Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gabritzza si Creata, si celelalte mamici de bebe1 cu greturi, voi cum reusiti sa le gatiti copilasilor, ca mie mi se face rau de la mirosul de mancare, carne in special. Am ajuns sa cumpar mancare gatita din oras sau ii dau mai mult mamaliguta cu branza si smantana sau paste cu branza, dar nu mi se pare OK. Mi-a mai facut soacra mancare, dar numai cand o incalzesc si mor de greata!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut inimioarele!!!! Asa va vreau, de-acum inainte sa fie numai vesti bune pe aici! Eu trebuia sa ma duc azi la doctor, dar m-au reprogramat pentru maine. Am ceva emotii, mai ales ca o sa-mi cunosc noua doctorita. Dar daca nu imi place de ea nu stiu ce ma fac. Eu as vrea sa nasc la Spitalul Medlife si imi trebuie musai un doctor de acolo.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Danuta, Cristina_ana, multumesc mult pentru raspuns. Deja ma simt mult mai bine...parca mi-ati luat o piatra de pe inima(ce mai, un bolovan). Asa ma gandeam si eu ca e ok...Da, iau ceva dar nu Utrogestan, eu iau Duphaston de 2 ori pe zi.Oricum ma duc vineri la un control la gine si o sa imi zica el mai multe. Abia astept sper sa vad si inumuta lui bebe.
Asa am si eu Danuta, ca si tine...fff putin dar parca zilnice (adica de joi pana acuma am avut), dar in rest starile de sarcina le am, greturi, sani durerosi.Poate mai stiu si alte fete care e cauza.
KIKI7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raela spune:

si eu mamica de octombrie, spre sfarsit.
Am vazut ca se inregistreaza undeva coordonatele DN 19.02.1981, UM. 12.01.2009

Si cum as putea sa intru si eu pe e-mailul respectiv, sa citesc materialele?
Eu de-abia incep sa ma descalcesc si eu cu tot ce inseamna sarcina. Ca am aflat de abia de 4 zile. Si ce analize si cand ar trebui sa le fac. Poate a elaborat cineva un ghid pana acum, sa stiu ce fac in fiecare faza.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

MONICA multumim pentru sfaturile cu hainutele pentru mamici eu umblu doar in colanti de doua sapt ca blugii nu ii mai pot inchide (eu port pantaloni foarte stramti) si nu e ok sa te stranga nimic de burtica.
astept cu nerabdare primavara sa ies in balerini si fustiter, rochite tantosa cu burtica mea in fata

KIKI si DANUTA si eu am abut scurgeri maronii la 6 sapt si 4 zile se pare ca au loc la unele sarcini atunci cand bb se implanteaza mai bine in peretele uterin. E ok daca nu sangerezi sange daca e maroniu e de bine se prinde puiul puternic de uter.

pup

8+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Simm,mersi de raspuns. Asa am citit si eu ca se fixeaza bebe de peretele uterului si de asta apar aceste scurgeri.Vai ce usurata ma simt.

KIKI7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raela

si eu mamica de octombrie, spre sfarsit.
Am vazut ca se inregistreaza undeva coordonatele DN 19.02.1981, UM. 12.01.2009

Si cum as putea sa intru si eu pe e-mailul respectiv, sa citesc materialele?
Eu de-abia incep sa ma descalcesc si eu cu tot ce inseamna sarcina. Ca am aflat de abia de 4 zile. Si ce analize si cand ar trebui sa le fac. Poate a elaborat cineva un ghid pana acum, sa stiu ce fac in fiecare faza.

Multumesc!

Ca sa primesti parola trebuie sa-ti activezi mesageria privata din stanga jos.

Cat despre nume sa va spun si eu povestea mea. Cu primul copil am ramas insarcinata dupa ce am fost la Manastirea Dintr-un lemn din jud. Gorj unde au o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Testul de sarcina l-am facut in 8 septembrie de Nastrea Maicii Domnului asa ca nu puteam sa-i pun alt nume fetei decat Maria. Dar nu a fost sa fie Maria ci David. Acum o astept pe Maria dar poate ca o sa fie Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Fetelor voi stiti cfeva de interdictia de a consuma mancaruri condimentate cu cimbru sau busuioc?
Nu stiu unde am citit asta sau de la cine am aflat. Mie imi plac amndoua condimentele la nebunie si nu stiu daca trebuie sa renunt la ele.

mersic

8+

Simm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

Fetelor voi stiti cfeva de interdictia de a consuma mancaruri condimentate cu cimbru sau busuioc?
Nu stiu unde am citit asta sau de la cine am aflat. Mie imi plac amndoua condimentele la nebunie si nu stiu daca trebuie sa renunt la ele.

mersic

8+

Simm

Da, Simm, mie mi-a zis doctorul ca nu bine sa mannc condimentat, insa asa, doar cat gusti, nu face nimic.Totul e sa nu abuzezi.
Eu am ca renuntat la condimente s nu prea imi mai place mancarea asa.
Eu stiam de piper, usturoi, ardei iute, boia de ardei....mai cauta pe net despre plantele interzise in sarcina.Si mie imi suna cunoscut busuiocul, insa, nu sunt sigura.

Mariaanna
5+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

cristina eu nu gatesc momentan.ma ajuta sotul.pregateste mancarea seara si eu doar o incalzesc pt pitica.

eu am mancat condimentat la prima sarcina.si eu mananc zilnic usturoi sau ceapanu pot fara una din ele.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput