*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Am schimbat si eu semnatura, ca uitasem de ea! Acum mama are baiat mare!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Simona La Multi Ani!
Elilov sa va traiasca micutul crestin si petrecere frumoasa!
Lorellay petrecere frumoasa la botez si toate cele bune cu sotul

Si sa aveti toate o zi minunata si o seara deosebita alaturi de sotii sau iubitii vostri (dupa caz).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

La multi ani, Simona1402, multa sanatate si bucurii!

Fetelor, am vazut, citind mai pe fuga, o discutie despre aparatul de preparat mancarea la abur. Ma tenteaza sa iau unul "clasic", din acela cu 3 vase suprapuse, dar mi se pare interesant si cel de la Chicco, care si paseaza. Intrebare mai mult pt fetele care au un copilas mai mare: pana la ce varsta este folositor aparatul care si paseaza (eu am si un blender de mana pe care l-as folosi la pasat, dar in conditiile in care mananca NUMAI pasat, aparatul de la Chicco mi-ar salva mult timp. Problema e sa stiu daca merita atatia bani, costa 415 RON, aproape cat un robot de bucatarie complex!).
Multumesc!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

poi pasat ii dai max pana la 8 luni
apoi incepi sa le zdorbesti cu furculisionul
apoi bucati

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Medicul nostru ne-a zis sa-i bag noaptea o masa de ceai si eventual sa nu-l iau din patut cand ii dau sa pape si daca nu se regleaza atunci sa-i bag cereale la masa de seara.Pai...prefer sa ma scol de 4 ori pe noapte decat sa-i bag cereale acum, macar sa faca 4 luni si dupa aia mai vedem.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

partea cu ceaiul imi place cel mai mult
poti sa imi zici pe unde are dr. tau cabinetul ca sa me duc sa il impusc....

pe cuvant de soim ca eu sunt pe marginea prapastiei catre o maaaare depresie, si cand au d " da-i ceai sa nu se mai trezeasca" mooooooooor

cat despre diversificare credeti-ma ca am cititi atata literatura ca mi-a iesit pe nas
pot sa scriu o carte
si despre cum sa incepi, ce si cand sa ii dai, ; dar, va spun, mergeti pe intuitia de mama, trebuie sa fiti impacate cu voi insiva. eu nu am dat portocala pana la 1 an, marul l-am dat copt pana pe la 10-11 luni, fara kiwi, fara capsuni......

so what? d-aia nu mai poate fi-miu...sa ma vedeti cum plang langa el sa haleasca

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, eu ma mulg ziua si-i combin in biberon laptele meu cu cel praf ca sa iasa cam 130-140ml. Ea ar papa si mai mult cateodata, insa trebuie sa-i limitez mesele pentru ca e grasuna. Daca-i dai san la inceput, completare da-i cat ii trebuie. Nu te-ai muls niciodata ca sa stii cat papa de la tine??

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Am o intrebare la fetele care dau completare:cat dati completare?Eu ii dau 120 ml, odae cele mai multe ori papa tot, dar sunt si mese la care papa jumatate, dar sunt mese la care mi se pare ca ar papa mai mult.Eu nu pot sa-mi dau seama cat papa de la mine si atunci nu vreau sa ii dau prea mult lapte parf, ca imi e frica ca nu se opreste de fiecare data singur cand se satura.Si eram curioasa voi cat lapte praf dati bebelusilor completare.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Manumanu, unde ai gasit aparatul de la Chicco??ca eu pe site-uri din Romania n-am gasit...

Citat:

Fetelor, am vazut, citind mai pe fuga, o discutie despre aparatul de preparat mancarea la abur. Ma tenteaza sa iau unul "clasic", din acela cu 3 vase suprapuse, dar mi se pare interesant si cel de la Chicco, care si paseaza. Intrebare mai mult pt fetele care au un copilas mai mare: pana la ce varsta este folositor aparatul care si paseaza (eu am si un blender de mana pe care l-as folosi la pasat, dar in conditiile in care mananca NUMAI pasat, aparatul de la Chicco mi-ar salva mult timp. Problema e sa stiu daca merita atatia bani, costa 415 RON, aproape cat un robot de bucatarie complex!).
Multumesc!

manu

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli sa-ti traiasca micul crestin! Pup dulce un baietel cuminte!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
numai ce ne-am intors de la biserica
ne-am botezat am fost un cumintyel maine sper sa intru sa pun poze
va pupacesc si va imbratisez cu drag

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Simona LA MULTI ANI si multa sanatate! Sa ai o aniversare frumoasa alaturi de cei dragi tie!

Lorellay petrecere frumoasa la botez!

Mergi la inceput

Diamisha am vazut si eu pozici! Sunteti o familie foarte frumoasa. E scumpa foc papusica ta si ai facut niste comentarii tare haioase la poze! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Laura, am gasit robotul pe b e s t k i d s. r o. Pui tu www si scoti spatiile.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Manumanu, unde ai gasit aparatul de la Chicco??ca eu pe site-uri din Romania n-am gasit...
Citat:

Multumesc!

manu

_
Poze cu noi

manu

Mergi la inceput