*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara a papat la 20, dupa masaj si baita si la 23 s-a trezit plangand...s-a inecat cu saliva...de ce oare?Era asa speriata mititica de eaApoi a facut nani, pana acum, la 4, cand a papat 125 ml de laptic si acum vorbeste cu maimutoii de la patut.
Mav, am intrat si eu la clopotei de ian-feb 2008, spre rusinea mea nu am mai intrat de f. mult timp...niste scumpe fetele de acolo, cum nu ne-au uitat ele pe noi, m-am emotionat cand m-am vazut pe listuta de prietene, cu Sara.
Astazi, pe la pranz ies cu mama afara, merg s-o iau sa facem piata, sta tati cu Sara si diseara e posibil sa iesim la restaurant, daca poate sta fina noastra cu Sara, daca nu, petrecem acasa.
Vreau sa merg prin magazine sa-i cumpar piticei adidasi albi, ca are 2 perechi roz dar si multe hainute rosii, la care nu avem incaltari.Trebuie sa mai iau caciulite de casa...cele care le are i-au ramas cam mici si vreo 2 caciulite de iesit afara.
Am uitat sa va spun ca ieri am iesit un pic afara, vreo 5 min, ca batea vantul rau...aaa si am reusit sa-i tai singurica unghiutele cu unghiera, pana acum operatiunea asta o facea tati.
Merg la somn ca la 7 da din nou trezirea...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata si de la noi
Rares doarme relativ binisor noaptea, se culca pe la 10 10,30 si prima trezire e in jur de 4 apoi 6 si 8, ma rog cu exceptii.
Mai rau e ca nu putem sa-i facem baie de cateva zile ca bontul ombilical se pare ca are un granulom, i-au pus nitrat de argint, s-a ars un pic locul acolo, acum tre sa se vindece, ca sangereaza un pic, tre sa-l pansez sa pun betadina si apoi mercurocrom.

Off cred ca trebuie sa-mi fac abonament la Budimex ca tot 2 , 3 zile mergem acolo, ba pt buric, ba pt cantarit.
Despre reflux ce sa va zic e mai bine de cand papa Humana Ar amestecat cu laptele meu, cam jumate jumate 60 cu 60, seara ii dau 90 de lapte praf plus diferenta al meu, ca doarme mult mai mult dupa.
daca ii dau numai san vomita in continuare tare rau, ziua nu ii dau decat o masa si apoi tot asa trebuie tinut numai in sus si cat se poate de nemiscat si noaptea in general la 4 si 7 topt san, ca sa-mi pastrez lactatia, apoi ma mulg cam la 4 ore.
Este destul de obositor dar nu am ce face tin neaparat sa-l alaptez cat mai mult timp, vad ca lapte am inca destul scot la un muls cam 170 din ambii sani.
Si dupa biberon vomita dar nu asa mult, este ingrozitor, cum se chinuie.
L-am cantarit miercuri, avea 5130 gr, este ff bine, la nastere a a avut 3200 g si prea mult nu a scazut.
Am vazut ca ati scirs ceva de Humana ca il comandati de pe interner, imi puteti spune si mie site-ul?
Multam
Gynie ma bucur mult ca Stefan e bine acum, m-am gandit mult la voi, noi avem niste prieteni ca au un bebe nascut cu 2 gaurici in bolta palatina si urmeaza si el sa fie operat. Sa dea Domnul sa mearga totul cum trebuie.
Monicus petrecere frumoasa la botez.
Noi il vom boteza probabil prin mai 3, credem, ieri am fost la biserica unde ne-am cununat noi si am botezat fata , de fapt e schit de calugari la Schitul Darvari si din pacate nu mai fac botezuri, asa ca tre sa cautam si o biserica si resztaurant si timpul trece.

Va suparati fetele din Bucuresti care ati botezat deja bebeii, daca imi spuneti la ce restaurante ati facut petrecerea, cum a fost, si cam cat costa un menu? Ca nu am nicio o idee, in plus v-am zis timpul trece si noi suntem in urma cu toate.
Eu nu am ajuns nici la ginecolog dupa nastere

Va pup si un we linisit va urez

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nebunica Diamisha Mada

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neata si weekend insorit!

Petrecere frumoasa pentru cei care crestinati bebeii!

La multi ani, Simona1402! Sanatate si multe impliniri alaturi de copii!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Diamisha eu ti-am zis ca arati ... senzational!!! Uite confirmarea...si se pare ca muuuulta lume pofteste la ochii tai verzi!Tzintzisica e o comoara de fata , tati e topit iremediabil...mai ales ca seamana bine de tot cu el (sa nu te superi te rog, mie asa mi se pare).
Al meu a semanat numai cu Laur pana acum vreo 2 saptamani, acum a inceput parca sa aduca si cu mine , imi repet mereu "mai exista speranta"!O sa mai pun si eu poze...cand ma lasa piticu!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani Simona1402!
La multi ani fetelor, sa aveti o zi a indragostitilor cat mai placuta !

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor sa aveti o zi superba!

Diamisha eu chair am vorbit serios cand am zis ca arati bine, nu vorbesc sa ma aflu aiurea in treaba . Ma bucur ca esti multumita de programul de slabit. Au si de ingrasat ceva?

Ramo si eu de obicei il lasam peal meu sa-i taie unghiile lui Strumficu, pana am vazut ca ma descurc si eu ...mai cu calduri, cu transpiratii dar duc sarcina la bun la sfarsit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Dupa cum povestesti pare ca face confuzie intre noapte si zi sau mai degraba pare ca le-a inversat. Adica noaptea se comporta cam cum ar trebui sa se comporte ziua. Ziua sunt mai mult timp treji si cer mai mult in brate.

E doar o presupunere. Incearca sa il tii treaz intr-o zi - stiu ca tu practic vei fi chiauna - si poate se regleaza.

David doarme ziua destul de putin.30 deminute dimineata,adica pana in ora 12, apoi 1,5-2 ore la pranz (daca iesim afara, daca stam in casa doarme mai putin) si, eventual, mai prinde juma de ora de somn seara, intre 6.30 si 7.Deci, adunate, ar fi 2,5 - 3 ore de somn.Nu vad cum sa-l tin treaz in intervalele astea, fiindca daca nu adoarme cand e obosit devine nervos si atunci automat il iau in brate si,normal ca, adoarme.

Nu stiu ce si cum sa fac.

Medicul nostru ne-a zis sa-i bag noaptea o masa de ceai si eventual sa nu-l iau din patut cand ii dau sa pape si daca nu se regleaza atunci sa-i bag cereale la masa de seara.Pai...prefer sa ma scol de 4 ori pe noapte decat sa-i bag cereale acum, macar sa faca 4 luni si dupa aia mai vedem.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Diamisha subscriu la ce au zis fetele. Am vazut o fetita minunata, o mamica frumoasa, o familie fericita!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am o intrebare la fetele care dau completare:cat dati completare?Eu ii dau 120 ml, de cele mai multe ori papa tot, dar sunt si mese la care papa jumatate, dar sunt mese la care mi se pare ca ar papa mai mult.Eu nu pot sa-mi dau seama cat papa de la mine si atunci nu vreau sa ii dau prea mult lapte parf, ca imi e frica ca nu se opreste de fiecare data singur cand se satura.Si eram curioasa voi cat lapte praf dati bebelusilor completare.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput