LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 14
miha74 spune:
anca.b, ereena- eu am vazut chiar aseara la stiri, si cand l-a intrebat reporterul pe pusti cum se va descurca financiar, pustiul a intrebat: ce-i aia?![]()
si era sa uit Happy Valentine's day!
Al meu sot s-a prezentat astazi cu una bucata buchet de trandafiri, desi nu este de acord cu aceasta zi, sustinand ca este una comerciala... dar stie ca sunt sensibiloasa, mai ales acum cand hormonii zburda.
Din fericire nu pot intra in competitia voastra « la ce ora vine sotul », ca al meu vine la ore rezonabile si nu munceste in week-end, desi eu mai aveam cateodata de munca acaasa, iar el ma tachina « mai esti si bugetara »
sanante multa la clopoteii suferinzi 
gata o tai la bucatarie sa pregatesc papa bun.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ellenuta spune:
am vazut si eu astazi la protv reportajul cu copiii astia .. incredibil, frate. el arata de 8 ani .. auzi sa fii parinte la 15, respectiv 13 .. a luat-o lumea razna .. si parintii aia .. daca au stiut de la 6 saptamani de ce naibii nu au dus-o sa faca avort????!! incredibil .. si parintii si-au batut joc de ei ..
ereena o pereche de dopuri ceva .. hai ca o sa vezi ca matei o sa se faca baiat cuminte si nu o sa mai faca scandal noaptea.
miha si mateiul vostru va chinuie .. scumpul de el. da' aveti ceva cheltuieli de facut, nu gluma ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU!
LA MULTI ANI ISABELLA!
LA MULTI ANI MIHNEA!
LA MULTI ANI ANCA!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Ciao,
Am fost sa 'dam o tura' prin imprejurimi, in 3, de valentine's ![]()
M-am SMS-it cu LauriciD - din pacat am uitat tel acasa si n-am avut cum sa si vorbim. Este super prinsa la job - cred ca toti patronii au innebunit - iar acasa n-o lasa piticii 'free'.
Sunt toti ok.
Eu citisem de ieri in libertatea, de copiii aia; initial n-am crezut, dar cand am vazut si la stiri, mi s-a zbarlit paru' pe mine.
Si, in ochii mei, vinovati - dak mai conteaza - sunt parintii.
Vorba ta, Helene, dak ma'sa a vazut-o la 6 saptamani ce-a asteptat?!
Oricum, eu am o prietena care are o fetita de 12 ani; nu vreti sa stiti ce raspunsuri primeste!
Anca, eu si la 15 ani, aveam activitati de rasu'-plansu' (pt generatia de zi): schimburi de casete de muzica , carti, mers la film in cartier, chestii 'normale', pt varsta noastra.
Silvia, deci, vesti minunate! super 
Poze ceva, din calatorie? (parca ati fost plecati, nu?!)
Ma duc s-o pun in pat. Ma vin pe la voi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, FLORINA!
SA FI FERICITA ALATURI DE STRUMF SI SOT!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
Cretzule ma bucur ca bebica din burtik e bine! Arunc manusha: va fi Danutz! il simt eu... Altfel...tare bine ca e mami aproape si vine cu papa bun! Si mie mi-a trimis mama varza calita cu carnaciori de oaie si mamaligutza calda...am mancat cu o pofta de acush tre sa ma traga de aplecate biata Ozi.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:

ISABELLA

ALEXANDRU

MIHNEA

La multi ani clopotei! Sa fiti sanatosi, sa aveti mult noroc in viata si sa aveti parte numai de bine si fericire alaturi de cei dragi!
FLORINA

LA MULTI ANI! SANATATE SI NOROC, IUBIRE SI FERICIRE ALATURI DE BAIETII TAI SI DE CEI DRAGI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:

Ancasoare, La multi ani, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!!!
pt ieri
Yannis Sebastian
si pt azi
Isabela ,Luca si Mihnea
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
creata2008 spune:
Tu si cu mama (lui Dani)... in rest numai fetite!!! 
Aaaaaaa.... si faza... pe drum inapoi spre Bucuresti. Undeva prin Voluntari, cred. Afis mare: "Cea mai valoroasa ghicitoare, unica si adevarata sora a mamei Omida."
Asta, vorbind de mama Omida si predictiile voastre, hehe!
Jamiiii de bun ce-ai mancat!
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Cretzule ma bucur ca bebica din burtik e bine! Arunc manusha: va fi Danutz! il simt eu... Altfel...tare bine ca e mami aproape si vine cu papa bun! Si mie mi-a trimis mama varza calita cu carnaciori de oaie si mamaligutza calda...am mancat cu o pofta de acush tre sa ma traga de aplecate biata Ozi. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monicaa spune:

[red]La Multi Ani si numai bine clopotzeilor pe care i-am "ratat" saptamana asta:
Ana Maria
Daria Maria
Eduard
Iulia
Maia
Yannis
Isabella
Alexandru si
Mihnea

La Multi Ani si mamicilor
Godzila si
Ancasoare[/red]