Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ancaurn spune:
Melly. Da, am reusit sa o tund, ca de mai bine de un an ma chinui s-o conving. Deja ii era ros, plus ca murea de cald tot cu el pe ceafa. Noroc ca-i place.
Malinkaaaaa scoate nasul din batista, sa ti-l vedem si noi!
ana_mun spune:
neata si de la noi
o cafea buna si in dimineata aceasta. Fetelor nu mergem la sanie? Ar fi foarte frumos la ce zapada este afara.
Adrianasm o sa fie bine. Sa sti ca acolo ai un fotomodel de pe acuma. Isi mentine silueta.
ESTERA
Clauco azi iesi la condus, ca sa stiu ca s-ar putea sa ies un pic.
Anca81 o sa pape stai linistita.
Ancaurn da ce fecior ai tu acolo. Super pozele.
Mami Ana
si Alexandru 
clauco spune:
salutari si de la noi

ESTERA

AdrianaSM, sa creasca mare printesa si multa sanatate, si sa stii ca si a mea exact 6.200 a avut la 5 luni. Asa ca nu-i stres.
Ancaurn, e mortal Dragos, mi-au placut atat de mult pozele. Sunt curioasa ce o sa spuna pe la 20 de ani despre ele ![]()
Malinka, cum mai sunteti?
Ieri am condus. Era sa mor de spaima. No, sper sa ma obisnuiesc. Azi nu merg deci, puteti sa iesiti la pimbare.![]()
Dflavia, Anca81, Ana, Melly
dflavia spune:
of fetelor ninge in 2 zile pt 2 ani!!!!! 

m-am saturat deja, ma uit din 5 in 5 min pe geam sa vad daca s-a oprit cumva, nu mai potttttttt 

Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Mi-a papat Carla cate 200 ml x 2 pana acum, vad ca au trecut nazurile. Papa cu lingurita insa nu prea, 40 g para si 40 g morcov + patrunjel. Dar sunt super happy 
Flavia, imi zici te rog daca cerealele Stefaniei, cele de la Milupa - 7 korn se prepara cu lapte sau cu apa. Ca ma bate gandul sa-i iau si eu Carlei, dar as prefera sa se prepare cu lapte sa i le pot pune seara in bibe. Noi am iesit ieri la plimbare si ne-a prins ninsoarea, noroc cu aparatoare de ploaie. Azi insa pas.
Si mai am o intrebare, foloseste vreuna dintre voi Aptamil pentru piti? M-am saturat de constipatia asta nenorocita pe care i-o da Nan-ul si oricum acum la 6 luni trec pe formula 2 asa ca ma bate gandul sa-i iau Aptamil.
Edit: merge groaznic forumul 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ariana2005 spune:
buna fetelor!, am inviat..dupa 4 zile de zacut in pat, nemancat nimic, varsat, febra 40, tusit..acum ma declar mai bine,..mult mai bine; de ieri m-am ridicat si am inceput sa mananc doar trebuie sa ma inzdravenesc ca de maine incep lucrul,..toate ar fi super bune dar si fetita mea s-a racit,..mai bine ma tinea pe mine mai mult si era ea bine, dar nu e cum vrem noi (din pacate),.. oricum vine mama la mine si o sa stea cu ea...vremea ei de vreme!..sa vina primavara o data..
Adriana, noi ii dorim Esterei sa fie sanatoasa, cuminte si sa va bucure viata in fiecare clipa! la multe lunisoare..
ma bucur ca e mai bine cu ochisorii..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
la sala saptamana asta nu merg, poate de saptamana viitoare,..si apropo sedintele astea sunt pe luna sau poti sa le faci cand ai chef, cred ca asa mi s-ar parea mai corect..
la toata lumea
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Malinka spune:
buna fetele...
noi am avut o musafira, pe una dintre nasele lui marc, de aseara pana acum...e asa de bine cand sta si altcineva cu el, mai pot sa respir si eu...apropo de respirat, inca n-am scapat dar cred ca, cat de curand..sper...
ancaurn...bravo pentru smecherul de dragos, ce mai, e super simpatic...si ce dintisori are el...ia sa punem noi de-a sedinta foto in grup (hmm, doar marc si cu dragos ca alex a lui ana e cam mic) sa fermecam fetele de pe forum de-aci...deci, venim la voi in vizita, daca ne primiti, bineinteles, sa comletam trupa de chippendale's...![]()
![]()
![]()
cezara e o scumpa, ce aer protector are ea langa cada...
anca81...vezi, parca e din ce in ce mai bine...ma bucur ca e mai bine cu carla...
pentru pitica frumusica...
adriana...
pe estera si ne bucuram ca e bine...tot asa si pe mai departe, tinem pumnii...
melly, cum a fost ieri la sala?
fetelor, eu n-am iesit de 5 zile din casa, simt ca o iau razna, sper ca maine nu mai ninge sa putem iesii un pic...
dflavia spune:
anca81 7 cereale de la milupa se fac cu apa dar eu ii pun 2 masuri cereale si 4 lapte la 180 ml apa, asa fac de o luna, zic ca e ok.
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dflavia anca81 7 cereale de la milupa se fac cu apa dar eu ii pun 2 masuri cereale si 4 lapte la 180 ml apa, asa fac de o luna, zic ca e ok. Mami de Stefania 11.05.2008 |

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla