La Multi Ani Darwin

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
la multi ani se zice persoanelor vii, asta daca nu credeti cumva ca Darwin joaca table cu Elvis in galapagos.

La multi ani se zice si celor care sunt oale si ulcele de mult cu o conditie - lamultianul sa fie adresat operelor, teoriilor s.a.m.d care le-au supravietuit. Se numeste metonimie si se foloseste nu numai pe blogarase literare, de exemplu, ci si in viata de zi cu zi, omul fiind un animal metaforic. Asa ca pot sa-i spun 'la multi ani' lui Shakespeare, fara sa mi-l imaginez jucand barbut cu Eminescu (poate doar daca vreau sa trivializez problema).

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ideea subiectului si felul cum a fost conceputa introducerea, nu prea ma duc cu gandul la ultimele pregatiri pentru prima evolutionada din istoria omenirii.

A, de ce am scris asta? Pentru ca am vazut cat de repede si cat de multe au curs 5 stelute-le si am dedus ca lumea a fost incantata sa vada ca se propun discutii altfel, satula fiind de discutiile despre mancai, porcii pe care ii hraneste Tiriac, Tampitopolis si teoria conspiratiei.

P.S. nu am vrut sa fiu pacifista , nici toleranta , am vrut doar sa-mi arat nemultumirea si sa tin cu ursu :)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Pacat ca in secolul vitezei si al tehnologiei ,inca sunt persoane (si vor fi mai multe)care incearca sa traiasca dupa canoanele proiectate special acum ~2000 de ani de cativa mani****tori pentru cateva mii de locuitori fara carte care traiau atunci.

Pacat ca ,inca se mai discuta reintroducerea evolutionismului in mamuale ... si asta abia in clasa a-VIII-a....deja, pana atunci copiii vor fi injectati cu metafore stupide din manualele de religie.

La multi ani Darwin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

www.seedmagazine.com/news/2009/02/the_evolution_of_life_in_60_se.php" target="_blank">Done in 60 seconds - istoria Pamantului in doar 60 de secunde. Incercati sa reperati anul in care v'ati nascut :)
Si o poveste frumoasa pentru copii: singele nostru este sarat pentru ca am luat cu noi putin din oceanul in care am aparut.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alina, de ce vrei sa transformi subiectul in ceva ce nu cred ca s-a dorit sa fie? :)

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina71

Pacat ca in secolul vitezei si al tehnologiei ,inca sunt persoane (si vor fi mai multe)care incearca sa traiasca dupa canoanele proiectate special acum ~2000 de ani de cativa mani****tori pentru cateva mii de locuitori fara carte care traiau atunci.

Pacat ca ,inca se mai discuta reintroducerea evolutionismului in mamuale ... si asta abia in clasa a-VIII-a....deja, pana atunci copiii vor fi injectati cu metafore stupide din manualele de religie.

La multi ani Darwin !

Daca copii au parintii care nu vor asta pentru copii lor, atunci parintii fac frumusel cerere si copii nu studiaza Religia.
Deloc!
Religia este o materie OPTIONALA.

La multi ani Darwin!

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Alina, de ce vrei sa transformi subiectul in ceva ce nu cred ca s-a dorit sa fie? :)

Este un epilog in nuanta subiectului si atat . Departe de mine gandul de a pune paie pe foc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://vintilescu.blog.cotidianul.ro/2009/02/06/darwin-si-romanii/

Mergi la inceput

Sorana ,stiu cerere, motivatii etc...- fetele mele nu fac religie dar vorbeam asa, la modul general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu personal cred ca exista mai multi "creationisti" habotnici decit "evolutionisti" habotnici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput