*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Vorbeati de blendare si storcatoare de fructe. Pana la urma eu le-am luat separat. Suc de fructe sigur voi face multa vreme de acum incolo. Lui David ii mai fac si acum din cand in cand, mai ales ca e amator de fructe. Blendarul poate fi folosit si dupa ce nu ma mananca pasta pentru supe-crema de legume sau de ciuperci, cu crutoane pe langa...pentru milk-shake...pentru intreaga familie.
Am vrut un blender cu picior...dar m-am ales cu unul gen cana cu lamelele pe fund...deh..
Am trimis una bucata sotz din dotare la cumparaturi si cu asta a venit. Acum sper sa fie bun!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Darling_ spune:
Te inteleg perfect si la noi e la fel. Nu pot face nimic si simt cum clocotesc cateodata. Tr sa prioritizez si sa nu ma mai oftic cand vad vase nespalate sau gunoiul nedus. Daca as putea.....
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes [Fetelor, eu nu pot sa fac nimic in casa, noroc ca am ajutor! ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/anes74 Mami de minune Remus (10.10.2008) |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
Darling_ spune:
Feelicitari pentru micutul crestin. Petrecere frumoasa !
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele numai ce ne-am intors de la biserica ne-am botezat ![]() am fost un cumintyel maine sper sa intru sa pun pozeva pupacesc si va imbratisez cu drag ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
caterinas spune:
Am scapat de bubite. De vreo saptamana a zis medicul ca se pare ca nu e alergie ci un stafilococ luat probabil de la toti binevoitorii care s-au perindat pe aici sa vada copilul. (daca mai fac unul sigur nu mai vine nimeni cu plocon ca ii scot afara
). L-am dat cu o alifie facuta la farmacie dupa indicatiile medicului si in 3 zile bubitele s-au dus. In lumina naturala se mai vad usoare urme dar vor trece si alea. Am crezut ca nu mai scap de ele, mai ales ca peste o saptamana avem botezul si ma gandeam ca o sa aiba fata plina de bubite. Acum e asa de frumos... Bine ca nu a fost alergie ca deja imi imaginam ce chinuit o sa fie: "mami, vreau ciocolata" "nu se poate draga ca faci alergie"
In alta ordine de idei, maine facem 2 luni si am implinit 5 kg. In ultima luna a pus 1,2kg. E un pic cam mult dar e bine.
Andrei 7 saptamani
oceanborn spune:
Seara buna!
multumim de sustinere fetelor!
nu nominalizez ca sunt pe fuga, am intrat sa va scriu ca gaurelele s-au inchis!!!!!iupiiiiiiii!!!mi s-a luat o piatra de pe inima, cu toate ca toti ziceau ca se inchid dupa nastere bla bla sa nu ne ingrijoram totusi...nu poti sta indiferent...oricum vom mai face eco peste vreo 3 luni sa fim siguri..Thomas a fost un cumintel si jumatate..
Alra iti doresc sa va intoarceti si voi la fel de la eco,cu vsti bune, atunci cand veti merge!
Weekend placut!fug
mami de Thomas
Miky-ea spune:
Simona,La Multi Ani si tot ceea ce iti doresti!
Elilov, sa va traiasca micutul crestin!
Lorellay,sa aveti un botez frumos!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
Amalia spune:
Oceanborn super vesti!!
Pup micutul Thomas!

| citat din mesajul lui oceanborn Seara buna! multumim de sustinere fetelor! nu nominalizez ca sunt pe fuga, am intrat sa va scriu ca gaurelele s-au inchis!!!!!iupiiiiiiii!!!mi s-a luat o piatra de pe inima, cu toate ca toti ziceau ca se inchid dupa nastere bla bla sa nu ne ingrijoram totusi...nu poti sta indiferent...oricum vom mai face eco peste vreo 3 luni sa fim siguri..Thomas a fost un cumintel si jumatate.. Alra iti doresc sa va intoarceti si voi la fel de la eco,cu vsti bune, atunci cand veti merge! Weekend placut!fug mami de Thomas |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
monicabo spune:
Salutare 
Nu am mai scris demult, doar am mai citit
Elilov, felicitari pt botez!
Mirtha, Anes, ce frumos va jucati voi cu cozonaceii vostri mici. Si Ana Maria rade, ii place sa te joci cu ea, sa dea din picioruse, cand ii da sora-sa jucarii. Este cunoscuta si sub numele de "Mi" (Mica), asa ii zicea Andreea, ea fiind "Ma" sau "Mae" (Mare)
. Sunt momente f frumoase, care trec repede, dar apar altele.
Lorelay, citisem saptamana trecuta de voi si m-am intristat, intre timp, daca lucrurile s-au mai indraptat, ma bucur mult, si DD sa va ajute sa ramane asa
Malinas, Hera, cum v-a iesit analiza de Fe a copiilor?
Spiridusule, ce mai faci? Ce fac aia mici?
Mav, tine-te tare pe pozitii...iti doresc sa alaptezi cat mai mult (si eu imi doresc mult lucrul asta pt ana maria), si important este sa fie Anto sanatos.
Darling, anes si la noi cu treaba in casa e dezastru, adica la mine, ca nu fac nimic, de abia apuc sa spal vase, ceva ordine, dus gunoi, bagat rufe la masina, intins etc.. Restul curatenie, calcat, mancarica, am ajutoare, ca nu m-am descurca. Si uneori ma apuca depresia ca nu sunt in stare sa fac nimic, seara pic lata, dupa 1 zi plina...
Cu aparatele electrocasnice de facut papica la copii...strocator de citrice am unul clasic, electric, iar pt pasat/mixat/blenduit, avem robot de bucatarie su o gramada de accesorii de la Phlips. Mi se pare ok. Cum zicea si spiridus, asa pasat fin i-am dat cam pana pe la 9 luni asa, pe urma am inceput sa maruntesc cu furculita, si apoi, bucatele.
Cu ceaiul sau diversificarea precoce, nici eu nu sunt de acord. Dar sunt medici de moda veche... ce sa le faci. CU andreea am inceput diversificarea la 5 luni jumatate cu cereale (ca era mai slabuta), si acum am de gand la fel, mai ales ca vad ca sora-sa ii cam calca pe urma cu greutatea (tot mai slabuta, dar f vioaie, si mai ales sanatoasa)...
Ca ziceam de greutate... n-a luat luna asta decat vrei 400 gr, doar cu lapte de la mine, bibe a refuzat sistematic, adica de cate ori am incercat (ca si sora ei la momentul respectiv, ca si la ea am incercat - ea in luna 3 tot mai putin a luat, vreo 370 gr.)
M-am mai vaitat de aspectul asta pe la subiectul cu alaptarea helpline, si fetele de acolo ziceau ca poate are legatura si cu vaccinul, si de aia sa ia mai putin, habar nu am daca e adevarat. Dar acum, facand legatura, in primele 2 saptamani de dupa vaccin a luat doar cate 50 gr. pe urma urmatoarele doua, a luat cate 150 gr. La fel a mancat de mult...adica vreo 6-7 mese pe zi, ca total, la cerere..uneori pot fi si 8-9 daca cere mai des..
Diamisha, multumim de urari!
Avem 3 luni!
Babyzapi, ce ati mai facut cu alergia, sunteti mai bine?
manumanu, cum te descurci cu gemenii?
Simona1402, la multi ani, sa fiti sanatosi
Mai revin...ma scuzati ca nu prea apuc sa scriu, dar in general va citesc, ma mai uit pe poze...
Aoleu, ca tot veni vorba de poze, tre' sa pun poze de la botez, ca am intrat in posesia lor
Pupici
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anca_27 spune:
http://mamicile.wordpress.com/2009/01/26/cantecul-mamei/
mamicile cu doi copii va regasiti? ![]()
eu sigur o sa ma regasesc peste cativa ani...sau in unele ipostaze chiar acum
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Amalia spune:
Anca am ras de ma doare burta
da' nu stiu daca e rasul meu
Foaaarte adevarat cantecul..
...vai de capul meu...oare asa o suna si-n ochii copiilor mei?
| citat din mesajul lui anca_27 http://mamicile.wordpress.com/2009/01/26/cantecul-mamei/ mamicile cu doi copii va regasiti? eu sigur o sa ma regasesc peste cativa ani...sau in unele ipostaze chiar acum ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii _ Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Emma este iubire ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Remus (10.10.2008)