Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana_m Ioana felicitari pt bebe de 1.5 cm de la eco. Frumos se vede. Sarcina usoara in continuare si fara greturi. O sa vad cu acidul folic asta ca deja a inceput sa ma streseze. Gargaritza multamd einformatii. Pe mine nu m-ai deranjat de loc. Eu zic ca orice informatie este bine venita pt toata lumea. Eu la prima sarcina nu am luata cid folic pt ca tot asa am aflat ca sunt insarcinata abia dupa o luna si ceva. Si dr a zis ca nu are rost s amai iau acum. Si copilul este bine merci acum. Cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu dr, numai ca aici e sistemul altfel si nu apuci sa vb cu dr numai cu asistenta. Nici macar nu am vazut-o pe dr mea pana acum. pup burticile |
Multumesc.
Referitor la acidul folic, dr de fam mi-a recomandat sa i-au 1 luna, si ieri am facut 2 luni. Deci cred ca ai putea sa iei si acum..parerea mea.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
zubeen spune:
buna fetele,
eu sunt supi,pt ca inca nu am jauns la sr, am o alta problema de sanatate, lupus, si am facut analizele,acum astept rez de la analizele de sange,sa vedem cu niste naticorpi cum sta treaba,si tre sa mi astept pana pe 2 martie pt rez, iar apoi,in fct de rez, sa mer4g la un medic ginecolog,in final..asa ca nu am facut nici un eco pana acum,nici un control la bebe:(,,si sunt si eu in 6 sapt si 3 zile...nu am greturi de nici un fel,in shcimb am o stare..de nervozitate uneori, am plans astazi la serv,stiu ca face rau la bebe,dar uneori se umple paharul si explodez,am o sefa.....sa nu aiba nimeni asa sefa...si acasa sotul nu mai stie cum sa ma itna in puf,si uite,o sefa reuseste sa mam socata din minti...asra e
zubeen spune:
chair ma gandeam la un concediu..sa intru in concediu medical din luna a patra pana intr-a saptea, iar apoi in prenatal...si sa nu ma mai intorc la firma niciodata,da rnu prea am inteles eu bine cum e cu plata concediului..se palteste din sal brut sau din net?
zubeen spune:
am citit o gomada pe forum de la ovi cum cafeaua ar face rau ,si ca multe dintre voi ati renuntat,sau beti cafea decofeinizata, eu stiu ca o ceasca de cafea pe zi nu face rau nimanui,nici la bebe,nici la mami,dar stiu sigur ca tigarile fac,ami ales in primele 3 luni..eu sutn fumatoare,dar de cand am aflat ca am bebe in burtica,gata..imi este greu,cred ca cele care fuamti stiti cum este..mai ales ca eu nu am greturi,nu am nimik,asa ca am o pofta..dar ma abtin,asta e, pt. bebe facem orice
zubeen spune:
mie mi s-a spus de acid folic sa iau 5 mg in fiecare zi..cat mai devreme pisbil,in cel mai bun caz,se paote lua inainte cu 3 luni de a ramane insarcinata..asa ca fiecare mamica tre sa il ia,cum afla ca e bebele pe acolo..