Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
creata2008 spune:
Am revenit pe la casele noastre de joi seara, dar ieri a fost o zi plina-plina. Nu am citit inca nimic din urma, dar sper sa o iau usor-usor, macar capitolul de fata. Sunt cu greata la purtator si dorm pe mine toata ziua.
Asa... rapid despre bebe2. Am fost ieri la doctor, are 1,14 cm, col de 4 cm inchis. I-am vazut capul, o manuta si inimioara batand. A fost incredibil, cand i-am vazut inimioara! Se confirma, de data asta, si echografic cu varsta dupa um, deci ovulatia a fost la timp si cand stiu eu. In rest, totul e super bine, sarcina e prinsa excelent, iar data viitoare, pe 18 martie, voi face toate analizele necesare. In afara de citomegalovirus, unde am anticorpi, trebuie sa le refac pe toate.
Ieri a fost o zi plina pentru multe burtici si astept sa citesc, ca sa aflu noutatile fiecareia!
Simm, da, nastem, teoretic, in aceeasi perioada. Dupa cum ziceam mai sus, greata la greu, de la orice si oricand, spatele nu ma mai doare, ca vreo 2 saptamani m-am trezit "anchilozata". Acum au inceput durerile de sani, dar usurel. Balonari sau constipatie... no more than usual, sa zic asa. Tu unde nasti? La ce spital?
Bun venit noilor burtici!
Mai citesc si mai raspund...
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Asa... am uitat sa va spun. Primele analize sunt perfecte! Sange, urina si urocultura.
Stiu ca discutam de acidul folic de 5 mg. Explicatia e simpla. Noi trebuie sa luam 1 mg pe zi, deci daca avem de 5 mg, vom lua o pastila la cateva zile, 2-3-4 zile. Ca nu avem cum s-o taiem in 5, nici macar in 2, fiind foarte mica.
Asteptam in continuare vesti de pe fronturile burticilor care au avut ieri control!
Eu am ajuns tarziu rau acasa, aseara, si m-am bagat in pat pe la 9. De-asta v-am scris in dimineata asta.
Acum o sa ii dau de mancare Mariucai, in vreo 30 minute si apoi la somnic, sa pot gati si eu.
Imi pare rau ca nu va pot spune sa va iubiti diseara , dar macar sa va declarati iubirea verbal, mai ales ca din iubirea voastra s-a nascut samburelul din burtica.
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miha74 spune:
neatza si de la noi!
l-am bagat pe Matei la prima runda de somnic si hop-top pe forum.
sa stiti ca atat ati discutat de cafea zilele astea, ca astazi mi-am facut o cafeluta mica, desi din septembrie de cand m-am lasat de fumat nu am mai pus gurita. Fumatul era legat de cafea...asa ca trebuia sa elimin si placerea asta.
ce pot sa spun este ca sunt super in forma (in afara de o usoara greata)..oare sa fie d ela cafeluta?
simm- mda, atunci nu stiu de la ce sa fie, ma gandeam ca poate nu te hranesti corespunzator. ai grija, poate ar trebui sa intrebi un medic
roxxy80- cum sa te uitam? ce nazdravanii mai face Matei?
creata2008- felicitari pentru inimioara. cum a suportat Mariuca drumul la bunici?
he, he, si eu am anticorpi al CMV, dar si la toxoplasma si al rubeola si rujeola, asa ca m-am scos
Ce faci bun de mancare? Noi astazi din cauza de Matei care trebuie sa manance ficatel, toti vom manca ficatel cu piure de cartofi si gogosari.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monica_dicut spune:
cretule, FELICITARI pentru inimioara . SA creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
REstul burticilor????
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
creata2008 spune:
Drumul destul de lung, asa ca pe ultima parte au apucat-o toate cele. S-a plictisit, nu se poate misca in voie, deci a cam urlat. N-am reusit cu nimic, nici macar cu biscuiti s-o linistim. Si noi care vroiam sa plecam in Peloponez, in vara asta, pana sa aflam ca sunt insarcinata. Hehehe!
De gatit... inca nu m-am apucat... si nici nu prea am chef, sincera sa fiu!!! Dani a plecat si parca mi-as face un piure cu bulanele de pui la cuptor. Dar mai bine o intreb pe mama mea ce a gatit si poate ma lipesc de ea!
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 creata2008- felicitari pentru inimioara. cum a suportat Mariuca drumul la bunici? he, he, si eu am anticorpi al CMV, dar si la toxoplasma si al rubeola si rujeola, asa ca m-am scos Ce faci bun de mancare? Noi astazi din cauza de Matei care trebuie sa manance ficatel, toti vom manca ficatel cu piure de cartofi si gogosari. |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Intoarcem urarile tuturor burticilor!
A, nu stiu daca ati apucat sa vedeti, dar am trimis pe contul comun tot ce aveam pe laptop despre sarcina si copii.
Sper sa va foloseasca!
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut cretule, FELICITARI pentru inimioara . SA creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii REstul burticilor???? |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Raluca_u spune:
fetele
Monica pentru tine unul special .
desi aveam mari emotii, asa cum v-a zis si Monica am vazut inimioara. bebe are 1,14 cm (7 sapt 2 zile), sacul este de 9 saptamani, inimioara batea cu 154 batai pe minut.
mai mergem la control peste 5 saptamani.
fug sa strang prin casa cat e adina afara cu tati.
pupici la toate fetele.
Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
loradin spune:
Buna ziua,
nu am mai scris de ceva timp insa credeti-ma chiar am avut motive.Daca nu as mai fi trecut printr-o sarcina as fi zis....insa asta mi-a pus capac.Aveti idee cum e sa aveti in permanenta stari de greata.Parca am luat-o razna...urasc parfumurile(de orice soi)....urasc mirositoarele de la birou.....urasc prajeala....dar....ador muraturile.
In alta ordinee de idei mi-am facut dozajul pentru rh la mizeria de institut de hematologie reusind sa-mi enervez soatza la maxim.Intrebare sot" De ce ai venit in mizeria asta daca tot se plateste?" "De ce nu ne-am dus la medlife?" Nu am stiut ca se plateste.Asa tara asa generatii.Vin si va intreb amaratele de mamici cu rh negativ ,care nu-si permit sa faca aceasta analiza lunar(cum trebuie sa o fac eu) ce fac? Va spun eu! NU O MAI FAC!! In concluzie "isi bat joc de tot ce inseamna mama si copil" Eu nu consider acesta analiza un moft.Ma rog...ce sa mai...m-am enervat grozav. Sa nu mai zic de conditii.... Ne-au tinut pe hol in frig pana ne-au recoltat sangele.Si cand zic frig ...va rog sa ma credeti ca era frig.Dar ce le pasa...le luam banii si pe aici iti e drumul...
Gata m-am racorit! Am trecut pe Elevit si am avut marea surpriza sa constat ca ma constipa.Aveti idee ce ceaiuri putem folosi in sarcina pentru asa ceva ca eu nu mai stiu?!.Sunt f balonata .Mi-am speriat prietenele.Am o burtica de zici ca sunt in 6 luni.
Cam atat despre mine! Ma rog la bunul Dumnezeu sa mai ramana ceva din mine dupa perioada asta de greturi.Dupa ce ca am 49 de kg daca mai continui asa o sa arat ca un somalez.
Va pup si va doresc multa sanatate!!!
ButterflySim spune:
buna dimineata fetelor si
azi am fost lenesa m-am trezit la 13.00. Of ce bine am mai dormit .
si acum sa va iau pe rand
Creata felicitari pt inimioara eu merg joi la doc abia astept.
Eu nu stiu un de sa nasc ori la Euroclinic ori la Medlife sau mai exista optiunea Constanta. Eu sunt de acolo si soramea e medic in spital iar o buna prietena de familie e medic gineco si o alata e asistenta sefa pe gineco deci vor avea mare grija de mine si mai e si mamai... nu ca nu ar veni mami in Bucuresti cand voi naste. Nu stiu o sa ma hotarasc atunci mai aproape. Io sunt balanta si balantele pana se hotarasc... se plictiseste lumea din jur .
Tu unde nasti?
Miha m-am mai gandit ca ar putea fi si de la anemia mea. O sa vb cu doc joi cand merg. am fost anemica toata viata mea am luat fier calciu mageziu etc asa am eu hemoglobina mai mica. mostenire de la tata. asa e si el.
ai grija cu ficatul in sarcina nu e recomandat sa mananci ficat. ficatul curata organismul de toxine si multe raman in ficat de aceea nu e recomandat in sarcina. ar fi bine daca poti sa faci altceva pt tine.
raluca u felicitai si tie pt inimioara.
loradin stiu ca doctorii nu prea vor sa recomande laxative. La mine a functionat un pahar mare cu lapte si apoi unul mare cu suc de portocale. A fost o intamplare combinatia asta si apoi am inceput sa o folosesc.
pup you all.
7+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com