Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata burtici,

Multumesc mult pentru raspunsuri.

ma alatur si eu fetelor cu greturi care mananca non stop.
eu am simitit ca e baiat dupa ce au aparut cele 2 liniute la test.
imi doresc fetita, inca nu stiu ce va fi dar daca e sanatos e tot ce conteaza.

am discuta si de nume si deocamdata negociem, cei ii place sotului nu imi place mie si viceversa.

am descoperit acum ca ma incearca pofte de mancare din copilarie.
se intampla ceva daca poftele nu sunt satisfacute pe loc sau deloc?
voi ce stiti?

va si va doresc o zi vesela.
Anomis

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza,

M-ati terminat la faza cu plantele interzise. Eu folosesc cimbru la greu la fripturi. La fel si ardei iute. Am mancat si prima data totul foarte picant...
La caeiuri nu prea e problema pentru c ain afara de ceai de tei o data la cine stie cat, altceva nu beau.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raela spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
citat din mesajul lui raela

si eu mamica de octombrie, spre sfarsit.
Am vazut ca se inregistreaza undeva coordonatele DN 19.02.1981, UM. 12.01.2009

Si cum as putea sa intru si eu pe e-mailul respectiv, sa citesc materialele?
Eu de-abia incep sa ma descalcesc si eu cu tot ce inseamna sarcina. Ca am aflat de abia de 4 zile. Si ce analize si cand ar trebui sa le fac. Poate a elaborat cineva un ghid pana acum, sa stiu ce fac in fiecare faza.

Multumesc!

Ca sa primesti parola trebuie sa-ti activezi mesageria privata din stanga jos.

De unde anume sa o activez? Ca nu gasesc

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
Subscriu si eu la cele spuse de Monica referitor la plantele interzise. Mancati fetelor si cimbru, si ceapa, si usturoi ca sigur nu patiti nimic. Eu nu zic, or si fi plante periculoase, dar probabil daca sunt consumate in cantitati industriale, nu asa trei prafuri de cimbru pe o friptura.
Adriana_m, eu zic sa nu mai astepti cu acidul folic. Asta trebuia luat in mod ideal cu vreo 3 luni inainte sa ramai insarcinata, dar daca nu a fost posibil, cu cat mai repede cu atat mai bine. E foarte important sa fie luat pana se formeaza toate organele lui bebe, deci pana pe la 12 saptamani, pentru ca previne anumite malformatii. Pe urma degeaba il mai iei.
Mimika, felicitari pentru cei doi fluturasi, si tin pumnii sa fie copilasi de treaba si sa-si imparta frateste vasele alea de sange.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Idem. Cimbru, busuioc si piper la greu la fripturici sau alte mancaruri. la fel a fost si la prima sarcina si nu au fost probleme. Pot sa va spun ca eu nu stiu ce inseamna contractii pt ca nu am avut niciodata desi am cam bagat ceva ardei iuti in mine pe vremea aia. Stiu ca si scortisoara este interzisa, dar la prima sarcina pofteam o data la 2 zile la gris cu lapte si scortisoara.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza,

M-ati terminat la faza cu plantele interzise. Eu folosesc cimbru la greu la fripturi. La fel si ardei iute. Am mancat si prima data totul foarte picant...
La caeiuri nu prea e problema pentru c ain afara de ceai de tei o data la cine stie cat, altceva nu beau.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Felicitari pentru toate burticile care au auzit inimioara de bb!

Indradevar, se pare ca la mine era bb mult prea mic si nici nu a fost vorba de dopller, eu doar am vazut cum palpaie punctuletul din sac.
Astazi au sosit si ultimele rezultate la analize si se pare ca sunt ok, drept pentru care, daca nu exista probleme (si sper sa nu fie ca plec din tara o saptamana) o sa ne mai ducem la control la mijlocul lunii martie, pe la 11-12 saptamani!

Ce ziceti, e prea mult? Oare am atata rabdare? Nu ar trebui mai des? Voi ce spuneti?

Va mult de tot si va doresc numai bine!

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aaaa da si usturoi si ceapa si altele de genul. Sincer mi-e greu sa cred ca fac rau. Eu chiar am mancat la greu mai ales primavara din acelea verzi. Sincer voi manca si acum pentru ca nu cred ca au vreo legatura cu ce mi s-a intamplat.

POZNICI CU NOI

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:

si eu mamica de octombrie, spre sfarsit.
Am vazut ca se inregistreaza undeva coordonatele DN 19.02.1981, UM. 12.01.2009

Si cum as putea sa intru si eu pe e-mailul respectiv, sa citesc materialele?
Eu de-abia incep sa ma descalcesc si eu cu tot ce inseamna sarcina. Ca am aflat de abia de 4 zile. Si ce analize si cand ar trebui sa le fac. Poate a elaborat cineva un ghid pana acum, sa stiu ce fac in fiecare faza.

Multumesc!

Ca sa primesti parola trebuie sa-ti activezi mesageria privata din stanga jos.

De unde anume sa o activez? Ca nu gasesc

Mersi mult

Prima data trebuie sa te loghezi sus in centrul paginii unde scrie nume utilizator si parola. Apoi in stanga jos trebuie sa intri la mesaje private si sa activezi de acolo obtiunea de mesaje private. Sper sa te descurci. Si ca mesajele tale sa apara in timp real mai trebuie sa scri cateva mesaje ca sa ai si tu 10 mesaje scrise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

M-am activat si eu la mesaje private, primesc oare ceva ?
Multumescccccc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ne primiti si pe noi??

DN 21.12.1979 UM 26.12.2008 DN 06.10.2009

bb nr 2 a venit total pe neasteptate .. dar asta e. noroc ca amintirile de la eva sunt proaspete ..

mai am o fetita Eva Maria nascuta pe 14.01.2008

le pup si le salut pe zuzele mele creata, ioanact, miha, gabritzza si mariaana.

sa avem 40 de saptamani fara probleme, bebici santosi, laptic mult si refacere rapida!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput