Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello si de la mine.
Tot fara greturi, tot fara simptome de sarcina... da mi-am adus aminte ca data trecuta la 12 sapt cand am fost la Iosup tremuram in fata usii sa nu cumva sa-mi spuna ca bb nu mai este. (vestea din pacate a venit insa la 37 de saptamani...)Si pe cat de stresata am intrat in cabinet pe atat de fericita am iesit. Asa ca nu mai imi fac ganduri ca n-are rost.

Despre noi am prestat si prima data si acum.Dupa parerea mea sexul in timpul sarcinii este cel mai frumos . Ideea e sa folosim caciulita pentru ca are rolul de a inmuia colul si in plus caciulita si pt a ne feri de infectii. DE aceea daca nu nasti pana la 40 de sapt te trimite doc acasa sa prestezi ca poate poate . Asa, daca doctorul va spune sa nu in primele saptamani atunci e bine sa nu. Mai ales dc aveti tendinte de a pierde sarcina. La fel si in ultimul trim se spune ca ar da contractii. Noi am prestat pana pe la 30 de sapt. Dupa aia era oricum imposibil din motiv de burta, dureri de oase etc...

Asa, despre numa. La fata am avut pregatit de data trecuta Andreea Raluca. Raluca ramane dar pe Andreea o inlocuim din motive lesne de inteles (nu prea mai vreau sa aud numele asta...)cu numele 2 Eva sau Ioana. Daca e baiat am o mare problema pentru ca si data trecuta singurul nume care-mi placea era Andrei... Acum am zis ca o sa-i pun numele nasului, adica Dragos si al doilea mai vedem. EU de simtit nu prea stiu ce simt. Data trecuta am visat de 7 ori ca e baiat, ca am nascut baiat. Acum am visat o singura data ca am nascut fata. Undeva tind sa cred ca e fata pentru ca eu am mare incredere in visele mele. Dar parca inima imi spune ca e baiat... nu stiu. Vedem pe 13 martie ce zice Iosup

Bune venit noilor burtici. sarcini usoare si bebei sanatosi.

IoanaCt (Alina) pentru maine

FElicitari celor care si-au vazut inimioara

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

selena si in spital se stie ca trebuie sa dai in stanga si in dreapta de la doctor, anestezit, asistente etc s-ar putea sa ajungi cam tot acolo. mie imi e cam groaza de spitalele de stat. am stat la un moment dat mai mult intr-un spital si am ramas ingrozita. poate nu e asa peste tot. la constanta am auzit ca au renovat sectia de gineco si ca arata foarte bine.

8+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spun ca sambata am fost la shopping in mall baneasa. Am gasit la Prenatal (pe esplanada carrefour) si la Next jeansi f misto de . Adica sunt normali ca si culori, croiala etc. La prenatal au si hainute frumoase de ocazie, bluzite, plovarase etc. Asta aviz celor care sunt disperate ca mine ca n-au cu ce se imbraca. Eu deja am burta mare (ramasa oricum si de la bebe1)si nu ma mai cuprindea aproape nimic. Data trecuta am purtat haine normale pana pe la 12 saptamani.

Cu bataile lui bebe, da asa era zvonu ca daca are mai multe e fata daca mai putine e baiat dar e probata la odiseea trecuta si nu s-a adeverit. Au fost total alandala.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tosicuta spune:

buna fetelor, nu prea ma pricep la forum, am postat ceva data trecuta si acum nu mai gasesc am impresia ca mereu se deschis pagini noi, nu ma pricep
eu sunt in 8 saptamani si nu am deloc greturi, ma simt f bine la inceput am avut niste dureri de burta care m-am cam speriat dupa tot cat citisem ca se poate intampla dar am aflat ca am uter retroversat si ca de asta e posibil sa ma fi durut ca se intoarce
acum ca am auzit inimioara la bebe ma simt mai linistita si ca am gasit si un dr de care sunt multumita

sarcina usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna burtici.
am fost vineri la control dar nu am putut sa mai intru ca mi-a fost foarte rau si am petrecut zilele astea mai mult in pat.
bb e bine,sarcina e prinsa bine,nu am auzit inimioara dar am vazut samburelul acolo.are 4 mm.mi-a dat o gramada de analize de facut.
abia astept sa treaca perioada asta ca nu mai pot.
m-am saturat sa imi fie rau nonstop.
va pup si sper sa auzim numai de bine.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Ca intreba cineva cu lunile si trimestrele.

Cititi AICI si lamuriti-va. Si vedeti ca si pe prima pagina la link-uri utile e puda traba asta.

POZNICI CU NOI

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna burticilor!!!
Ce active sunteti. Ma bucur!
Am reusit si eu sa va ajung din urma si sa citesc tot ce ati postat. Sunt discutii foarte interesante.
Am vazut ca Dana vrea sa puna nume baietelului (daca e baiat) Razvan Alexandru este exact numele pe care vreau si eu sa il pun!Ce coincidenta! Asta daca nu cumva sunt gemeni(asa mi-a spus ca se vede la 5 saptamani cand am fost, inca astept confirmarea), si atunci le voi pune numele la unul Razvan si la unul Alexandru.
Am vazut ca multe dintre noi simtitm pur si simpul ce sex va avea copilasul. Si eu simt ca va fi baiat sau baieti
In legatura cu sexul...eu nu stiu...dar nu am prea avut apetit sexual...mai ales ca mie mi-a zis doctorul sa facem cat de putin...am o sarcina mai dificila...
Vreau sa va intreb ceva. Eu am avut fix la 7 saptamani, varsta la care se presupune ca se inchide colul (asa am citit pe net) o scurgere maro deschis, deschis, dar ffff putin...se vedea doar putin pe chilot (scuze pt atatea detalii, dar sunt putin speriata). Mai am si acum fff putin. Ce credeti este normal?A mai patit careva asa ceva? Am sunat la doc si asistenta mi-a zis ca daca e sange atunci sa ma alarmez. Nu am avut si nu am dureri de burta deloc...sau crampe...
Astept raspuns de la voi!!!
Mersi!
KIKI7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Draga Kiki

Si eu am avut aceste scurgeri cam o sapt (culmea...chiar in sapt. 7. Apoi au incetat. Nu era mult dar era zilnic.
Eu zic ca nu a fost nimic grav deoarece la mine semnele de sarcina exista in continuare- unele chiar s-au accentuat.

A mai patit cineva sau stie cineva de ce apar aceste scurgeri si daca sunt normale?

Dana 9+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dragilor!

Si noi suntem bine, slava domnului, insa am o stare de neliniste cu greata si dureri de cap seara, de abia pot adormi....offf, nu conteaza, bb sa fie bine!

Voua de ce v-a spus cate bpm are bb si mie nu? Conteaza cat este de performant aparatul? La mine se vedea sacul gestatinal, inauntru sacul vitelin si sanurelul care palpaia...o fi suficient? Dupa masuratorile ecografului scrie sa de 1.6cm, embrion de 5mm, varsta 6w3d ..... voi ce ziceti?
Noi asteptam inca rezultatele de la analizele infectioase ca in rest am iesit bine!

Va

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kiki, o scurgere maronie poate sa insemne un deficit de progesteron. Tu iei utrogestan? Nu trebuie sa te sperii, scurgerile astea sunt foarte frecvente. Intr-adevar, daca era sange rosu, atunci era mai periculos.
Monica, merci de informatiile cu hainutele. Sper sa ajung si eu pe la mall-ul acela, dar mai astept putin, sa treaca greturile de tot, ca acum nu am nici cel mai mic chef de shopping.
La prima sarcina burtica creste mai greu, dar de la a doua se vede mult mai devreme. La mine se cunoaste bine de tot si deja blugii ma strang si sunt tare incomozi.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput