Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza fetele,v-as oferi o cafea dar e cam apa chioara
vio,elena..m-am amuzat copios de povestirile voastre...elena cu romantismul cred ca merge mai greu la toate,dar trece..sanatate puiutului.

am facut imprudenta sa intru pe link-ul cu autism,oauuu...si mi-am promis ca n-o mai fac,cine statea aseara si analiza copilul daca are stereotipii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, sper sa nu se imbolnaveasca razvan!

violeta, ia io fac ce fac de mult...., oricum nu ma pipai cu sotzu prin parcuri.hehehe.multumesc de intrebare. btw, ce ai facut cu bluza? ti-ai cumparat una noua?????
eu am o lene in oase ,de ma doare! nu prea am de lucru acu, si voi nu mai scrieti...........abia astept sa plec acasa! mancare am, asa ca azi boieresc. ma rog, atata cat ma lasa fiimiu. nu stiu de ce , dar am asa o stare de oboseala, ca parca e ceva in neregula. adorm seara langa andrei, imbracata, noroc ca ma trezeste sotzu. in weekend am adormit la pranz inaintea lui andrei...... o fi de la vreme?sau oi avea io o lene cronica?

"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

sau...ai fi un pic gravida.....?

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

sau...ai fi un pic gravida.....?

sigur NU!. garantat 100%!!!

"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello, hello!

Am revenit din week-endul prelungit, a fost super la munte! asa noroc, rar avem! am schiat 2 zile si m-am intors odihnita, cu febra musculara si cu un dor crunt de copil! (am sfarsit prin a regreta ca nu l-am luat iar cu noi, desi exista riscul sa-mi urle iar tot drumul si sa ma si intorc cu el racit, ca-n datile trecute..)
Aaa, si "surprinsa" nu m-am intors, stati linistite, ca sunt pe AC!

Am vazut niste poze superbe cu Strumfii nostri!
Raducu, al Andreei_c , o frumusete de baiat! Apropos, Andreea, scuze daca n-am facut-o pana acum, am tot vrut, felicitari pt fetita din burtik!
Cristina26, ai o frumusete de fata! si da, aveti niste poze superbe!
Danagh, Daria e super-haioasa! ma mir cum de nu a cazut la ce ture facea!

Scuze, ca nu reusesc sa enumar pe toata lumea, stiu ca am dat click peste tot pe unde am vazut poze, si am vazut numai copii frumosi!
Doar printesele lui Valen nu le-am vazut , si poate ma ajutati si pe mine sa dau de ele, pls!!
Carla, felicitari pt proaspatul carucior roz! retin ca iti doreai tot fetita, o surioara cu care sa se joace Sabi, si uite ca asa este! ma bucur pt voi!
Arhdy, sa dea Dumnezeu sa duca sora ta sarcina pana la capat, cu bine si sa fie sanatoasa si ea si bebe!
Stefania, petrecere frumoasa!
Mychy, te pomenesti ca 'oi fi tu "surprinsa" si nu stii inca?!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, hehehe n-am facut nimic cu bluza (inca). Daca nu uit o sa cumpar perwolu' ala negru de zise georgi de el
Daca nu, o sa aplic o parura atat cu strasuri si cu paiete cat si cu lame-uri si o voi purta asa la intalnirea cu tine

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ce faceti, fetili?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Mai da' ce linistite ati fost....

Cand am ajuns ieri acasa, Razvan era fresh si se simtea foarte bine.

Fetelor, stiti ca sambata sunt mosii de iarna? Voi coaceti ceva, faceti coliva sau dati ceva de pomana?

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Andicu, ma bucur ca te-ai relaxat. Ce face Filip, cum v-a primit acasa?

Xerxe, eu nu fac coliva, dar mama mea imparte vase si mancare si face si coliva.

Ce-i cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andicu, multumesc mult, initial voiam baietel, apoi fetita, si asa a ramas. Abia astept sa vad cum va fi, comparativ cu Saby la aceeasi varsta.

Sambata se implinesc 8 ani de cand a murit tata, eu personal nu fac mare lucru, doar putina aprovizionare ca sa dea mama de pomana.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput