Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Imi pare rau ca ai patit-o la institut, dar am trecut si eu pe acolo, in conditiile in care stiam ca se plateste. A doua oara nu voi mai trece.

Referitor la ceaiuri si plante, aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637 gasesti o lista cu ce NU avem voie in sarcina. Restul... la liber!

Eu vomitam de fiecare data cand ma duceam la toaleta de la job de la mirosul de ambipur mov. Si, culmea, acasa aveam uneori mov si nu aveam probleme...

Citat:
citat din mesajul lui loradin

Buna ziua,

nu am mai scris de ceva timp insa credeti-ma chiar am avut motive.Daca nu as mai fi trecut printr-o sarcina as fi zis....insa asta mi-a pus capac.Aveti idee cum e sa aveti in permanenta stari de greata.Parca am luat-o razna...urasc parfumurile(de orice soi)....urasc mirositoarele de la birou.....urasc prajeala....dar....ador muraturile.

In alta ordinee de idei mi-am facut dozajul pentru rh la mizeria de institut de hematologie reusind sa-mi enervez soatza la maxim.Intrebare sot" De ce ai venit in mizeria asta daca tot se plateste?" "De ce nu ne-am dus la medlife?" Nu am stiut ca se plateste.Asa tara asa generatii.Vin si va intreb amaratele de mamici cu rh negativ ,care nu-si permit sa faca aceasta analiza lunar(cum trebuie sa o fac eu) ce fac? Va spun eu! NU O MAI FAC!! In concluzie "isi bat joc de tot ce inseamna mama si copil" Eu nu consider acesta analiza un moft.Ma rog...ce sa mai...m-am enervat grozav. Sa nu mai zic de conditii.... Ne-au tinut pe hol in frig pana ne-au recoltat sangele.Si cand zic frig ...va rog sa ma credeti ca era frig.Dar ce le pasa...le luam banii si pe aici iti e drumul...

Gata m-am racorit! Am trecut pe Elevit si am avut marea surpriza sa constat ca ma constipa.Aveti idee ce ceaiuri putem folosi in sarcina pentru asa ceva ca eu nu mai stiu?!.Sunt f balonata .Mi-am speriat prietenele.Am o burtica de zici ca sunt in 6 luni.

Cam atat despre mine! Ma rog la bunul Dumnezeu sa mai ramana ceva din mine dupa perioada asta de greturi.Dupa ce ca am 49 de kg daca mai continui asa o sa arat ca un somalez.

Va pup si va doresc multa sanatate!!!

INGERASUL MEU DRAG

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

Pup burticile, de ieri plutesc, am fost la medic, am viata in maine!!!!da, exact asa am simtit cand am vazut pe ecran inimioara palpaind, am simtit ca sunt Binecuvantata si am viata in mine de care m-am imdragostit iremediabil....am bb de 9,3mm fix 7 sapt, si cu o inimioara mare care batea cu 142 batai pe minut, dr nu mi-a pus Doppler ca a zis ca e prea mica sarcina, si o sa imi puna data viitoare, ma rog eu am un dr mai naturist asa, nu vrea sa deranjeze universul si cursul naturii asa ca m-am multumit doar cu punctuletul care palpaia pe ecran dar mi-a fost deajuns!!
va pup pe toate

7+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Heiii, inca o veste excelenta!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui coras

Pup burticile, de ieri plutesc, am fost la medic, am viata in maine!!!!da, exact asa am simtit cand am vazut pe ecran inimioara palpaind, am simtit ca sunt Binecuvantata si am viata in mine de care m-am imdragostit iremediabil....am bb de 9,3mm fix 7 sapt, si cu o inimioara mare care batea cu 142 batai pe minut, dr nu mi-a pus Doppler ca a zis ca e prea mica sarcina, si o sa imi puna data viitoare, ma rog eu am un dr mai naturist asa, nu vrea sa deranjeze universul si cursul naturii asa ca m-am multumit doar cu punctuletul care palpaia pe ecran dar mi-a fost deajuns!!
va pup pe toate

7+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai ar fi multe de povestit la capitolul ''prostioare'' facute de Matei . Ma omoara cu cocotatul pe mobila, mese, scaune, cutii. Pana la ora asta nu a dormit decat 20 de minute . S-a trezit la 8 dimineata (el se trezeste la 10 in general) si de atunci se joaca non-stop. Nu stiu de unde are atata energie .

Citat:
citat din mesajul lui miha74

neatza si de la noi!
l-am bagat pe Matei la prima runda de somnic si hop-top pe forum.

sa stiti ca atat ati discutat de cafea zilele astea, ca astazi mi-am facut o cafeluta mica, desi din septembrie de cand m-am lasat de fumat nu am mai pus gurita. Fumatul era legat de cafea...asa ca trebuia sa elimin si placerea asta.
ce pot sa spun este ca sunt super in forma (in afara de o usoara greata)..oare sa fie d ela cafeluta?

simm- mda, atunci nu stiu de la ce sa fie, ma gandeam ca poate nu te hranesti corespunzator. ai grija, poate ar trebui sa intrebi un medic

roxxy80
- cum sa te uitam? ce nazdravanii mai face Matei?

creata2008- felicitari pentru inimioara. cum a suportat Mariuca drumul la bunici?
he, he, si eu am anticorpi al CMV, dar si la toxoplasma si al rubeola si rujeola, asa ca m-am scos
Ce faci bun de mancare? Noi astazi din cauza de Matei care trebuie sa manance ficatel, toti vom manca ficatel cu piure de cartofi si gogosari.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Felicitari tuturor fetelor care au auzit/vazut inimioarele puternice ale bebeilor. E un sentiment de nedescris. Un alt sentiment de nedescris il avem cand simtim primele miscari.
La prima sarcina l-am simtit pe Matei de abia pe la 20 de saptamani (dar incepand de atunci misca aproape fara incetare ). Am inteles ca la a doua sarcina e posibil sa simtim mai rapid primele miscari. De abia astept.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!! Ce frumos scrieti aici..va citesc cu drag ce fereicire tb sa aveti cand va vedeti bebe..acolo mic si realizati ca aveti viata in voi..ff frumos ..<eu sunt oleak pe dinafara pt ca aici in suedia nu se face cografii asa devreme decat daca ai probleme ...analize ti se fac toate la data nu e problema dar eco nu...Asta e nus unt stresata odata ce e ceva in neregula sunt sigura ca mi-ar face eco dar nu am avut probleme.. ( am prima eco la 18 såpt...apoi mai des cred..)

AA azi dimineata m-a durut putin intr-o parte jos la burta in stanga dar jos de tot..ma gandesc ca poate fi de l abalonare sau constipatie am fost putin ieri.. Voi ce ziceti??

Vå pup pe burtici..

Iulika,cea mai fericita11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

pupam burticile fericite

Tin sa felicit toate fetele care au vazut sau auzit inimioarele bebicilor.Am avut si eu fericita ocazie miercurea trecuta, a fost un moment magic. Cred ca m-am indragostit

analizele mi-au iesit f bine, ca s-a mirat si doctora cum o vegetariana poate avea toate valorile normale. Urmatoarea ecografie va fi cea intre 11 si 14 saptamani, ca sa-l masoare pe bebe si sa vada daca totul e ok.Abia astept!

M-am mai linistit cu lipsa simptomeleor intrucat au aparut greturile in forta, dar nu ma plang. Chiar si dupa ce vomit ma trezesc zambind de bucurie ca am simptome.

Am petrecut vreo 2 ore sa citesc tot ce ati scris din urma, aveti un ritm ametitor. E extraordinar forumul asta, sa poti sta de vorba si sa afli o groaza de lucruri interesante.

Fetelor, vreau si eu sa citesc informatiile de pe e-mailul comun. Cum fac? Ma poate ajuta cineva?

merci si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

buna seara tuturor ma adaug si eu grupului de gravidute UM 1.01.2009, DPN 10.09.2009sunt la a treia sarcina, mai avem doua fetite, pe a doua inca o alaptez (are un an si jumatate)am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

buna dimineata burticilor!

ce faceti cum va mai simtiti? ziua de azi se arata bine nu pare sa imi fie rau dar asa a parut si ziua de ieri initial. pe mine se pare ca ma iau greturile mai pe seara.

o zi fumoasa

8+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Bine ai venit!!!
Felictari pt samburelul din burtica.
Ai un blog tare, tare interesant. Mi-a facut placere sa citesc

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

buna seara tuturor

ma adaug si eu grupului de gravidute

UM 1.01.2009, DPN 10.09.2009

sunt la a treia sarcina, mai avem doua fetite, pe a doua inca o alaptez (are un an si jumatate)

am blog

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput