Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu stiu asa:
sapt 12-16 - luna 3;
sapt 16-20 - luna 4;
sapt 20-24 - luna 5;
sapt 24 -28 - luna 6;
sapt 28 - 32 - luna 7;
sapt 32-36 - luna 8;
sapt 36 - 40 - luna 9.

Daca am gresit, corectati-ma.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, e corect?
Maine fac fix 9 saptamani...o sa incep sa scriu cu 9+...
E corect ca intru maine in luna a treia?

Dana 8+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu m-am gandit doar la nume de baiat, adica Tudor.
Fiind convinsa 99 % ca fac baiat, nici nu mi-a trecut prin cap vreun nume de fata .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

buna dimineata burtici,

va dorescc o saptamana frumoasa cu multe vesti bune.

Eu am vazut inimioara martea trecuta, foarte fugitiv, toata vizita a durat 5 min, cu tot cu conversatia de inainte si cu echo. am fost la spital la camera de garda la dr. care ma va lua in grija.

dar am vazut-o . si mai stiu ca avea 8 mm si ca parea sanatos.

imi pare rau ca nu a am putut sa il iau si pe sot.
ma rog, dr mi-a spus ca e totul ok, sa nu ma amai gandesc la chist, ca vedem dupa sarcina daca mai e acolo si mi-a spus sa ne vedem pentru echo de 12 saptamani, adica dupa 23 martie.(UM 23.12.2008).

aveam o lista cu intrebari si am apucat sa le pun pe cele mai interesante dar tot nu m-am lamurit cu .

e ok, si daca da cat de des se poate?

nu declanseaza contractii?

Cam asta ma macina la ora asta, inaite de mersul le birou

va

anomis

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Felicitari Irina pentru cele doua fetite si pentru baiatelul pe care cred ca-l astepti. Eu te vad ca o mama eroina si ma gandesc cum te descurci cu doua fete si cu al treilea copil pe drum. Eu abia ii fac fata baielelului meu si ma gandesc cum o sa ma descurc cu doi.Ma gandesc ca faceti parte din mai multe culte, nu stiu cum e la celelalte culte dar eu fiind ortodoxa pot sa va zic ca mi-a spus preotul ca acum in sarcina ar trebui sa vin cat mai des la spovedit si mai ales inainte de nastere. Si in sarcina trecuta am fost aproape in fiecare luna la spovedit.
Vreau sa va intreb si despre analiza care se face pentru depistarea anticorpilor antirubeoala. Oare are rost sa fac aceasta analiza? Ma gandesc ca daca nu am anticorpi, de vacccinat oricum nu se pune problema in sarcina sau ma insel?
multumesc tuturor pentru primirehihi, nu sunt deloc eroina, nu e asa greu precum pare la prima vedere
deja cand ai doi totul devine mai usoreu sunt tot ortodoxa.Intradevar, in sarcina trebuie sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des, si daca poti, e bine sa tii posturile.Am vazut ca e o mamica vegetariana pe-aici, poate ne spune ce mananca, sa ne inspiram .intradevar, in sarcina nu poti face vaccin antirubeola, doar antigripal si antitetanos eu nu mi-am facut la nici o sarcina anticorpii astiamami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Noi ne-am gandit si la nume pt. bebe...deocamdata doar la nume de baiat...ca sotul spera sa-i fac din prima mostenitor de nume:P Oricum, zilele astea vom vb si de varianta de nume de fata.
Daca e baiat, ne-am gandit la Razvan Alexandru. Voi ati discutat deja despre nume, sau doar eu (la noi fiind si primul bebe)..?

Pupici

Dana 8+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Buna tuturor.

Si eu i-am ales numele bb, dupa cum se vede la semnatura, m ales se va naste intre 29 SEpt - 1 Oct (sau cand va vrea el/ea), oricum e aproape de 2 Oct - Sf Mucenita Iustina.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Felicitari Irina pentru cele doua fetite si pentru baiatelul pe care cred ca-l astepti. Eu te vad ca o mama eroina si ma gandesc cum te descurci cu doua fete si cu al treilea copil pe drum. Eu abia ii fac fata baielelului meu si ma gandesc cum o sa ma descurc cu doi.

Ma gandesc ca faceti parte din mai multe culte, nu stiu cum e la celelalte culte dar eu fiind ortodoxa pot sa va zic ca mi-a spus preotul ca acum in sarcina ar trebui sa vin cat mai des la spovedit si mai ales inainte de nastere. Si in sarcina trecuta am fost aproape in fiecare luna la spovedit.
Vreau sa va intreb si despre analiza care se face pentru depistarea anticorpilor antirubeoala. Oare are rost sa fac aceasta analiza? Ma gandesc ca daca nu am anticorpi, de vacccinat oricum nu se pune problema in sarcina sau ma insel?

eu sunt tot ortodoxa.Intradevar, in sarcina trebuie sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des, si daca poti, e bine sa tii posturile.

Am vazut ca e o mamica vegetariana pe-aici, poate ne spune ce mananca, sa ne inspiram .

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07)

am blog

Asa este, in timpul sarcinii (si nu numai) e f bine sa ne spovedim si sa ne impartasim si m ales inainte de nastere, referitor la post, fiind insarcinate, altele cu varsaturi..etc, nu vom putea tine post..depinde de duhovnicul fiecareia ce ii recomanda.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello!!!
Eu sunt fericita ca am mai scapat de greturi partial, adica dimineata imi e relativ bine, doar seara ma simt rau. Dar tot e bine, ca a fost oribil pana acum.
Irina.C, bine ai venit printre noi si felicitari pentru cea de a 3-a sarcina!!!! Cred ca esti o femeie tare fericita! Super blogul tau!
Anomis, eu fac . Mie medicul mi-a zis ca daca nu ai sangerari sau dureri mari de burta/contractii nu e nici un pericol. Doar ca asa, mai batraneste, nu ca la 18 ani (citat de la doctor). . Si am observat ca si cheful e mai mare in perioada sarcinii, mie chiar mai imi trec greturile in timpul distractiei.
Revin, ca l-am lasat pe Andrei in baie sa se spele pe dinti (el se spala cate jumatate de ora, ii place tare mult ) si se aud niste zgomote caudate!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor vin si eu din urma cu vesti suuuuper!

Vineri am facut echo si sarcina a localizata bine, un singur sac si un singur samburel (pfiu! ce emotii am avut pe tema asta), bine crescut, adik avea fix 6 sapt si 4 zile, dimensiuni 6,8 mm, dar astea sunt baliverne.... cea mai tare senzatie a fost cand i-am auzit inimioara batand cu 132 bpm. Samburelul are viata!!

Dr. mea mi-a spus ca sunt mari sanse sa fie fetita (luand in considerare rata bpm)... vom vedea ce si cum mai tarziu, pe la 16 sapt. cand se poate distinge clar ce sex va avea. Orice ar fi, sa fie un copil sanatos este tot ce imi doresc.

La analizele facute de mine a avut doar o observatie legata de glicemie care e cam marisoara (adik 1,0) si mi-a psus sa evit dulciurile concentrate, fainoasele etc.

Mi-a recomandat un alt set de analize (alea care costa cat Casa Poporului, dar alta alternativa nu am si le voi face luna viitoare cand voi avea niste banuti mai multi): hepatita B, hepatita C, toxoplasma, citomegalovirus, herpes, HIV si rubeola. I-am spus ca am deja anticorpi anti CMV si am intrebat-o daca e necesara repetarea analizei. Mi-a spus ca intre timp poate sa fi avut loc o re-infectare cu o alta tulpina a virusului si ca e bine sa fie repetata analiza. Deci, luati si voi aminte.

Voi reveni la control peste 3 sapt.

Sunt foarte fericita, si sotul meu imi impartaseste bucuria :)

Bebita din burtica 6 +

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ramsan, felicitari pentru inimioara!!!!
Ce e aceea rata bpm?????!!!! Ca si eu vreau musai fetita!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
.Mi-a recomandat un alt set de analize (alea care costa cat Casa Poporului, dar alta alternativa nu am si le voi face luna viitoare cand voi avea niste banuti mai multi): hepatita B, hepatita C, toxoplasma, citomegalovirus, herpes, HIV si rubeola. I-am spus ca am deja anticorpi anti CMV si am intrebat-o daca e necesara repetarea analizei. Mi-a spus ca intre timp poate sa fi avut loc o re-infectare cu o alta tulpina a virusului si ca e bine sa fie repetata analiza. Deci, luati si voi aminte.Voi reveni la control peste 3 sapt. Sunt foarte fericita, si sotul meu imi impartaseste bucuria :) Bebita din burtica 6 + Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mie mi-a dat sa fac gratis hepatitele si hivul de fiecare datamami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) am blog

Mergi la inceput