Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!! V-am citit si eu..si am vazut ca ati vb de condimente si altele in sarcinå...

Eu una mananc exact ca inainte...oricum nu faceam exces de nimik ceapa usturoi cimbru pe friptura nu lipseste nu cantitati ff mari...dar nu as putea fara ceapa si usturoi...celelalte poate as renunat dar nu astea..

AA si eu mai am din romania cutii cu pateu ca aici nu au nici un gust..si mananc cate o cutie poate o data la såpt..nus tiu daca e periculos ..ficatei nu mananc ca nu imi prea plac..

In schimb nu stiu de ce nu mai pot manca acea carne prååjita care o mancam cu pofta inainte acum la cuptor o fac...

Si apropo am fost si eu la moasa mea noua azi ca mi-a schimbat-o..Cu asta cred ca o så nasc..si eu ma gandeam ca cine stie ce imi va face..avand in vedere ca azi am intrat si in såpt 12 dar de unde ..mi-a zis ca am venit sa facem cunostinta så stiu ca ea va fi moasa mea si gata ne vedem dupå eco care o am pe 2 aprilie la un control..

Vå pup...a inceput sa creasca burtikuta putin:))

Iulika ,cea mai fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Må chinui sa activez si eu PM si nu gasesc pe nicaieri...poate o så imi explicati voi cum se face ca eu mi-am prins urechile

Iulika,cea mai fericita12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Dragi burtici, nici eu nu gasesc PM-ul si tare as vrea sa citesc informatiile de acolo

in alta ordine de idei, azi m-am confruntat cu diaree si la farmacie nu au vreut sa-mi dea nimic fara acordul doctorului. Mi-am facut 2 oua fierte si orez fiert. Mai aveti voi ceva sugestii? E grava diareea in sarcina?

help please!

8 fix astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

buna seara tuturor

ma adaug si eu grupului de gravidute

UM 1.01.2009, DPN 10.09.2009

sunt la a treia sarcina, mai avem doua fetite, pe a doua inca o alaptez (are un an si jumatate)

am blog

Irina ma bucur ca ne gasim din nou la alta odisee.Avem de data aceasta acelasi dnp.Sarcina usoara iti doresc...cu alaptatul ce vei face?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor,

La mine e 4,35 dar nu dorm de la 2,30......bine ca de obicei nu dorm ca alessio are somnul agitat.....dar......ca sa nu mai bat campii......ati avut vreodata careva test pozitiv dupa 2 minute.....2 minute jumate? Eu pana acum imi luam teste de sarcina care dadeau "verdictul" in maxim un minut. Dar acum am luat de la o farmacie unicul fel de test care da rezultatul in 3 minute. E posibil oare sa fiu ? Se vede asa o linie palaaaa tare, dar se vede. Acum la o distante de ceva ore se vede bine liniuta......Va multumesc,puppp burticile!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata burtici,

Revin cu intrebarea despre pofte.
stiti ce se poate intampla daca nu sunt satisfacute pe loc sau deloc?

delia79 incearca cu branza, pe mine orice fel de branza ma constipa foarte tare .

va
Anomis

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

danangie e bebeeeeeeeeeeeee 2

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

draga Dana,

Felicitari pentru minunea ta

pe singurul meu test facut, scria ca rezultatul final il vad in 4 min.

Binenteles ca m-am uita si la 2 si la 3 si la 4 minute....si era la fel rezultatul.

il mai am si acum la aproape 1 luna...... si e aproape la fel ..... liniuta 2 e mai stearsa.

anomis

7+

Mergi la inceput

am si eu o rugaminte ,
dati-mi si mie parola pentru contul comun sa ma documentez ca azi am reusit sa imi iau o zi libera pentru analize.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput