, un ceai cu lamaie. Inclusiv eu ca sunt beton. Dupa ce-mi trecuse, de ieri m-a apucat din nou.

Melly, frumusel fratiorul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Claudia merci! iau o cafea, ca mi-a trecut raceala. Cum ai luat-o iar mai? Voi jucati mata cu raceala? Multumim pt aprecieri.
Anca81 si eu procedez cu cerealele exact ca si Flavia, doar ca eu pun 5 masuri de lapte si 2 de cereale la 210ml apa. Aptamil n-am folosit. Noi suntem tot pe nan, dar nu avem probleme cu constipatia.
Ariana muuulta sanatate si tie si celei mici.
Malinka sigur ca va primim. Oricand, ti-am mai zis. Un telefon scurt sa verifici daca n-am plecat pe undeva cumva si tup la noi! Si invitatia e valabila pentru toate fetele. Ati inteles, da? Astept confirmari. Si ideea cu baietii sexy pt fete e geniala.
Carmenrad si ma bucur pt vestile bune. Lasa ca-si face el imunitatea si scapati de chestiile astea. Si multumim pt complimente.
Melly vin si eu deseara. Mergem impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata si de la noi
Fetelor noi iesim azi, chiar daca vremea este cum este. Numai pot sa stau in casa, parca ma mananca piele. Si lui piticu i-ar parea bine, ca de 2 zile nu prea se odihneste ziua.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput