Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Mai burtici, ieri am experimentat si eu pt prima oara in viata mea raul de sarcina, adica starea de voma. Ieri v-am inteles cu adevarat prin ce stari nasoale treceti voi cele care aveti greturi zilnic.
Am rezlizat cat de norocoasa am fost si la prima sarcina si pana acum ca nu am trecut prin asa ceva. Mi s-a facut rau in masina, simteam ca stomacul meu a ajuns in gat. M-a tinut starea asta vreo 2 ore.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
:) Eu daca n-am greturi ...intru in panica ! Chiar le doresc ...
Si le am , toata ziua 6+
![](images/user_woman.png)
nemary spune:
Gabritzza, cum a fost la doctor? vesti bune? sper ca da, hai ca am tot intrat sa vad ca ne dai vesti bune.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mimika spune:
Ce fete cuminti in week-end-ul asta! Bine ai venit irina.c.!Eu am intrat sa ma laud putin ca m-a scos sosulica in oras. Nu cred eu in sarbatoarea asta de Sf. valentin, dar sotul a venit cu ideea sa iesim si...m-a dus la restaurant si nu la oricare, ci la cel la care am facut nunta in 2006, Rest. Herastrau. A fost surpriza, au mai venit 2 cupluri de prieteni. Si ne-am distrat f. tare. Era si un botez in zona, noi eram la etaj (ca un balcon) si jos era botezul. Asa ca am jucat si noi de am rupt I-am cam agitat pe bebici, dar cred ca le-a placut, ca nu au plans
Ii face mama jucareti de pe acum
. Pe langa asta m-am apucat de invatat ca am in martie un examen la doctorat si cum neuronul se misca lent, am inceput de pe acum...
butterflysimsi pe mine tot mai pe seara ma apuca greturile. oricum, dupa pranz. Dimineata sunt fresh.
iulika29, ti se intind ligamentele, sa mareste uterul, e normal sa te mai doara pe acolo. Si pe mine ma doare din cand in cand, cate un junghi, mai in stanga, mai indrepta, mai pe mijloc. Creste, mama, creste
Pupici pe burtici!
Edit: delia, activeaza PM ca sa trimtem parola e-mail-ului10+
Fluturasii mei iubiti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Eu chiar nu doresc sa am greturi. Sper ca a fost doar o intamplare cea de ieri. Sunt multumita ca nu am nici un simptom in continuare pt ca oricum de greutatile trimestrului 3 de sarcina nu am nici o sansa sa scap .
Citat: |
citat din mesajul lui anaconda2 :) Eu daca n-am greturi ...intru in panica ! Chiar le doresc ... Si le am , toata ziua ![]() ![]() |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
![](gravida.gif)
diamar78 spune:
Felicitari Irina pentru cele doua fetite si pentru baiatelul pe care cred ca-l astepti. Eu te vad ca o mama eroina si ma gandesc cum te descurci cu doua fete si cu al treilea copil pe drum. Eu abia ii fac fata baielelului meu si ma gandesc cum o sa ma descurc cu doi.
Ma gandesc ca faceti parte din mai multe culte, nu stiu cum e la celelalte culte dar eu fiind ortodoxa pot sa va zic ca mi-a spus preotul ca acum in sarcina ar trebui sa vin cat mai des la spovedit si mai ales inainte de nastere. Si in sarcina trecuta am fost aproape in fiecare luna la spovedit.
Vreau sa va intreb si despre analiza care se face pentru depistarea anticorpilor antirubeoala. Oare are rost sa fac aceasta analiza? Ma gandesc ca daca nu am anticorpi, de vacccinat oricum nu se pune problema in sarcina sau ma insel?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Roxxy mama dar ce ne mai asemanam noi...nici mie nu mi-a fost greata la prima sarcina dar sa stii ca acum am mai experimentat una alta...nu sunt bucuroasa si nici nu le vreau - pe greturi adica. nu cat sa vomit dar am o stare de discomfort si vorba ta, stomacul in gat. parca nu imi vine s amai imi pun nimic nici la gat, adica margele de asta vorbesc, stie cineva ce sentiment apasator?
cat despre trimestrul 3, vorbim despre durerile atroce de bazin/oase/osul pubococcigian? oh, yea, le cunosc. nici in pat nu ma puteam intoarce, mai mult saream de pe o parte pe alta, nu mai vorbesc ce rau era sa ma imbrac (cu pantaloni) ca trebuia sa ridicam un picior si dupa aceea pe celalalt...si cand ma suiam in masina la sotul (ca e mai inalta) sa vezi ce salturi
maine merg la dr, la 2 jumatate, nimic impresionanat, fara eco, doar la control si sa-i arat analizele care sunt bune. numai ca m-am suparat pe desteptii astia de la cmu, cat i-am laudat eu si au uitat pur si simplu sa-mi faca o analiza. asteptam rezultatul si degeaba, au uitat. cu scuzele de rigoare si ma asteapta maine la 7 jumatate (ca tot nu ma duc la servici maine si puteam sa ma scol la 9 cu alessia odata) sa refaca. si cum n-am anticorpi la cmv trebuie sa o fac. of. pupici si spor la treaba cat mai aveti sau noapte buna.
Clau 9+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
Danuta1979 spune:
Buna seara fetelor!
Multe felicitari burticilor care si-au vazut weekendul asta puisorii. La mai bine si la mai mare!
Eu una maine incep sapt. a 10-a...si sunt tare mandra! Si maine merg si la control la Medicover, dar fara eco. Eco o sa fac la sfarsitul lunii la dr. mea ginecolog. Abia astept.
Voi ce stiti, de la ce varsta a fatului incep sa se face ecografii abdominale, nu transvaginale? As vrea sa vada si sotul bebicul, si la transvaginale nu a intrat..ca nu l-am lasat eu. Ne-am inteles sa vada bebicul la eco abdominale.
Noi ne-am gandit si la nume pt. bebe...deocamdata doar la nume de baiat...ca sotul spera sa-i fac din prima mostenitor de nume:P Oricum, zilele astea vom vb si de varianta de nume de fata.
Daca e baiat, ne-am gandit la Razvan Alexandru. Voi ati discutat deja despre nume, sau doar eu (la noi fiind si primul bebe)..?
Pupici
Dana 8+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Danuta1979 spune:
Fetelor, e corect?
Maine fac fix 9 saptamani...o sa incep sa scriu cu 9+...
E corect ca intru maine in luna a treia?
Dana 8+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
ionika spune:
Va rog sa treceti si la mine coordonatele: DN 05.08.1976, UM 26.12.2008, DPN 02.10.2009.
Ioana