LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
Ancasoare
sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Isabella
Alexandru
si Mihnea
sa cresteti mari, sanatosi, fericiti, norocosi si iubiti!
Va pup, fetelor. Noi mergem la un "motz", o sa fie super ca sunt vreo 5 copii micuti
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
monicaa spune:
Din cat am citit am inteles ca burticile nr 2 au inceput pe ici pe colo cu greturi dar ca in rest sunt bine sanatoase. Pupici multi de la noi 
Dana multi pupici si tie. Hai ca mai ai putin. Te cred ca nu iti e usor dar cine o sa aiba 3 minuni in curand?
Gratiela refacere rapida si numai bine.
Ramona mergi si la un ginecolog inainte de orice. In tara nu se face Papanicolau la ginecolog? Ca eu asa il faceam inainte.
Multa sanatate clopotzeilor si mamicilor bolnavioare. E tare greu cu astia mici in suferinta! Va imbratisez si va urez refacere rapida.
In rest noi suntem bine si inca sanatoase.
Un week-end placut va doresc.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta am vazut si eu astazi la protv reportajul cu copiii astia .. incredibil, frate. el arata de 8 ani .. auzi sa fii parinte la 15, respectiv 13 .. a luat-o lumea razna .. si parintii aia .. daca au stiut de la 6 saptamani de ce naibii nu au dus-o sa faca avort????!! incredibil .. si parintii si-au batut joc de ei .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
| citat din mesajul lui ginnette Vorba ta, Helene, dak ma'sa a vazut-o la 6 saptamani ce-a asteptat?! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Eu zic ca au procedat bine parintii, probabil nu sunt de acord cu avortul, cum nu sunt nici eu.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
danonique spune:
Buna tuturor!GRATIELA imi pare rau ca trebuie sa stai in pat!Multa sanatate!SHOSE am vazut pozele de la petrecere si v-am admirat pe toti.Sunteti o familie foarte frumoasa si aveti o printesa superba!Tu arati foarte bine de parca nu ai fi nascut!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Vad ca o multime de fete care scriau destul de des nu mai scriu deloc sau foarte rar.Sper ca nu s-au suparat pe noi!IRLANDEZA,GUGU,GINA unde sunteti?
32+ DARIUS
poze albert
danonique spune:
Se vede ca sunteti ocupate sa sarbatoriti Sf Valentin.Ce planuri aveti si ce surprize v-au facut sotii?Eu,din pacate,anul acesta nu voi iesi nicaieri iar cadouri inca nu am primit!
32+ DARIUS
poze albert
creata2008 spune:
Si esti de acord cu sex la 12, respectiv 14 ani????? Fiecare intelege cum vrea si ce vrea din teoriile religioase, dar de aici si pana la a permite unor copii sa faca un copil doar pentru ca este dat de la Dumnezeu, e cale lunga si dogmele sunt prost intelese. Atata timp cat avortul este o alegere a mamei (sau a parintilor ei, daca este minora), constienta si asumata, nu vad de ce nu as fi de acord cu el. Ca eu nu as face un avort, decat pe motive medicale... este cu totul alta discutie...
La noi, cu fetita aceea violata de unchiul ei, care a ajuns pana la urma in UK, s-a sesizat colegiul medicilor sau ministerul sanatatii... la ei de ce nu s-a autosesizat nimeni?? Adica de sex si de ascundere a faptului ca e insarcinata au fost in stare, dar cand a fost intrebat cat costa pampersii, a zis ca nu stie?????? Trebuia sa faca avort, iar parintii MINOREI trebuiau sa o duca la doctor!!!!
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanact
Eu zic ca au procedat bine parintii, probabil nu sunt de acord cu avortul, cum nu sunt nici eu. ALBUM 1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanact
Eu zic ca au procedat bine parintii, probabil nu sunt de acord cu avortul, cum nu sunt nici eu. ALBUM 1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA |
parintii aia sunt niste cretini!!! ce copilarie mai vor avea "proaspetii parinti"??? cu ce il vor creste daca Doamne fereste parintii nu ii vor mai putea ajuta?? vai de viata lor! sa fii mama la 15 ani .. INCREDIBIL! parintii si-au batut joc de ei sau au cautat publicitatea si de ce nu, poate ajutorul statului ...
ia pune-te in papucii parintilor .. ce ai face? eu in mod cert as lua-o de mana si as duce-o sa faca avort.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
godzila spune:
| citat din mesajul lui stancutza roli, godzila, maine sper sa pot ridica si eu comanda de la boohoo, sunt emotionata ca e prima :-) Intr-adevar a sosit f repede, o saptamana! Insa nu m-am indurat sa dau aprox 70 lei pe transport la comanda pe www.mytoys.de ... dar daca mai vrea cineva sa comande si sa impartim oribilul comision, eu vreau mai multe chestii de acolo, au preturi f bune la haine, incaltari, etc... Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Eu abia luni le ridic
ceska777 spune:
Am revenit!
Am vazut poze cu Pipetica noastra. Foarte frumoasa petrecere a avut cu copiii! Sa vedem ce alege de pe tava...
Miri_mik,
se vede ca ne iubesti azi ne-ai scris ca in zilele bune de-altadata. Mai des asa.....
Legat de a deveni parinti in mijlocul copilariei..... n-am cuvinte. Cum au putut parintii fetei sa accepte asa ceva? Hm, baietelul ala cum sa fie tatic? Nu stie ce inseamna siguranta "financiara" dar e lasat sa faca copii?!!!!! E ridicol! La ce le-a stat capul proaspetilor bunici? Daca e sa discutam aici de principii religioase ce parintii isi educa astfel copiii incat la 13 ani sa devina la randul lor parinti?! Putina cuviosie n-ar strica ....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra