Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iute-iute, asa te vreau! That's the spirit!! Nu ti se pare extraordinar ca suntem din nou colege de odisee?? E un dar minunat! Sa dea DD sa fie bine cu noi toate si cu sambureii din burtici!

Bun venit!

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ne primiti si pe noi??

DN 21.12.1979 UM 26.12.2008 DN 06.10.2009

bb nr 2 a venit total pe neasteptate .. dar asta e. noroc ca amintirile de la eva sunt proaspete ..

mai am o fetita Eva Maria nascuta pe 14.01.2008

le pup si le salut pe zuzele mele creata, ioanact, miha, gabritzza si mariaana.

sa avem 40 de saptamani fara probleme, bebici santosi, laptic mult si refacere rapida!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ne primiti si pe noi??

DN 21.12.1979 UM 26.12.2008 DN 06.10.2009

bb nr 2 a venit total pe neasteptate .. dar asta e. noroc ca amintirile de la eva sunt proaspete ..

mai am o fetita Eva Maria nascuta pe 14.01.2008

le pup si le salut pe zuzele mele creata, ioanact, miha, gabritzza si mariaana.

sa avem 40 de saptamani fara probleme, bebici santosi, laptic mult si refacere rapida!

Eva creste mare
Eva

papa bun

[b] Bun venit printre burtici.. ma bucur pt tine (chiar daca nu va asteptati), sa ai sarcina usoara, fara greturi, sa ajungi cu bine la cele 40 sapt. si bineinteles si o nastere si mai usoara.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina cum a fost la ecografie??

eu abia maine dimineata merg sa-mi faca ecografie transvaginala si sa-mi spuna ce analize trebuie sa fac .. maine nu merg la dr meu caci nu am gasit programare la el pana la inceputul lui martie si am inteles ca nici nu mai face eco transvaginala .. am un abonament la medicover insa m-am trezit tarziu si nu mai au nimic disponibil ptr luna asta. la inceputul lui martie merg la dr meu sa vedem ce spune .. nu stiu insa ce sa fac .. sa merg sa fac analizele pe cont propriu, adica sa le platesc sau sa astept sa mi le recomande dr dat fiind ca sunt incluse in abonament??

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Tin sa o felicit pe Elenutapentru noua sarcina.
Monica, poti sa te amuzi tu in legatura cu plantele interzise, dar nu sunt eu cea care am facut aceasta descoperire.De altfel, am vazut ca si Creata e de acord cu mine.Sunt unele care trebuie consumate moderat sau evitate, din diferite motive.
Mai cititi si....http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Va urez tututor o zi frumoasa!

Mariaanna
5+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Iubita mea, eu nu ma amuz. Am spus doar ca am consumat.Si ma distreaza faptul ca daca stam si citim tot ce scrie pe net nu ar trebui sa mai mancam si sa mai bem cam nimic. Mie doctorul atat data trecuta cat si dra de acum mi-au spus sa mananc orice dar sa nu exagerez. SI sa fim seriosi acum ni se spune sa nu mancam ficat iar pe vremea mamelor noastre li se indica ficatul. Iar de usturoi chiar mi se pare ciudat pentru ca stramosii(mamele, bunicile, strabunicile) nostri aveau asta pe masa zilnic. Atata tot am spus. Nu am vrut sa contrazic pe nimeni si nu am vrut sa intru in conflict cu nimeni. Mi-am spus doar o parere.
Fiecare face absolut ceea ce vrea sau ce-i spune doctorul.

In rest, bun venit noilor burtici si sarcini usoare cu bebei sanatosi.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare, fara contractii, bbici sanatosi la termen, si tot ce va mai doriti voi!

Pt cele interesate, stiu ca intreba cineva de dresuri de gravi, muuuuuuuuult in urma, in primele capitole
www.quelle.ro/ro/q4r/damen/wscheampdessous/strmpfe/strumpfhosen//m-99019/index.html" target="_blank">aici mi se pare super oferta ca pret, in conditiile in care am gasit in Iasi 1 pereche la 27 ron.

Alina 10+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Draga Ellenuta

Multe felicitari pentru bebelus. Sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara.

Cu privire la analize, iata cum am facut eu (si eu am abonament la Medicover). E important sa-l ai de mai mult de un an ca sa ai urmarirea sarcinii..inclusiv majoritatea analizelor aferente gratuite.

Am mers la dr. ginecolog (altundeva, la Maternitatea Bucur unde o sa si nasc). Am facut eco, dr. mi-a dat ce analize sa fac (o lista lunga). Mi-am facut apoi programare la un dr. generalist la Medicover (ala de inlocuieste la Medicover medicul de familie)- in cazul meu pt prima data la acest medic in Victoriei caci fostul generalist se mutase din grozovici in Pipera. M-am dus la dr. generalist, i-am zis ca sunt gravida, ca m-a vazut ginecolog din afara medicover, i-am aratat ce aveam (rezumatul ecografiei si lista cu analize de mi le daduse dr. mea)si i-am zis ca mi-am facut programare si la Medicover la ginecolog dar dureaza pana imi vine randul si ca as vrea sa fac deja analizele astea...sa nu iasa ceva nasol.
Si dr. generalist mi-a dat trimitere la analize la Medicover...exact ce scria pe lista de la dr. mea ginecolog de la Bucur.
Doar 2 sau 3 au fost cu plata (neincluse in abonament)si cred ca am dat vreo 50 lei pe astea. De stiut ca Medicover nu face Listeria.
Rezultatele au venit in 2 zile...deci super ok. plus ca la Medicover...sunt asa dragute cand iti iau sange.

La ginecoloaga de la Medicover nu am mai mers...ca am citit pe net ca e ursuza si necomunicativa. Mi-am facut o alta programare la alta ginecoloaga la Medicover si ma duc acum joi...ca de ce nu daca tort e gratis. Plus ca o sa-mi trebuiasca trimiteri la ecografii mai destepte si le pot face gratuit la Medicover.

Sper ca te-a ajutat raspunsul. Mult succes.

Dana 9+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

dana multumesc mult. uite la varianta asta nu m-am gandit. o sa incerc sa vad cand gasesc liber. eu am abonament la medicover de vreo 4 ani. pe eva am nascut-o cu dr marius calomfirescu (medicover victoriei) la elias. mi-a placut tare mult de el, e profi si super de treaba.

zici ca listeria nu se mai face .. eu am facut-o acolo la eva. daca nu se mai face, merg la alt laborator, nu-i problema.

la ce dr mergeai tu la medicover?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

burtici .. cine imi da si mie parola sa ma trec pe listuta??? si parola de la contul comun .. daca se poate, saru-mana, multumesc.

hai ca am experienta .. nu fac stricaciuni.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ellenuta, ai PM

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput