Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
selen80 spune:
Neatza la burtici!
BTW, care este legatura intre rata bpm si sexul copilului?? ca samburelul meu avea 142 bpm....asta ce inseamna???
sau sunt tot povesti, ca si legatura dintre sexul copilului si greturi sau forma burtii?? 
pupici
ursuletzul nostru
10+
cristina_ana spune:
Aha, bpm=batai pe minut!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
10+
POZE
selen80 spune:
A, si am uitat: felicitari celor care au auzit inimioarele! 

stiu cum eu, mi-as fi dorit sa pot inregistra acel sunet...desi oricum imi va ramane intiparit in minte 
ursuletzul nostru
10+
ButterflySim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Neatza la burtici! BTW, care este legatura intre rata bpm si sexul copilului?? ca samburelul meu avea 142 bpm....asta ce inseamna??? sau sunt tot povesti, ca si legatura dintre sexul copilului si greturi sau forma burtii?? ![]() pupici ursuletzul nostru 10+ |
da fece parte din aceeasi categorie. daca ai burta tuguiata e baiat sau daca iti e rau e fata iar daca nu ai greturi e baiat. deoarece la femei le bate imima mai repede ca la barbati se spune ca daca bb are bataile inimi mai mari inseamna ca e fetita. eu nu stiu ce sa zic de asta.
8+Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
ramsan spune:
Habar n-am ce si cum e cu bataile inimii (adik bpm)... faza e ca eu SIMT ca e fetita, asa cum la Rares AM SIMTIT ca e baiat :)
Azi avem 7 sapt. fix fix fix 
Bebita din burtica 6 +
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Vreau si eu analize gratuite pt hepatite si pt HIV! Dar in Iasi... are cineva idee cum se procedeaza, unde sa ma duc??
Bebita din burtica 7 fix
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
miha74 spune:
neatza burtici!
mmm, ce bine e acasa![]()
gata l-am bagat pe Matei la prima runda de somn, am prestat un pic la mate cu Laura si acum ma alatur voua.
de ieri ne-am revizuit modul si timpul petrecut cu copii, astfel ca eu am fost cu Laura si niste prietene la film, fetitele au intrat la film, si mamicile au stat la o inghetata
, iar tati a stat cu Matei. Week-endul viitor, facem invers pleaca tati cu Laura , cica la patinuar, si eu raman cu Matei.
irina- bine ai venit printre noi, ma bucur ca nu mai sunt singura cu doi puiuti si i n astepraea celui de-al trei-lea 
ramsan- felicitari pentru inimioara! la mai mare
ioana- tu esti maine programata la eco? hai cine mai urmeaza?
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
hai ca iar uitasem sa schimb semntaura desi astept duminica cu mare emotie.
ramsan- - HIV-ul ti-l poate da medicul de familie si e gratut si HIV1 si HIV2 (nu stiu exact care este diferenta). In schimb Ag Hepatita B si C nu mai sunt gratuite. Mie mi le-a dat medicul de familie, si de la clinica mi-a zis ca de curand s-au scos aceste analize din lista gratuitelor.iar la medicamente, utrogestanul mi-l da medicul de famile cu 90% gratuitate, dar elevitul l-au scos din lista, desi anul trecut era gratuit pentru gravidutze...
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
creata2008 spune:
'Neata si de la noi si o saptamana usoara si fara greturi!
Roxy... sa fiu rea si sa zic "welcome to the club!"? Hehehe! Sper sa iti treaca starea si sa fie doar pasagera, ca tare rau e cand ai stomacul in gat si nu suporti nimic pe gat sau pe burta.
Claucia, oooo, ieaaaa! Stiu despre ce vorbesti!! Pe alea nu le mai vreau! Mi-aduc aminte si cand mergeam sau cand ma asezam pe scaun... super frumoase durerile alea!
Danuta, numele Mariucai il aveam de vreo cativa ani. Ca atare, cu o noapte inainte de morfo fetala de trim. 2, am stat cu sotul meu si am cautat si un nume de baietel, in caz ca ne zicea ca ar fi baiat. El l-a ales, ca era randul lui. N-a fost baietel... dar numele de baiat a ramas pentru bebe2, si tot sotul meu a ales numele de fetita, varianta feminina. Adica Denis sau Denisa. Fara al doilea nume, de data asta.
Anomis, cu sexul... evident, te consulti cu medicul curant. Dar noi nu vom face primele 10-12 saptamani. Asta e clar! O data ca mi-e frica sa nu pierd sarcina, a doua oara ca nu suport mirosurile din jurul meu. Am incercat de vreo 2 ori si m-am dus la toaleta si am vomitat. Deci, romantic, n-am ce zice!!! 
Sarcina trecuta ma gandeam ca o sa facem pana cand o sa putem... ca vorbeam de durerile pelviene si nu numai... ce sex, nene???
Ramsan, ma bucur de vestile bune de la echo! Si exact toate analizele alea sunt necesare la spital, fara ele nu te primeste in sala de nasteri. Tot pe alea le-am facut la prima sarcina si le voi face si acum.
Cristiana, bpm = batai (de inima) per minut, adica ritmul cardiac. La ei sunt cam de 2 ori mai multe batai pe minut decat la adulti. Noi avem, in general, 60-80.
Nu cred ca exista vreo legatura certificata stiintific intre bpm si sex, sau intre forma burtii si sex. Daca aveti chef, va puteti duce aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835 si va puteti delecta cu sexul samburelului.
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miha74 spune:
cat despre sex-ul bb-ului, la sarcina cu Laura de doua ori la ecograf (acum 12 ani
) mi-au zis ca e baiat, iar a mea soacra o tinea intr-una ca e fata, dupa forma burtii. Ma enerva cumplit ca nu avea incredere in noua tehnologie
.
Asa ca ne-am pregatit cu nume de baiat, cadita albastra...si altele pentru baietel, si cand s-a intamplat minunea mi-a zis dr sa-ti traiasca fetitza! , noroc ca eram pe spate ca altfel picam jos
acum cred ca nu se mai pot intampla astfel de lucruri, avand in vedere ca aparatele sunt mult, mult mai performante.
cat depre nume, nu indraznesc inca sa ma gandesc...parca mi-e frica..am tot timpul
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
10+