LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza ,zuze buburuze

imi cer scuze ca am dispraut ca magaru-n ceata dupa ce am intrebat de vaccin.stau foarte rau cu somnul ,de fapt toti suntem la fel . Matei nu mai doarme noaptea si nici ziua, facem cu schimbul si eu si sotul. e tare nasol. noaptea trecuta nu am mai rezistat si l-am lasat sa planga. 10 minute a plans el in patut si m-a strigat ,eu in pat la mine si imi ceream scuze. a dormit apoi de la 9 la 3 ,a papat si a mai dormit pana la 7. eu oricum ma urasc groaznic ca l-am facut sa adoarma plangand si nu am inchis un ochi de suparare.

stancuta, acum cateva zile citeam ca Sofia ti-a facut rani, si azi am citit ca ai intarcat-o. asta a fost motivul? si la noi e la fel, nici bebe mic nu mi-a facut asa rani si nu prea imi dau seama de ce, pt ca nu musca . Dar nu reusesc sa il intarc, nu cred ca sunt EU pregatita.bate cineva la usa........e depresia

am vazut poze de la aniversare Iuliei dulcica mica si iubita

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
la virtuala si eu!

IZABELLA ANDREEA, ALEXANDRU LUCA si MIHNEA ADRIAN

ANCASOARE

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, v-a fost dor de noi?? Ca noua ne-a fost de voi!

Am revenit pe la casele noastre de joi seara, dar ieri a fost o zi plina-plina. Nu am citit inca nimic din urma, dar sper sa o iau usor-usor, macar capitolul de fata. Sunt cu greata la purtator si dorm pe mine toata ziua.

Asa... rapid despre bebe2. Am fost ieri la doctor, are 1,14 cm, col de 4 cm inchis. I-am vazut capul, o manuta si inimioara batand. A fost incredibil, cand i-am vazut inimioara! Se confirma, de data asta, si echografic cu varsta dupa um, deci ovulatia a fost la timp si cand stiu eu. In rest, totul e super bine, sarcina e prinsa excelent, iar data viitoare, pe 18 martie, voi face toate analizele necesare. In afara de citomegalovirus, unde am anticorpi, trebuie sa le refac pe toate.

Bebe 1 si anume Mariuca... acum se joaca, dar nu pot sa stau mult la laptop, ca incepe distractia.

Ma simt super prost, pentru ca acum realizez ca a fost ziua Pipeticii mici iubite si eu nu am fost aici. Si nici nu am sunat-o pe Larisa. Iarta-ma!

Pipe mic si frumos... sa cresti mare si sa fii iubita! O sa te smotocesc saptamana viitoare (daca reusiti sa ajungeti la intalnire) cat pentru tot anul in care nu te-am vazut! Daca tatal tau seamana cu mama ta (si am un feeling ca seamana), atunci ai parte de niste parinti extraordinari, pe care nu trebuie sa ii dezamagesti!!! Ei iti vor oferi tot ce e mai bun pe lumea asta!

LA MULTI ANI!

"La Multi Ani!" pentru doi flacai, un clopotel si un frate de clopotica, Alexandru de Tinna si Luca de Alinus! Sa fiti sanatosi si sa alegeti numai oameni extraordinari in jurul vostru!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (8+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

GOOD LORD!!!!!
nu-mi vine sa cred...acum ma gindesc la ce-mi statea mie gindul la 12-15 ani si imi vine risu'-plinsu'....

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!
LA MULTI ANI ISABELLA!
LA MULTI ANI MIHNEA!

LA MULTI ANI ANCA!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am vazut pozele cu Pipetzelce domnisoara frumoasa, sunteti o familie super reusita!Distractie placuta azi si sa ne dai de veste ce alege de pe tava!mamica si galusca.

Stancutza cred ca e normal sa ai sentimentele alea, sa plangi "in perna", noi nu am ajuns la stadiul final si tot ma mai apuca bocitul.

Errena si eu am rani mai ceva ca la inceput, m-a muscat o data de aproape mi-a sfartecat sfarcul curgea sange ca la robinet.

Mai vroiam sa spun ceva dar...nu ma lasa pitica.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Yannis Sebastian! scuze pt ieri nu stiu unde ma gandeam

La multi ani,Isabella Andreea!

La multi ani, Alexandru Luca!

La multi ani, Mihnea Adrian!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata si de la noi!

SI dl Benji la meu se trezeste de o vreme spre dimineata, sa mai bea lapte si de atunci eu somn ioc!

A nins aici si pana nu se topeste am vrea sa iesim afara daca vine si tati ca sania noastra nu are spatar si tre sa il tina cineva in brate.

Ieri i-a adus socrul meu o chestie de facut baloane de sapun. E mort dupa ea, alearga sa le prinda si se uita la mine mirat cand dispar fara ca el sa le fi atins. Trebuie sa vad de unde mai fac rost de tuburi din astea.... socrul l-a adus de la carnaval-aici e sezonul lor.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Roli25- multam de pont, arata super fain, dar vreau unul sa se inchida stil umbrela, ca in curand va trebui sa car doua carucioare, nu ? oricum trebuie sa schimbam masina , asta dupa ce mai intai ne schimbam casa, dar asteptam sa terminam cu adoptia ca sa nu trebuiasca sa declaram noua adresa.

Stancuta-
ok, pai ne uitam imrepuna , si daca gasesc ceva interesant iti spun. Sa stii ca eu am renuntat de mult sa citesc despre evolutia copiilor luna de luna, ca imi faceam mai mult rau, e adevarat ca incercam sa il stimulam cat putem mai mult.

Raportam : si noi stam foarte prost cu somnul noaptea, si bem foarte multa apa/ceai de trebuie sa il schimb si de trei ori/noapte. Nu face scandal (ca sa vad partea plina a paharului) decat daca nu ne sculam eu sau sotu’ sa ii dam bibe. Daca are bibe bea ce are in el si se culca, si uite asa face din ora in ora, daca nu, chiar si mai des. Am incercat sa il las sa planga, dar nici o sansa, pana nu primeste bibe nu tace.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput