Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
Danuta1979 spune:
La Medicover Victoriei merg. La generalist Corina Cristea si la ginecolog o sa merg la Andreea Pandaru. La Calomfirescu e coada cat China si nu are sens sa iau coada atata timp cat nu vreau sa nasc cu el. Oricum dr. ginecolog de la Medicover iti da trimitere la ecograf de regula tot la Calomfirescu, asa ca cel mai important aspect in sarcina- urmarirea ecografiilor e rezolvata.
Dana
9+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
creata2008 spune:
Oricum, nu cred ca plantele interzise fac rau in cantitati mici, dar eu merg pe principiul ca nu as vrea sa pateasca ceva bebe, iar eu sa stau apoi toata viata sa ma intreb daca nu cumva o fi fost de la nu-stiu-ce condiment sau ceai pe care l-am mancat/baut. E o chestie doar de obisnuinta, zic eu, sa mananci intr-un anume fel. Adica dau dreptate ambelor tabere, cu o mentiune mica: Monique, eu tind sa cred noile descoperiri in materie de alimentatie (exemplu ficatul), pentru ca e clar ca s-au aflat multe de cand au nascut mamele si bunicile noastre. Pe langa faptul ca sunt alti factori de mediu, e mult mai multa poluare, sunt mai multe boli cu multe tulpini diferite.
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gabrittza spune:
bine ai venit Ellenuta!
o sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos tun!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
selen80 spune:
Hello
Simm stiu ca se aduna spagi si toate alea, dar eu sincer sper ca nu se ajunge la 1500 -2000 EUR, cat am auzit ca va fi o nastere in clinica privata....pai cat sa dai?? hai, 3-400 EUR la medic, 100 anestezist, si chiar cu tot cu neonatolog, moasa, asistente, pana la 1500 tot mai e....si da, cred ca pana la urma as fi facut efortul acesta, daca nu auzeam si eu ca s-au renovat mai multe rezerve la sectia de ginecologie, care se platesc, cam cu 1 mil pe noapte...in ele sta speranta mea ca voi avea niste conditii decente in cele cateva zile cat voi sta acolo, pt ca au baie proprie, unele au si living unde se pot primi vizitatorii....
Iar apropo de condimente...eu una n-as putea fara
si usturoi si ceapa la greu....numai ce am mancat un souvlaki PLIN cu usturoi, si ce bun a fost
(sper sa nu va fac prea mare pofta
eu si-asa de-abia mai suport mancarea, daca n-as putea manca ceea ce-mi place (si care de obicei contine ceapa, condimente, usturoi, etc) ar insemna sa ajung la perfuzii.....
ursuletzul nostru
10+
Anaomaria spune:
Buna fetelor 
Am mai intrat acum vreo 2 saptamani la acest subiect, intre timp am racit si am pierdut sirul discutiilor. As vrea doar sa va rog sa-mi dati si mie parola de la contul comun.
Va doresc multa sanatate.
Eu sunt in lista cu DPN 24.09.2009, dar intre timp am aflat ca va fi 20.09.2009.
Va pup 
9+
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ellenuta, ai PM POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 9+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
monica, multumesc mult de tot!
m-am trecut deja pe listuta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 La Medicover Victoriei merg. La generalist Corina Cristea si la ginecolog o sa merg la Andreea Pandaru. La Calomfirescu e coada cat China si nu are sens sa iau coada atata timp cat nu vreau sa nasc cu el. Oricum dr. ginecolog de la Medicover iti da trimitere la ecograf de regula tot la Calomfirescu, asa ca cel mai important aspect in sarcina- urmarirea ecografiilor e rezolvata. Dana 9+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
asa ocupat a ajuns calomfirescu??? oricum, pe el il vreau ca dr .. asa ca o sa am grija si o sa fac programarile din timp. asa am facut si la sarcina trecuta .. cum venea data de 21 (cand incepeau programarile ptr luna urmatoare), sunam si ma programam la consult, la eco etc .. asa o sa fac si acum numai ca de ceva vreme programarile ptr luna urmatoare se fac incepand cu data de 23.
oricum, am numai cuvinte de lauda ptr dr calomfirescu .. e super profi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Ellenuta il recomani pe dr Calomfirescu si pt morfologia fetala? si eu am abonament la medicover, numai ca nu auzisem nimic despre medicii de acolo, asa ca mi-am facut programare la dl Herghelegiu....insa daca si dr Calomfirescu este bun, de ce sa nu profit de gratuitate, nu? ![]()

ursuletzul nostru
10+
monica_dicut spune:
Asa este creatza au evoluat mult cercetarile in domeniu. Oricum informatiile date nu sunt tocmai concrete pentru ca eu nu cred ca daca mananci un ardei iute sau un catel de usturoi te apuca contractiile. La fel si cu cimbrul pus pe friptura. Nu cred ca ala dauneaza ci probabil facut infuzie sau mai stiu eu in ce fel, in concentratie mare etc. Si ficatul il poti manca, nu cred ca spune nimeni sa nu mananci daca e bine facut si daca mananci 2 bucatele o data la nu stiu cat timp. Asa si carnea nefacuta bine dauneaza si oul crud si branza feta si si si lista ar putea continua ca asa cum am mai spus ajungem sa nu mai mancam nimic. Putem manca aproape orice, cu moderatie, bine spalate si fierte sau prajite la temperaturi inalte. Atata tot. Si sa fim seriosi ca noxele de la masini nu le putem evita sau fumul de tigara al colegilor sau apa infestata sau mai stiu eu ce. Din pacate totul este poluat iar in noi ca si specie umana s-au creat deja destul de multe mutatii genetice fata de cum eram acum 100 de ani.
Repet, nu am vrut sa contrazic pe nimeni si sa ma cert cu nimeni. Mi-am spus pur si simplu un punct de vedere. Ca d'aia suntem aici, d'aia avem toate minte si discernamant sa cautam informatii si sa folosim ceea ce credem noi ca ne este util.
Si nu spun ca lista cu plantele nu mi-a fost utila. Sincer chiar nu stiam de cimbru si m-am socat. Dar sincer acum nu vreau sa stau sa ma gandesc ca bebe a murit din cauza ca am mancat eu cimbru sau usturoi sau ardei iute. Imi fac si asa destul de multe mustrari, problema este mutl prea delicata. Pur si simplu nu vreau sa devin paranoia precum o cunostinta de-a mea care manca numai 3 feluri de mancare si bea numai apa, mai ramanea sa se inchida intr-un glob de sticla. Si mai cred ca daca este sa se intample ceva, se intampla chiar daca evitam noi tot ce este posibil si imposibil. Sunt lucruri mai presus de noi si nu le putem evita orice am face. DAr este doar parerea mea...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Danuta1979 spune:
Monica, sunt perfect de acord cu tine. Totusi, eu zic sa incetati cu contrazicerile astea...fiecare face ce vrea cu informatiile prezentate pe forum.
Si acum m-ati enervat rau....ca atat ati vorbit de ficatei si condimente ...ca as face moarte de om pentru FICATEI facuti cu CEAPA si USTUROI si pus si putin BUSUIOC...CIMBRU si alte CONDIMENTE!!!!!!!!!!
Sunteti multumite?
:)))))))))))
Hai sa schimbam subiectul ca unele dintre noi suntem la munca si chiar nu putem sa ne satisfacem poftele culinare instant:)
Dana
9+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1