*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Insfarsit adormit bebelus iubit. De cateva zile il apuca un plans subit si destul de violent in jur de 8, asa ca ii pregatesc in mare viteza baita. Ca prin minune in apa nu mai are nimic, zambeste cu gura pana la urechi si chiar gangureste si rade. E un smecher. Pe 5 martie pleaca mama si ma gandesc cam cu frica la cum am sa ma organizez. Adica acum sunt cativa pasi pe care ii face ea, unele lucruri le fac eu, deja avem o rutina si merge treaba ca pe roate. Hmm o sa-mi fie cam greu sa ma acomodez singura insa o sa fie si bb mai mare si sper sa ma descurc.

LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii zilei de 13:
Ana Maria bebe de Monicabo
Miruna de Mamiseli
Razvan de Alexa-rozi
Sara de Portugal
Damian de Leeloo
Diana de Mirela 1

Eu de vreo 3 zile am sanii cam goi si cam moi, nu erau asa deloc. Am incerca sa mulg lapte si de abia iese ceva ceva. Inainte curgea ca din stropitoare. Sper sa nu pierd laptele. Ziua am incercat sa ma mulg dupa ce mananca Eduard ca sa adun macar 60 ml sa-i dau seara completare. Ca seara nu mai ramane mare lucru in sani si vad ca e flamand si ar mai vrea, in felul asta e multumit. Eu sper sa revin la productia de dinainte.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

De cateva zile il apuca un plans subit si destul de violent in jur de 8, asa ca ii pregatesc in mare viteza baita.

pai,cere baia
daca si la voi este ritualul inainte de culcare si o faci cam la aceiasi ora...,stie baiatul ce stie!
asa si la noi...,daca intarzii cu baia la ora la care este el obisnuit...,devine nervos si abia ma mai inteleg cu el.cum il dezbrac pt masaj,cum devine senin...stie ce urmeaza.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Multumesc, Iza, si eu cred ca e dulcica Sonia mea...cat despre mine, esti tu prea dragutza, dar cand ma vad cata sunt, ma apuca nebunia... de altfel, am inceput de 3 saptamani o dieta asistata de medic nutritionist, care functioneaza si ma bucur foarte mult ca am inceput sa dau jos...eram destul de disperata ca nu voi reusi sa mobilizez kilogramele in plus...mai am 10 kg pana la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata (67 kg), insa mi-am propus sa cobor pana spre 60-62 kg, deci mai am vreo 15 kg de slabit...lupta grea, dar merita... de 3 saptamani, nu am pus paine, dulce, paste, orez, cartofi in gura...maine, la botez, am voie sa mananc o jum de felie de tort, atat...

Apropos, daca sunt fete din Bucuresti care vor sa slabeasca, va pot recomanda aceasta clinica, se numeste Diet Club, unde intri intr-un program de slabire de 3 luni si de mentinere, de alte 3 luni....ai intalnire saptamanala cu medicul nutritionist, te cantareste si, in functie de cum a reactionat organismul tau, iti schimba/iti ajusteaza regimul...

E prima data cand tin o dieta - eu cred in sport foarte mult si in efortul personal -, dar acum nu eram in stare de activitate fizica, din cauza cezarienei si genunchiului...Asa ca am cautat sa nu o fac dupa ureche sau dupa reviste, ci sa ma duc la medici specializati in treaba asta. Si se pare ca am luat o decizie buna .

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

...cat despre mine, esti tu prea dragutza, dar cand ma vad cata sunt, ma apuca nebunia...

in poze nu se vede 'cata esti'da' se vad ochii aia frumosi de care vb Iza si nu mai fi modesta ca asa-i,are dreptate!ai niste ochi superbi.contrazice-ma sa ma narvez acu'
Sonia a luat de la voi doi,tot ce-i mai frumossi cum voi doi santeti frumosi,ea nu are cum sa fie decat superba

poarta-ma mami

Mergi la inceput

scriu repede pana nu uit...

rontait de manute
isi mananca/rod/sug manutele dintr-un simplu motiv.gura este organ de cunoastere.deci orice descopera ei de acum incolo vor incerca sa-l 'cunoasca' trecandu-l prin gura.manutele sant primele cu care au facut cunostinta,pe ele le baga primele in gura.mai tarziu vor urma degetele de la picioare,degetele noastre,jucarii,haine,pietre,bete si muguri de tigara

nah' ca am uitat restul
edit ca mi-am adus aminte.
suzeta sau degetel
eu l-as lasa sa aleaga singur.alege una din variante pentru ca asta il linisteste/calmeaza/ajuta sa doarma etc.de ce sa nu-i respect alegerea si sa decid eu in locul lui?!el stie cel mai bine ce-l ajuta.personal,nu am nimic impotriva vreunei variante.nu cred ca va suge degetelul sau suzeta pana la scoala...sau ma rog...,sant cazuri rare.

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Diamisha ce frumoasa e Sonia, si ce fotografii frumoase ati facut. Superbe, mi-a placut mult aia cu castile. Petrecere frumoasa maine la botez. La fel si lui Monicus.

Dandushel

Alra noi am rezolvat f rapid cu certificatul. Sotul a inregistrat copilul si i s-a dat pe loc certificatul de nastere britanic. Apoi a trimis acest certificat impreuna cu cerere tip, copii xerox ale pasapoartelor noastre, BI, Certificat de casatorie prin posta cu banii in plic unei tipe avocat, romanca, la Londra. Nu stiu cum a auzit de ea, prin niste prieteni. Ea a rezolvat treaba cu apostila si certificatul de nastere in schimbul unui comision of course, £50. Cand plecam acasa facem titlu de calatorie urmand ca in Ro sa facem si pasaport. Intr-o saptamana ne-au sunat sa venim sa ridicam certificatul de nastere. Avem noroc ca Londra e la 30 min de noi. Mama a stat cu bebe iar noi am mai tras si o plimbarica prin oras, asa pe sestache.

Laura, Alra mi s-a luat o piatra de pe inima cand ati scris de borcanase, la fix. Ieri sotul mi-a facut o surpriza si a dat avans la o vacanta pentru toti 3 in septembrie cand Eduard va avea aproape 10 luni. Dar el nu s-a gandit cum il vom hrani pe bebe si camera de hotel nu are si bucatarie sau macar un cuptor cu microunde ceva si ma gandeam ca nu vom putea pleca. Nu prea aveam incredere in borcanase. Dar vad ca nu e chiar asa. ufff ce bine.

Mergi la inceput

Mult succes, tin pumnii sa fie bine.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Of, maine mergem la ecocardiografie!sa ne tineti pumnii.
anul trecut de ziua mea si a sotului eram la spital la monitorizare, din cauza tensiunii mele mari, ii ascultam inimioara, acum de ziua indragostitilor facem cam acelasi lucru...dar in trei...sper sa fie bine...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hop si eu.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte (cred ca Mav isi aminteste de ea) dar aveam in listuta de la Odisee o mamica de gemeni, sarcina dificila pentru ca in trecut pierduse o sarcina gemelara.
Am vazut azi o postare a ei cu semnatura "mamica fericita" si am gasit ca a scris aici si aici ca a nascut in septembrie, fetitele Oanei sunt primele cozonacele .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

sigur ca imi amintesc de ea....... si ma bucur mult pentru vestile bune, multumesc, otilia!!!
...oana nu prea a scris la noi la odisee, dar noi am impartit si bune si rele, vreun an de zile inainte de odisee, la 'durerea pierderii unei sarcini'....
of, chiar azi am intrat la clopotei de ian-feb2008, de la care am plecat pierzand a3a mea sarcina.... si m-a busit plansu' cand m-am vazut pe lista lor de prietene, cu tot cu bb antonio.... desi eu n-am mai scris acolo decat accidental, cel mult de... 3 ori sa zicem, in ultimul an de zile.... (si ramo este pe lista lor, cu sara)
bine, cu cateva mamici de acolo am tinut legatura, dar oricum m-a impresionat gestul lor!
...offfffff.... si iar ajung la problema mea cea mare.... multe dintre mamicile de la clopotei inca mai alapteaza... si eu... eu.... stiu ca am zilele numarate... si nu ma pot obisnui deloc cu ideea......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Ma gandeam ca fetele care o tin minte se vor bucura. Am remarcat-o la Aspirante, usor de tinut minte: nick cu nume in dublu exemplar, ea gravidutza cu gemeni. Si culmea si a doua oara tot gemeni, doua fetite, ce frumos.
De cand au bagat optiunea cu ultimele 15 mesaje ale unui membru e usor sa vezi ce mai face cineva, numai ca ea a fost in spital si nu a scris de multe luni.
Am intrat de multe ori la subiectul cu Durerea .., acolo sunt multe fete puternice ca si tine.

Nu fi suparata cu lapticul, eu nu cred ca ai zilele numarate. Cred asta pentru ca eu am dus-o pe Ana pana la un an desi am inceput diversificarea cam devreme, la 4 luni, cum veti incepe si voi. Si nu-mi sugea ziua dupa mese (doar seara si noaptea), pentru ca mancarea solida ii placea mult si devora cantitati mari.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Multumesc, Iza, si eu cred ca e dulcica Sonia mea...cat despre mine, esti tu prea dragutza, dar cand ma vad cata sunt, ma apuca nebunia... de altfel, am inceput de 3 saptamani o dieta asistata de medic nutritionist, care functioneaza si ma bucur foarte mult ca am inceput sa dau jos...eram destul de disperata ca nu voi reusi sa mobilizez kilogramele in plus...mai am 10 kg pana la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata (67 kg), insa mi-am propus sa cobor pana spre 60-62 kg, deci mai am vreo 15 kg de slabit...lupta grea, dar merita... de 3 saptamani, nu am pus paine, dulce, paste, orez, cartofi in gura...maine, la botez, am voie sa mananc o jum de felie de tort, atat...

Apropos, daca sunt fete din Bucuresti care vor sa slabeasca, va pot recomanda aceasta clinica, se numeste Diet Club, unde intri intr-un program de slabire de 3 luni si de mentinere, de alte 3 luni....ai intalnire saptamanala cu medicul nutritionist, te cantareste si, in functie de cum a reactionat organismul tau, iti schimba/iti ajusteaza regimul...

E prima data cand tin o dieta - eu cred in sport foarte mult si in efortul personal -, dar acum nu eram in stare de activitate fizica, din cauza cezarienei si genunchiului...Asa ca am cautat sa nu o fac dupa ureche sau dupa reviste, ci sa ma duc la medici specializati in treaba asta. Si se pare ca am luat o decizie buna .

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Ca de obicei vii cu informatii interesante.
Inteleg ca deja ai rezultate bune, spui ca esti multumita.
Ce parere ai, merge sa tii dieta si sa mai fie lapte pentru alaptat exclusiv?
Ca pe mine m-ar interesa dieta dar nu vreau sa ajung in situatia de a-i da si lapte praf. Mai ales ca sunt apta de miscare, ar trebui sa fac ceva in privinta asta, dar nu am cu cine lasa fetele si nici cea mica nu are un program regulat.
Eu slabesc mai greu ca dupa prima nastere, e copilul mai cuminte .

Pozele noastre

Mergi la inceput

Tot eu.
Diana, sa aveti un botez frumos si o petrecere reusita!
Darling, sa nu ne impunem tinte din astea greu de atins. Si eu vreau sa-i gatesc dar asta nu inseamna ca nu voi apela la borcanasa din lipsa de timp sau in deplasari.

Pozele noastre

Mergi la inceput