Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

revin sa clarific ultima afirmatie:am mancat condimentat dar nu exagerat.atat cat sa fie mancarea gustoasa.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

La ceas de seara...

Monique, Eva Raluca merge, Raluca Ioana sau viceversa nu prea. Dragos il cheama pe fratele meu, Dragos Alexandru.

Si cred ca Prenatal se cheama si magazinul din Carrefour Militari de care iti zisesem eu. Sa le porti sanatoasa!

Tosicuta, da, se deschid noi capitole, pe masura ce noi scriem. Pentru ca esti inca moderata, mesajele tale apar mai tarziu si de-asta nu le-am vazut. Mai scrie inca 3 si vei fi in timp real cu noi.

Gabi, te inteleg perfect, iti dau o imbratisare sa treaca perioada nasoala repede!

Alex, bpm-urile le inregistreaza cu doppler-ul, de obicei, dar trebuie sa fie puternice, ca sa le capteze. Noi avem embrionul cat sacul tau gestational si poate de-aia.

Cristiana, nu stiu cum e cu burta... in prima sarcina, am mai zis-o, sotul meu (care e fotograf), in saptamana 30 imi spunea sa imi umflu burta, ca nu se vede in fotografii, ca de unde sta el, zici ca sunt doar grasa. Asa ca nu ma astept la cine stie ce mari transformari in aceasta sarcina, hehe!

Cat despre mancare... la mine e un paradox. Am greata si vomit, dar nu de la mancare. Azi am gatit super bun, mananc de sparg, greata-negreata, nu conteaza, eu mananc! Cu Mariuca, ma deranjau toate mirosurile, de la ambipur-ul de toaleta la fumul de tigara, de la mirosul de piele din masina la parfumul vreunei colege.... Dar in food court-ul de la plaza eram cea mai fericita!

Succes maine la control! Sper sa fie ok medicul la care te duci!

Raela, bine ai venit si tu, scrie repede inca 8 mesaje, ca sa scrii in timp real cu noi!

Simm:
"Nu se administreaza in timpul sarcinii plante medicinale care contin alcaloizi (cafea, ceai negru, ceai verde, cacao, tataneasa) sau sunt cunoscute pentru toxicitatea sau efectele lor mutagene (care pot determina modificari in dezvoltarea normala a embrionului) – interzise, de altfel si de legislatia in vigoare. De asemenea, nu se administreaza plante care au efect emenagog (de declansare a menstruatiei), de stimulare a contractiilor uterine, abortiv sau purgativ. Plante cu efect emenagog: coada-soricelului, busuioc, cimbru, levantica, lemn dulce, ienupar, salvie, rubarbar, revent, vetrice. Plante care stimuleaza contractiile uterine: ardei iute, seminte de in, fenicul, anason, obligeana, vasc. Plante cu efect abortiv: pelin, crusin, senna, angelica. Exista si plante care se administreaza cu prudenta in perioada sarcinii: echinaceea, ginseng, ginkgo biloba, passiflora, traista-ciobanului, musetel, menta, galbenele, sunatoare, roinita, ghimbir, urzica si usturoi. In caz de necesitate, aceste plante se pot utiliza in cantitati moderate (1-2 cani pe zi) timp de 3-5 zile."

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

ioana- tu esti maine programata la eco? hai cine mai urmeaza?

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mersic, cine a tinut minte. Asa e, maine merg la eco/control. Abia astept..

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare
Din pacate am avut o perioada cam agitata si nu am avut timp sa mai scriu dar nu trece zua totusi sa nu va citesc. Adevarul e ca nu prea mai avem ce sa scriu asa important. Trebuia sa ma duc sambata sa il vad pe bebe la eco dar am avut un examen care s-a cam intins si nu am mai avut cu sa ajung la eco, insa nu imi mai fac griji pentru ca am tot felul de greturi si somnolenta cat cuprinde asa ca sunt convinsa ca de la bebele care creste e asa. In schimb ce e rau e ca am racit cam tare. Cu dureri de gat si nas infundat..frisoane. Deocamdata nu beau decat ceiuri cu miere si lamaie si sper sa nu se agraveze si sa fac si febra. Acum sper sa ajung saptamana asta si la un eco sa va aduc si eu vesti cat mai bune.

Pupici la burtici

Iulia 6+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

si eu la drum de seara

tosicuta, raela- bine ati venit in gasca noastra de burtici! sa aveti sarcini usoare. Scrieti 12 mesaje, ca altfel nu va vedem in timp real.

giuliella- bafta la eco, si sanatate multa

si eu sunt cam ca tine, creatza... adica greata la greu, dar si foame cat cuprinde, si daca nu mananc parca e mai accentuata. Nici eu nu am nici o problema cu gatitul, si nici la mirosuri. Oricum cred ca sunt pe drumul cel bun, pentru ca nu ma mai balonez chiar asa de tare.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

IoanaCt (Alina) pentru maine

FElicitari celor care si-au vazut inimioara

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Multumesc.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009

Mergi la inceput

Am vazut ca ati vb de gatit mancare pt bb 1, de 3 zile nu imi m este rau , am avut 3 zile greturi (sper sa nu m revina ), si cand am avut aceste 3 zile greata, greu am gatit....bine ca nu m am.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Va pupicesc! O sa fiu telegrafica ca imi cad ochii in gura de somn. Am fost la nenea doctoru' si i-am vazut pe fluturasi. Sunt bine mersi, grasi, lungi cat trebuie, stateau cu burta in sus si cracanati. M-a informat dr. despre riscurile cu sarcinile monocorionice biamniotice. Peste 2 saptamani o sa vedem cat e riscul de mare. In cazul acesta pot sa aiba vase de sange in comun si poate sa apara sindromul transfuziei intre gemeni, ceea ce nu e de bine. Insa noi avem speranta si speram sa se inteleaga intre ei cum isi impart vasele si sangele sa fie amandoi fericiti.Si noi pe lanag ei.
Am vazut si 2 fete noi, nu mai caut in urma cum le cheama, din cauza de somn in stare avansata, dar le urez sedere placuta si mai lunga de 40 de saptamani la noi. Noapte buna

10+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74
irina-
bine ai venit printre noi, ma bucur ca nu mai sunt singura cu doi puiuti si i n astepraea celui de-al trei-lea
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
multumesc mi s-a parut ca ar mai fi mamici la a treia sarcina in listuta.eu ma simt bine deocamdata, n-am greturi, dar mi-e intruna somn.Parca nu imi vine sa mananc chestii gatite, mi-e pofta de salate gen springtime, asa ca azi am facut doua castroane marivad ca toata lumea merge la dr..Eu cred ca o sa ma duc peste vreo saptamana-doua la medicul de familie, si la ginecolog prin saptamana 12-13. In principiu o sa nasc la Polizu, cu dr. Suciu.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Seara buna si de la mine.
Nu am mai apucat sa scriu ca am avut asa niste stari de nasoale; greturi, ameteli, stari d erau. Mia mult prin pat am zacut. Acum sunt putin mai bine dar tot cu greturi si stari de rau.
In legatura cu acidul folic eu zic ca mai stau putin si astept sa vad ce-mi recomanda dr dupa ce vin rezultatele analizelor de sange si urina.
Pt fetele ortodoxe si eu stiam ca e bine tare s ate spovedesti si impartasesti cat mai des posibil. Iar despre post eu stiu ca tii atat cat poti su cand poti.
Scurgeri maronii am avut is eu o sapt jumate chiar. Au fost exact pe perioada acnd trebuia sa vina cm si au durat cat dura de obicei cm. Apoi s-au oprit si acum este ok. L-am vazut si pe bebe la eco si avea 7 mm la 6 sapt si 4 zile.
As vrea si eu parola ma e-mail-ul comun sa citesc si eu una alta.
Pupici la toate burticile.
Ps: Katiapam multumesc de urarile de bine.

Mergi la inceput