Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
stefania_97 spune:
Plecam vineri, 27 februarie la 16,00 si ne intoarcem duminica.
Avem o zi in Oslo unde avem un instructor de sky care cica ne invata cate ceva
Micky am inceput blogul cand am venit in Danemarca dar nu scriam prea des. Acum scriu ca sa imi aduc aminte mai tarziu tot ce facea Catarina cand era bebelus. E mai usor pt mine decat sa tin un jurnal si asa pot pune video sau fotografii.
Carlati-am vazut burtica. Si pe Saby care e o dulce. O sa pun poze ca am de gand sa o ¨orbesc¨ pe Catarina cu fotografiile. Mi se pare ca facem mai putine poze fata de primul an
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
stefania, asa putin? eu ma gandeam ca e ceva de genul: ocolul pamantului in 80 zile!!!!!!!!!!!!
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
housepocket480 spune:
Am vazut asa multe poze si strumfi frumosi, ca nu mai stiu unde si la cine am remarcat o tablita de scris (neagra) cu creta, agatata pe perete....Oare de unde a fost procurata?
Mama lui Matei Alexandru
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza stefania, asa putin? eu ma gandeam ca e ceva de genul: ocolul pamantului in 80 zile!!!!!!!!!!!! ******************************* "Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul, las- o in pace: are gripa !!" |
si eu as fi vrut. Asta e doar asa sa vedem cum ne descurcam cu buburuza, si apoi mai vedem. Sotul meu vrea sa mergem intr-o croaziera de 2 saptamani in Groenlandia. Pe mine nu ma tenteaza sa ma plimb in frig. Eu visez Haway, Cuba, Jamaica si el viseaza Alaska. e cam greu sa ne punem de acord unde sa mergem.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
helou fetele
mychy,cam frumos fiul tau..si harnic!!!
xerxe,multi ani inainte!
mai,eu am parte de un copil intelegator si relativ linistit care doarme mult la pranz si ma lasa sa invat,cred ca asta-i secretul,nu e meritul meu...aaa si recunosc ca eu sunt calma de felul meu,greu imi ies din pepeni,probabil ca ma simte sau ma mosteneste,desi nu cred, ca -mi pare pasional la furie,ca ta-su
violetan spune:
Deci, carevasazica :
Carla, Vio, este mortala faza cu Laur si "tata", sa inteleg ca sotul tau s-a epilat pe piept? cred ca ai incercat sa fii politicoasa si sa nu ma-ntrebi invers, daca nu cumva io sunt paroasa si virila ca omu' yeti
Mychy, pai sa te lamuresc: un scop precis al pipaielii ar fi, de exemplul suptul, precum laur sau sexul, drept preludiu, dar care o fi scopul sa-mi bagi manan-n bluza, in mers, ashea, in plin parc Tineretului, aglomerat, la ora de varf, vara? Iti dai seama cum se uita lumea la noi? Ce si-or fi zis: ia uite, bah, ce parinti degenerati. Eleleleiii, pe vremea mea nu vedeai asa desfrau prin parcuri! Si cu copil de tzatza )oops!) langa ei!
Oanamada, pe prafu' asta vrei la schi?? Da' in comuna Chiajna iti pute sau ce? Asta ca sa nu zic Crevedia
Xerxe, aniversare frumoasa si la multi, multi ani fericiti si frumosi impreuna!
Arhdy, multa sanatate! Vroiam sa-ti spun ceva: cica peste 70% dintre copiii care au avut o data convulsii de la febra nu mai fac niciodata! Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti nici o problema!
Mai aveam sa mai zic mai multe, dar am treaba, asa ca incerc sa revin mai incolo. Poop toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Mihaito, da' ce baietel frumos ai tu si harnicccccccccc. Ptiu, ptiu! Soacra ce zice cand il vede asa cas(z)nic?
Luna, tu ori esti la sanius, ori ne pregatesi o surpriza. Chiar mi-e dor de voi. Poate mai dai un semn.
musso17 spune:
vio...n-am ras dintr'ala de se rostogoleste
stefania,am intrat si eu pe blog,extraordinar scris la educatia copiilor nostrii,iubirea este lait motivul povestioarei...tare mult mi-a placut,atat de mult ca am copiat si am salvat.
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Carla, Vio, este mortala faza cu Laur si "tata", sa inteleg ca sotul tau s-a epilat pe piept? cred ca ai incercat sa fii politicoasa si sa nu ma-ntrebi invers, daca nu cumva io sunt paroasa si virila ca omu' yeti |
Am incercat sa fiu politicoasa si sa nu te intreb daca sotul tau poarta sutien .
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Musso,
Nico, ca uitasem
Stefania, groenlanda???????????????? ca iar ma faci sa ma repet: da' chiajna ce-are? calatorie placuta!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash