Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

buna miha,

eu am joi eco. e a 2a eco la mine. trebuie sa ma monitorizeze la 2 sapt ca am avut o sangerare si am stat in patut 2 sapt si oricum mai am 2 sarcini oprite in evolutie la activ. ne chinuim de 4 ani sa facem bb. e un bb foarte dorit si asteptat de toata familia primul copil si primul nepotel pentru parintii nostri. simt ca de data asta va fi totul bine. daca e nevoie doc a zis ca imi prelungeste co medical pana la 12 sapt ca sa nu ma mai stresez la birou si sa stau linistita acasa pana se fixeaza bine sarcina.

8+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

simm- gata tinem pumnii si doamne ajuta! mda te inteleg foarte bine, intrucat si eu sunt patita tot de doua ori, dar si eu ca si tine simt ca va bine cu aceasta sarcina, intrucat a venit pe neasteptate, desi intr-un an jumate de neprotejare s-a intamplat doar acum

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Simm, apropo de asta, tocmai am fost la o gustarica in bucatarie, si am stat la taclale cu 2 colege, ambele mame de baieti, si ambele cu greturi la greu, toata sarcina...deci pica "teoria"
iar mama mea, mama de 2 fete, n-a avut nici o problema in tp sarcinilor.....si de mine ziceau ca sigur voi fi baiat, ca avea burta tuguiata....

eu nu cred ca simt nimic deocamdata....adik ba simt ca-i fata, ba baiat...asa ca nu ma pronunt....

Cu ce medic gineco esti prietena in Ct?? si la spital poate imi pui si mie niste pile pt nastere

ursuletzul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

I don't want to join the club . Se pare ca a fost doar o intamplare pt ca nu s-a mai repetat. Tot fara simptome am ramas .

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

'Neata si de la noi si o saptamana usoara si fara greturi!

Roxy... sa fiu rea si sa zic "welcome to the club!"? Hehehe! Sper sa iti treaca starea si sa fie doar pasagera, ca tare rau e cand ai stomacul in gat si nu suporti nimic pe gat sau pe burta.

Claucia, oooo, ieaaaa! Stiu despre ce vorbesti!! Pe alea nu le mai vreau! Mi-aduc aminte si cand mergeam sau cand ma asezam pe scaun... super frumoase durerile alea!

Danuta, numele Mariucai il aveam de vreo cativa ani. Ca atare, cu o noapte inainte de morfo fetala de trim. 2, am stat cu sotul meu si am cautat si un nume de baietel, in caz ca ne zicea ca ar fi baiat. El l-a ales, ca era randul lui. N-a fost baietel... dar numele de baiat a ramas pentru bebe2, si tot sotul meu a ales numele de fetita, varianta feminina. Adica Denis sau Denisa. Fara al doilea nume, de data asta.

Anomis, cu sexul... evident, te consulti cu medicul curant. Dar noi nu vom face primele 10-12 saptamani. Asta e clar! O data ca mi-e frica sa nu pierd sarcina, a doua oara ca nu suport mirosurile din jurul meu. Am incercat de vreo 2 ori si m-am dus la toaleta si am vomitat. Deci, romantic, n-am ce zice!!!

Sarcina trecuta ma gandeam ca o sa facem pana cand o sa putem... ca vorbeam de durerile pelviene si nu numai... ce sex, nene???

Ramsan, ma bucur de vestile bune de la echo! Si exact toate analizele alea sunt necesare la spital, fara ele nu te primeste in sala de nasteri. Tot pe alea le-am facut la prima sarcina si le voi face si acum.

Cristiana, bpm = batai (de inima) per minut, adica ritmul cardiac. La ei sunt cam de 2 ori mai multe batai pe minut decat la adulti. Noi avem, in general, 60-80.

Nu cred ca exista vreo legatura certificata stiintific intre bpm si sex, sau intre forma burtii si sex. Daca aveti chef, va puteti duce aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835 si va puteti delecta cu sexul samburelului.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Anomis, poti avea o viata sexuala normala daca sarcina ta decurge normal. Sarcina nu insemna boala. In cazul in care aveai probleme, sa fii sigura ca-ti spunea imediat doctorul sa nu mai prestezi.
Oricum profita acum ca ultimele 2 luni e aproape imposibil (cel putin la mine asa a fost pt ca aveam un burtoi imens, un copil care apasa pe osul pubian si aveam niste dureri crunte+ca ma simteam urata, urata, aratam ca o balena uriasa).

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Simm, apropo de asta, tocmai am fost la o gustarica in bucatarie, si am stat la taclale cu 2 colege, ambele mame de baieti, si ambele cu greturi la greu, toata sarcina...deci pica "teoria"
iar mama mea, mama de 2 fete, n-a avut nici o problema in tp sarcinilor.....si de mine ziceau ca sigur voi fi baiat, ca avea burta tuguiata....

eu nu cred ca simt nimic deocamdata....adik ba simt ca-i fata, ba baiat...asa ca nu ma pronunt....

Cu ce medic gineco esti prietena in Ct?? si la spital poate imi pui si mie niste pile pt nastere

ursuletzul nostru

10+

Buna Selena cu dna dr Lutescu am inteles ca isi deschide si clinica privata impreuna cu sotul si inca niste doctori. ar fi super sa reuseasca sa isi dechida pana nastem noi. Tu la ce doc mergi?

8+

Simm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu tocmai am sunat la un laborator si am intrebat daca HIV si VDRL sunt gratuite pt gravide. Mi-a spus ca HIV, VDRL si analiza pt hepatita sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie si bineinteles sa aiba laboratorul fonduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna burtici!

Va doresc un weekend placut si celor care nu au simptome de sarcina...felicitari...nici nu stiu ce pierd
Greturi dimineata, la pranz si seara, ameteli, intepaturi in abdomen jos, stare de labilitate psihica.....chestii...socoteli...

Pupici

Dana 9+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

anomis mie doc mi-a interzis pana dupa 12 sapt. cica poate duce la avort spontan. acum depinde si de antecedente da nu ai avut probleme ca mine s-ar putea sa fie ok. daca nu exagerati

8+

Simm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

Buna Selena cu dna dr Lutescu am inteles ca isi deschide si clinica privata impreuna cu sotul si inca niste doctori. ar fi super sa reuseasca sa isi dechida pana nastem noi. Tu la ce doc mergi?

8+

Simm

Da, am auzit de drii Lutescu, sunt foarte renumiti in Ct, numai ca in acelasi tp am auzit ca sunt foarte aglomerati...Eu merg la dna Torok (fosta Daduianu)...si am auzit si de clinica privata, stiam ca la inceputul anului trebuia sa se deschida, insa nu cred ca ne permite "bugetul" sa apelam la clinica privata desi mi-as fi dorit niste conditii umane de nastere, ca dupa ce am auzit despre maternitatea din Ct, mi se face pielea de gaina...
sa speram ca va fi bine...ca voi gasi rezerva libera..si ca nu voi sta prea mult in spital...

ursuletzul nostru

10+

Mergi la inceput