*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 12
manumanu spune:
La multi ani, Simona1402, multa sanatate si bucurii
!
Fetelor, am vazut, citind mai pe fuga, o discutie despre aparatul de preparat mancarea la abur. Ma tenteaza sa iau unul "clasic", din acela cu 3 vase suprapuse, dar mi se pare interesant si cel de la Chicco, care si paseaza. Intrebare mai mult pt fetele care au un copilas mai mare: pana la ce varsta este folositor aparatul care si paseaza (eu am si un blender de mana pe care l-as folosi la pasat, dar in conditiile in care mananca NUMAI pasat, aparatul de la Chicco mi-ar salva mult timp. Problema e sa stiu daca merita atatia bani, costa 415 RON, aproape cat un robot de bucatarie complex!).
Multumesc!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Diamisha, arati senzational! Daca ai intrat in programul de slabire sigur va fi foarte bine! Si eu m-am ingrozit putin cand am "intrat" in dressing, am cativa pantaloni "preferati" care nu ma mai incap pe burtica... trebuie s-o dau jos... ceva idei? Mentionez ca nu am timp absolut deloc sa merg la sala, dar am bicicleta medicinala. Am oare voie s-o folosesc deja, avand in vedere ca am cezariana? Probabil ca voi trece la un regim alimentar nu foarte drastic, sa reduc dulciurile si sa cresc consumul de apa
...
manu
manumanu spune:
Ah, si inca o intrebare pt mamicile de copilasi mai mari: trebuie sa-mi iau storcator de fructe separat sau incorporat in robot? Ce fel de fructe/legume trebuie stoarse (in fctie de asta probabil sa apreciez puterea aparatului)?
manu
Mada spune:
La multi ani Simona, multa sanatate si fericire!!
manumanu eu am storcator separat de fructe nu robot.
Ce fructe poti stoarce? Pai cam toate. Eu pe la 10 luni deja ii faceam fetii din toate fructele din piata, mere, pere, prune, caise, piersici, cate un pic de pepene daca era sucul prea dens, mango, struguri, cirese, capsuni(nu e alergica) tot ce gaseam. Am avut noroc ca era vara si aveam de unde alege.
Malinas, parerea mea e sa-i las sa scoata cat paote de mult din san, 20 de min sa suga ambii sani, apoi incerca sa faci progresiv, 60 pt prima data vezi ce face, daca nu se satura mai fa-i 30.
120 e mult pt completare, de fapt zic eu ca e o masa plina. Ma gandesc ca din san scoate ceva.
Ce zici?
pupici
Ilinca
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Noi ne jucam de-a "uite este , uite nu e" : adica eu o tin in brate , pozitia clasica - ea se uita peste umarul meu si buni sau tati se misca in spate de-a lungul umerilor si scot capul , de pe undeva de jos.In momentul in care scot capul vocifereaza , pun intrebari : unde-i tati ? unde-i buni ? Baravo Eva etc..Sau pur si simplu se misca in semicerc in spatele meu incercind sa o determinam sa isi roteasca gatul dupa persoana din spate : a functionat si ii face placere jocul. |
Mithutza,
Daaa, ne jucam si noi!!! De fapt in patut nu prea sta in timpul zilei, nici macar cand adoarme (il intind pe patul nostru si il supraveghez), pt. ca se trezeste, sau daca il pun cand este treaz, se plictiseste repede, chiar daca il "distrez" eu.Oricum, este ceva minor si doar uneori se observa. Am citit ca dispar pana la 6 luni.
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
anes spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Of, maine mergem la ecocardiografie!sa ne tineti pumnii. anul trecut de ziua mea si a sotului eram la spital la monitorizare, din cauza tensiunii mele mari, ii ascultam inimioara, acum de ziua indragostitilor facem cam acelasi lucru...dar in trei...sper sa fie bine... |
Multa bafta! Tinem pumnii lui Thomas!! Asteptam sa va intoarceti cu bine de la eco

Mami de minune
Remus (10.10.2008)
anes spune:
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Asaaaa..azi am fost sa ne cantarim..6370, la 2 luni 5600, o luna 4195, nascut 3340, scaderea fiziologica 3210 ...mie mi se pare foarte mare diferenta, in special intre a doua si a treia luna, aproape jumatate acum. Oricum mie mi se pare greu, mai ales ca adoarme leganat in brate si sta toata ziua agatat de gatul meu, dar poate ma lamuriti si pe mine daca e ok cat a luat luna asta |
Sigur ca vor fi diferente intre luni! Doar nu s-o ingrasa cu 1,200 kg in fiecare luna! Ar deveni obez! Important este ca puiul tau a luat mai mult de 700 g pe luna. Oricum, de acum incolo scade ritmul de ingrasare!
La fel si noi, adoarme leganat in brate si toata ziua ca o maimutica, de gatul meu, sau pus pe pat si eu langa el, sau in cos si acesta pe bratele mele
.Fetelor, eu nu pot sa fac nimic in casa, noroc ca am ajutor!

Mami de minune
Remus (10.10.2008)
elilov3 spune:
neata fetele
numai ce ne-am intors de la biserica
ne-am botezat

am fost un cumintyel maine sper sa intru sa pun poze
va pupacesc si va imbratisez cu drag 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
anes spune:
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele numai ce ne-am intors de la biserica ne-am botezat ![]() am fost un cumintyel maine sper sa intru sa pun pozeva pupacesc si va imbratisez cu drag ![]() |
Pup micul crestin cumintel!
Fug ca urla!!
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
anes spune:
Mirtha, super cum adoarme Eva! Ai o domnisoara mare!!
Ti-am zis ca ma minunez da pletele ei! Al meu din paros cum era, a chelit de tot
! Acum ii creste un puf blondut!
Mami de minune
Remus (10.10.2008)