LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 12
Shose spune:
Miri nuuuuu... nu imi rafinati bulgaru, ca Pipe e `donsoara` doar ca poarta fustitza... in rest e din topor si ea. Stii doar ca se potrivesc. Asta radeam si eu cu mama, se mira ca nu s`au speriat copii de Panda
, desi Pipe se uita cam ciudat la el.
si va iubim muuult pe toti.
Gratzi
si saru`mana. Azi am vbit cu mama de Dudu. Am vazut ca ferea creioanele de Pipe sa nu si le bage in ochi. Si i`am zis de Dudu (evident ca mama si sotu stiu aproape toti clopoteii dupa nume) cum tine el creionul perfect si cum mazgaleste cu spor. Abia s`a indurat sa o lase...dar ce, crezi ca stia Pipe ce si cum sa faca cu el? Naaa! Il invartea pe degete, il dadea din stanga in dreapta. Bine ca nu l`a bagat in ochi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Madanic am vazut pozele cu micuta Isabella ce frumusica e!Si apropos ai fost tu in Ploiesti si sa nu dai un semn sa ne vedem macar o jumatate de ora in parc ![]() |
Pai s-a numit vizita de lucru, am lucrat mai tot timpul mai putin sarbatorile legale
. Si bunicii ne-au capturat, nu ne mai dadeau drumul 
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Madanic spune:
| citat din mesajul lui NataliaS Mada - ii dau vitamina C si ce nu i-am dat...dar colectivitatea e mai presus de orice roborant... daca nesimtitii de parinti isi duc copiii bolnavi la gradi, pot sa o tin eu acasa pe a mea pana ii trece, ca odata reintoarsa in cuibul cu virusi mai prinde ceva din zbor...dar acum de cea mica sunt mai degraba ingrijorata...Cu baia si WC-ul e super daca ii trece asa repede interesul... pe Stef daca e sa o las in baie, acolo sta toata ziua Ce bine ca ai reusit sa ii scoti o masa si ca accepta laptele praf...a mea nu vrea sa puna gura pe el. Pe mine ma uimiti cu cantitatile de lapte baute de bebelusii vostri...Ana care are 4 ani n-a baut niciodata mai mult de 300 la o masa, asta dupa ce a trecut de 3 ani, pana atunci bea cam 250...dar nu toti copiii sunt la fel de mancaciosi. Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Natalia si noi am luat cam tot ce puteam de la daycare. Si eu sunt foarte suparata, ca la inceputul saptamanii o mamica si-a adus fetita la gradinita bubite rosii pe tot corpul si a spus ca a avut si febra, dar le spune la fetele de acolo ca medicul a zis ca nu-i contagios, ca e de la raceala. Si numai bine ca de luni pana miercuri toti copii aveau, inclusiv fata mea. M-am dus cu ea la medic si ce-mi zice viral infection, contagios
. Imi venea sa o bat pe femei aia, da n-am apucat ca si-a retras copila de la daycare si n-am mai vazut-o.Eu imi pun speranta ca odata ce aduna indeajuns de multe nu se va mai imbolnavi asa usor.
Madalina
mami de
Madanic spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Neata! Imi pare rau sa aud ca sunt iar bebei bolnaviori;insanatosire grabnica! Fetelor,eu am niste pitici pe creier de ceva vreme.Va povestesc si voua poate ma ajutati cu niste pareri.Am niste prieteni al caror baietel a fost diagnosticat cu leucemie,dar acum e bine,a raspuns bine la tratament,doar ca atunci cand am aflat am inceput sa caut pe net cauzele leucemiei.Am gasit pe cateva site-uri niste articole in care spuneau ca leucemia poate sa apara si in momentul in care un copil sanatos care n-a racit si nu s-a imbolnavit nicioadata,in momentul in care face vreo boala,organismul poate raspunde gresit si poate produce prea multe globule albe provocand boala.Si mai ziceau ceva de genu ca gradinita si cresa apara copii de leucemie,fiind mai expusi virusilor.Iris a mea n-a racit si n-a avut nicio problema de sanatate pana acum si ma cam tem...daca organismul ei nu v-a raspunde corect atunci cand va avea de luptat cu vreun virus?...Oare am luat-o eu razna? ca ajung uneori sa-mi doresc sa faca si fata asta macar o raceala...Spuneti-mi si voi,am motive sau nu sa fiu asa "paranoia" Ramo sanatate lui Razvan in primul rand si apoi vroiam sa-ti spun ca un tratament pt "raceala ovarelor" trebuie dat de un medic ginecolog,nu de un medic de fam care vrea sa invete ginecologia;si spun asta pt ca si eu am avut aceasta problema si tratamentul dat de med de fam era diferit si prost fata de cel dat de ginecolog si ar fi pacat sa faci un tratament gresit,mai ales ca e vorba de injectii. POZE IRIS POZE BOTEZ Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
Iulia nu-ti face probleme, sunt multe articole peste tot care zic tot felul de bazaconii.
Madalina
mami de
Madanic spune:
| citat din mesajul lui Eliza Vad ca iara sunt o multime de clopotei bolnavi . Off ..sa treaca mai repede sezonul asta cu bolile aferente lui. Multa sanatate pentru Razvanel,Sara,Daria si celorlalti clopotei bolnavi.La multi ani! pentru Yannis. Sa cresti mari si sa-i bucuri pe parinti. Noi suntem bine, deocamdata. Dar bona a racit rau de tot si de o saptamana facem cu randul la stat cu Emma, o zi eu, o zi sotul. Nu e tocmai usor ca suntem intr-o perioada nasoala la servici dar bine ca nu a racit Emma. La noi a insistat pediatra si medicul alergolog sa-i facem vaccinul antigripal, dar noi am refuzat mai ales ca nu o ducem la daycare. Sper sa reusim sa iesim cu bine din perioada asta. Vroiam sa va intreb daca clopoteii vostrii musca si daca da cum ii dezvatati. Emma a mai avut o perioada cand musca, dar am zis ca o mancau gingiile si nici nu prea stia ea atunci la ce folosesc dintii. Dar acum o ia ca pe o joaca, vine la tine razand se cuibareste cu capul la pieptul tau si crantz!. Am certat-o, m-am prefacut suparata pe ea, dar fara rezultat. Acum nici nu mai stiu cand vrea sa se dragaleasca cu mine sau sa ma muste .Nu am apucat sa vad decat niste poze foarte frumoase cu Bianca ![]() Eliza ![]() Emma(19.02.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma... Povestea nasterii |
Isabella mai musca din cand in cand
De ciupit insa n-am reusit sa o dezvat, si ciupeste de-mi dau lacrimile.
Madalina
mami de
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui stancutza Lala, am citit si recitit pe blogul tau despre etapele dezvoltarii, asa mi-am dat seama ca fata mea e mai avansata la unele si mai in urma la altele, cred ca am avut tensiune oscilanta cat citeam :-) ba ma mandream cand citeam despre ceva ce face inaintea varstei ei, ba ma blegeam cand vedeam ca e in urma cu alte chestii :-) Vreau sa o laud pe Sofia ca apuca o minge de marime medie asa cum fac baschetbalistii, doar cu buricele degetelor, fara sa atinga mingea cu palma, si o cara asa prin casa; lipeste unul de altul sau aduce impreuna obiecte asemanatoare (cd-uri, figurine etc). Iar in ceea ce priveste "stadiul oglinzii" e destul de avansata, stie foarte bine ca acolo e doar o imagine, daca apar din spatele ei se intoarce catre mine, nu se mai adreseaza "mamicii" din oglinda, cum facea mai demult... Sau poate bat eu campii si toti clopoteii fac deja aceste lucruri...daca da, iertare, ieri am parat-o, iar acum simteam nevoia s-o laud... Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Stancutza nici nu trebuie sa le faca pe toate . Aici ma refer in special la ultimul articol publicat pe blog.
La varsta de 2 ani trebuie sa faca in medie peste 50 % din fiecare categorie insirata acolo. La unele categorii pot fi mai avansati , la altele nu. Media generala trebuie sa fie peste 50 %.
Nu fi trista cu intarcatul, e o etapa normala in dezvoltarea voastra

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette Am uitat sa te-ntreb LalaD, de unde ai luat 'cuburile' alea care-l fascineaza pe Andrei, in poze? Am vazut ca era tare 'preocupat' de ele. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Din Toyplax, Carffour Vitan. Alea mari de tot. Cele mai mici di Ikea si Austria
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ginnette spune:
Neata fetelor,
LalaD,
pt info; cred ca alea mari o sa i le cumpar; celelalte, doar dak prind pe careva ca pleaca la Viena sa-i fac 'lista'![]()
Shose
multi, inapoi la voi.
Ce dulce e Pipetzica (eu tot asa ii spun; si Adelei, de cele mai multe ori, tot buburuza ii spun)
Si ce rochita are ea!
Abia astept sa ne spui ce alege!
Nati sper sa nu se agraveze la Ana (raceala) si little Fanny, sa scape de bubitze , de tot!
pintzesele.
Helene, n-am vorbit cu Laurici; dar azi o 'SMS-esc'.
Miri, am mai admirat o data, strengarii!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, PENTRU:
IZABELLA ANDREEA
ALEXANDRU LUCA
MIHNEA ADRIAN
SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!
Azi nu pot sa fac 'revista blogurilor' - link-urile sunt salvate la favorites in calc de la munca 
Noi nu prea tinem cont de St. Valentine; de Dragobete insa, vrem sa iesim (in doi
); sper sa nu ramana in faza de 'vrut' doar.
Gata, nu mai sta singura.
Zi placuta s-aveti!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
neata
hai ca vad ca nu da nimeni cafea ..
poftiti de serviti!
m-am delectat asa dimineata cu pozute cu pipe .. vai cat de dulce e dulceata mica!! si ce frumos a imbracat-o mami ei pe printesa, mama mama.
fug ca ma duc la coafor .. avem un botez azi dupa-amiaza ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
La multi ani fericiti IZABELLA ANDREEA, ALEXANDRU LUCA si MIHNEA ADRIAN !
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi Ancasoare!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze

IRIS MARIA (19.12.2007)