Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
arhdy spune:
Multumesc Violeta. Sa dea Dumnezeu ca asa sa se intample. Eu stau cu teama pentru ca este la cresa. Sunt 99% convinsa ca daca era cu mine nu se intampla nici macar o data. Dar asa este mai greu sa ai sub observatie amanuntita atatia copii. O schimbasera si au pus-o in tarc ca sa poata schimba alt copil. Si atunci s-a intamplat. (Cel putin asa spun ele.) Daca ar sta toata ziua cu mine nu mi-ar fi frica. Dar ce sa-i faci, nu ne pica bani din cer.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Ioanaiub, ai poze cu cei trei varicosi in starea respectiva? Multa solidaritate in casa voastra. |
poze i-am facut doar lui David, fiind primul a fost mai interesant, Mara a avut foarte putine bubite iar sotul nu a vrut sa se pozeze, el fiind cel mai afectat , nu vrea sa aiba astfel de amintiri ... a fost cea mai grea boala pe care a avut-o pana acum
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
kid spune:
Mamici
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
oanamada spune:
Violetan mama am ras cu lacrimi...daca vrei sa stii sincer si lautareste noi ne-am milogit la mama soacra sa sara cu banu' si sa aiba grija de fata! N-am mai fost la schi de doi ani...sunt turbata, iar Cristi este si mai rau ca mine ca lui ii place sa schieze si mai tare decat mie...in functie de "lovele" plecam ori de dimineata pana seara (sambata), ori de sambata pana duminica. Pana sa se nasca fata mergeam un weekend da, unul nu...suntem un grup de 9 oameni, toti schiori..inchiriem o vila in Azuga...ne hranim sanatos cu gratare si salate facute in curte si mulllte supe de plic (din alea cu E-uri fara numar!)..la carciumi mai subtire, adica mai deloc ca suntem prea obositi...in rest schiem intr-una pana cadem din picioare...eu sunt tare curioasa daca mai am curaj sa cobor partia ca in Azuga sunt doar doua...Cazacu, cu inclinatie de 45 grade si foarte scurta si Sorica, mai lunga, dar greuta....asa ca daca nu vreti sa ma vedeti rostogolindu-ma pe partie, treaba voastra...voi pierdeti....In comunele cu pricina nu vin decat daca am o partie amenajata...
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
monicabo spune:
Neata!
Ce mai faceti? Eu sunt cam terminata astazi, Andreea s-a trezit la 7 fara un sfert (fara sa mai adoarma la loc), iar de culcat nu s-a culcat devreme, adica s-a foi mult pana a adormit... Anterior, ma trezisem pe la 6 sa o alaptez pe cea mica, deci de abia atipisem cnad s-a sculat ea... Asa ca...
Michy, Lorina, stiu ca e cam naspa cu imobiliarele in perioada asta, si unchiul meu se ocupa cu asta, dar pe firma lui, si ne zicea ca nu prea ii merge, ca pur si simplu nu prea se mai vinde/cumpara nimic. Sper sa depasiti perioada cu bine!
Lori, bafta la titularizare!
Michy, daca Doamne fere sotul intra in paternal, atunci o sa vada pe pielea lui ce inseamna sa petreci o zi de dimineata pana dupaamiaza singu cu copilul, si nu o sa i se mai para asa simplu.
Mi-au placut pozele, ce simpatic e Andrei. CHiar nu mai vazusem poze cu voi demult... Mi-au placut si alea in care era cu bunica, ii dadea sa pape, si ea (bunica) si-a pus un castronin cap
Oanamada, ce tare Catinca sa te trimita la plimbare
Arhdy, sanatate susorii tale si nastere cat mai aproape de termen, sau chiar la termen si bebe sanatos!
Vio,haios rau Laur
Musso, felicitari pt examen.
Stefania, calatorie placuta! Sa ne pove cand te intorci
Ioana, bine ca v-ati facut bine!
Cafera, ce faci, suneti bine, ce fac fetele?
Pupici, mai scriu mai incolo, sa ma lase copiii ...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
monikbo, se pare ca sotzu a scapat de data asta, n-a intrat in primul val de concedieri!asteptam valu doi......
violeta, esti foarte tare frate.......si sotzul tau la fel....oamenii din parc trebuiau sa va inteleaga , ca doar aveati un copil mic, si acasa nu prea aveati unde va pipai......
ioanaiub, sanatate multa familionului!
arhdi, sanatate multa-multa surorii tale!
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw Mamica de printese |
si mie mi place.........
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
violetan spune:
Oanamada, hihi, eu glumeam, iti dai seama. Bravo voua! E foarte misto sa ai asemenea pasiuni. Eu habar n-am sa schiez, habar n-am sa innot, iti dai seama ce-i pe capu' meu. La mine maximul de distractie la munte e sa stau cu ochii lipiti de geamul restaurantului sa admir natura si sa trag o pipa la aer curat
Sunt in stare sa ma innec si-n cada si daca faci imprudenta sa-mi pui claparii in picioare nu mai sunt in stare sa fac un pas. Deci...distractie frumoasa si sa va relaxati!
Monica, te cred si eu ca esti obosita. Tot respectul pentru toate mamicile, mai ales pt cele cu mai mult de un bb
Cafera,
Mychy, ce faci? Asta stii cum e? Dau cu batzu' prin gard sa vaz ce iese
Carla,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
xerxe2005 spune:
V-am mai zis eu cred, ca bona e devotata total lui Razvan, dar el o manipuleaza si face ce vrea din ea. Ea nu vrea sa il supere deloc si sa il faca sa planga, asa ca el da tonul la cum isi petrec timpul.
Ieri la ora 7.30 el a scos-o afara si nu mai voia apoi sa intre. Asa ca au stat afara cam multisor, batea si vantul si desi era bine imbracat, cred ca l-a prins o raceala. Aseara avea obrajii rosi ca de febra, desi nu avea temperatura ridicata si azi dimineata s-a trezit cu gatul uscat si cu o tuse enervanta. Si de urechi se cam tragea, de parca ar fi fost inflamate. In rest parea bine, adica nu era apatic (eu am o obsesie, sa nu il mai vad vreodata apatic, cum a fost cand a avut enterocolita).
Asa ca ma invoiesc si plec mai repede azi de la serviciu si mergem la medicul de familie sa il consulte.
Sotul meu a avut de lucru, ca a inceput actiunea de igienizari pe cursurile de apa, asa ca nu am mai avut parte de plimbarea nostra romantica. Si seara ne-a furat pe amandoi somnul, asa ca va pot spune in mod oficial, in fata Marii Adunari Nationale, ca "am imbatranit".
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07