*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele care ati comandat de pe Bimbomarket, trebuie sa-mi fac cont ca sa pot comanda??

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hop si eu.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte (cred ca Mav isi aminteste de ea) dar aveam in listuta de la Odisee o mamica de gemeni, sarcina dificila pentru ca in trecut pierduse o sarcina gemelara.
Am vazut azi o postare a ei cu semnatura "mamica fericita" si am gasit ca a scris aici si aici ca a nascut in septembrie, fetitele Oanei sunt primele cozonacele .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mirtha multumesc pentru sugestii si incurajari, am inceput incet-incet sa il las sa doarma singurel, doar de cateva ori a adormit asa, in rest plange daca incerc sa il las singur, oricum, cred ca nu e chiar totul pierdut daca nu refuza tot timpul

Lauramiron asa e, cresc ei mari si nici rugati nu or sa mai stea in brate, profitam acum

Petrecere frumoasa maine fetelor care isi boteaza cozonaceii!!!

Ginye, sunt alaturi de tine si Stefanut, felicitarile mele pentru taria de care dai dovada, te admir sincer

Babyzapi un pentru modul in care nu ai renuntat pana nu ai aflat motivul problemelor lui Raphael.

Eli pentru mine esti o eroina, faptul ca nu ai renuntat la laptic este de laudat

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hop si eu.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte (cred ca Mav isi aminteste de ea) dar aveam in listuta de la Odisee o mamica de gemeni, sarcina dificila pentru ca in trecut pierduse o sarcina gemelara.
Am vazut azi o postare a ei cu semnatura "mamica fericita" si am gasit ca a scris aici si aici ca a nascut in septembrie, fetitele Oanei sunt primele cozonacele .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

sigur ca imi amintesc de ea....... si ma bucur mult pentru vestile bune, multumesc, otilia!!!
...oana nu prea a scris la noi la odisee, dar noi am impartit si bune si rele, vreun an de zile inainte de odisee, la 'durerea pierderii unei sarcini'....
of, chiar azi am intrat la clopotei de ian-feb2008, de la care am plecat pierzand a3a mea sarcina.... si m-a busit plansu' cand m-am vazut pe lista lor de prietene, cu tot cu bb antonio.... desi eu n-am mai scris acolo decat accidental, cel mult de... 3 ori sa zicem, in ultimul an de zile.... (si ramo este pe lista lor, cu sara)
bine, cu cateva mamici de acolo am tinut legatura, dar oricum m-a impresionat gestul lor!
...offfffff.... si iar ajung la problema mea cea mare.... multe dintre mamicile de la clopotei inca mai alapteaza... si eu... eu.... stiu ca am zilele numarate... si nu ma pot obisnui deloc cu ideea......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Mamiseli, Monicabo, sa va traiasca fetitzele!
Damian de Leeloo, sa te faci mare si sa fii sanatos, sa scapi de miscocii aia...

Lauramiron, da, trebuie sa-ti faci cont ca sa comanzi de pe Bimbo..., ca de altfel de pe oricare site cu vanzari on-line. E nevoie de datele tale ca sa se faca tranzactia si sa se livreze produsele.

Otilia, un tarziu bine-ai venit acasa! Am disparut pentru ca pregatesc botezul de maine si am alergat putin zilele-astea.

Mirtha, imi place mult cum ai evoluat cu Eva mica (imi vine mereu sa-i spun Evita; am fost in Argentina anul trecut si mi-a ramas Evita in cap ), adica de la dormit cu ea in camera, acum o lasi singurica si mai si tragi usa dupa tine Bravo!

Am pus poze cu Sonia dupa ce a facut 3 luni, daca vreti sa o mai vedeti, sper sa le punem saptamana viitoare si pe cele de la botez.
www.soniamisa.blogspot.com

Va doresc un week-end plin de iubire !

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos pentru cuvintele frumoase lauramiron.
Te

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Monicus, sper sa aveti un botez asa cum va doriti E si intr-o zi speciala, plina de iubire. Sa vii cu poze
Citat:
citat din mesajul lui monicus

Salutare,, intr-adevar se scrie nu gluma... cu viteza ... ..
Noi maine avem emotii... avem botez, exact de ziua indragostitilor. Tineti-ne pumnii.. sper din toat inima sa iasa frumos.. Doamne ajuta!

Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 8+ saptamani
pozele mele

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 8+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

...am uitat ceva important...

Ginye, arata grozav Stefanut, m-am bucurat sa il vad in poze...am fost cu gandul alaturi de tine atunci, si asa voi fi si la urmatorul hop...

Oceanborn, multa bafta maine la eco, iti tin pumnii!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diamisha m-am rasfatat cu pozele Soniei este ata de frumusica si dulcica . Imi place tare mult cand se uita atenta la jucarii, cand este mirata, poza cu castile pe urechi, chiar si poza unde da sa planga. E frumoasa foc! Si tu mami arati foarte bine, imi plac mult ochii tai. Sa aveti o petrecere frumoasa si un botez de nota 10!
Monicus sa iasa totul asa cum va doriti maine la botez si sa ramaneti numai cu amintiri frumoase!
Nebunica eu nu am probleme cu adormitul lui Strumficu. Seara la 8 dupa ce il spal sau doar ii fac toaleta, papa si pe urma somnic. Cateodata adoarme deja in timp ce papa, alteori este inca treaz dar nu zice nimic atunci cand il pun in patut si in scurt timp adoarme.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Aleinad.g sti cumva vreo alta gradinitza particulara - eventual cu sistem de cresa - prin Craiova , alta decit cea de vis a vis de Spitalul nr.2 ??

Eu stiam 2 gradinite particulare. Una pe str G Enescu in fosta casa a lui garcea. E cea de care stii si tu sau mai e alta chiar vis a vis de spital? A doua era pe Drumul Muntenilor. Aveau chiar si o masina care-i aduna pe pusti. Dar informatiile mele sunt de acum vreo 3-4 ani. Sa caut daca mai am nr lor de tel. Si, eventual, ma mai interesez la cunostintele cu bebei daca mai exista gradi particulare.
Vrei s-o dai pe Eva deja la cresa sau ca perspectiva? Am vazut ca tu ai pe mama aproape si cred ca macar pana la 2 ani ar fi de preferat o bunica.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mav, Mirtha, Spiridusul, Lauramiron

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput