La Multi Ani Darwin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si noi, romanii, il sarbatorim. Cum putem.

I-am reintrodus teoria www.evz.ro/articole/detalii-articol/839448/Dumnezeu-si-Darwin-se-intalnesc-in-clasa-a-VIII-a/" target="_blank">in manuale. Oarecum.

Iar pe forum, la subiectul aniversar, facem mizerie pe jos.

C-asa-i la noi.

off-topic: sint curioasa ce inseamna evaluare cu o steluta la un subiect ca asta. E considerat "mediocru" faptul ca s-a nascut Darwin acu' 200 de ani?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

e considerat nu mediocru, ci penibil. pentru ca in extremismul evolutionistilor, darwin nu poate fi celebrat altfel decat in opozitie degradanta si jignitoare cu credinciosii. stii, poti sa emulezi pe cineva si fara sa desconsideri majoritatea locuitorilor planetei - asta e pentru alina care crede ca suntem doar cateva mii de needucati si mani****ti, dar si pentru sirimie care nu vede nuantele si se supara de reactie, mai degraba decat de cauza care a provocat-o.

aroganta de elita atotcunoscatoare e un alt motiv pentru steluta. o steluta e inca prea mult. iar daca te supara "gunoiul", iti reamintesc conform materialismului dialectic: gunoi sadesti, gunoi culegi. merci tutulor pentru etichetele progresiste si civilizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
e considerat nu mediocru, ci penibil

ok, reformulez: este considerat penibil faptul ca Darwin s-a nascut acum 200 de ani si cel ca azi unii isi aduc aminte de asta (probabil pentru ca au si motive)?

Este un topic cu multe vizualizari si putine postari.
Si asta tocmai pentru ca mai toata lumea s-a prins ca-i un topic mai special.
E celebrarea unei personalitati si a felului in care opera sa a schimbat lumea, nu e nici ce-ti imaginezi tu ca ar fi trebuit sa fie, nici propaganda, nici sondaj de opinie.
Tu n-ai avut flerul de a sesiza diferenta, ai raspuns pe pilot automat.

"extremismul, desconsiderarea si aroganta de elita atotcunoscatoare" au aparut la topic de abia cu prima ta postare.

-----------------
Of, acuma las si eu urme de noroi pe pardoseala de marmura.
Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

eu doar voiam sa constat ca uneori capcaunii sunt mai sensibili decat zanele

scuzati pardon, flori si omagii eterne, mi-am pus cipicii la intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
E celebrarea unei personalitati si a felului in care opera sa a schimbat lumea

Oare. Atunci eu propun ca pe 22 aprilie sa-l celebram pe Oppenheimer, alta personalitate care a schimbat lumea mai mult decat a facut-o Darwin (si personal m-a atras de cand studiam metoda stiintifica pe bancile Universitatii din Bucuresti). Faceti pariu cu mine ca la un asemenea subiect ar apare aproximativ trei raspunsuri? cui ii pasa de valoarea stiintifica.
Nu valoarea stiintifica a lui Darwin o celebram noi aici, ci vesnica disputa dintre creationism (credinta religioasa) si evolutionism (teorie stiintifica), disputa in care nu stiu cum se face (necuratu si-a bagat coada clar), dar evolutionistii sunt mai bigoti, mai narrow-minded and forceful in their dogma decat cei mai multi dintre creationisti.
De aia nu vad absolut nimic special in subiectul asta, doar ca cineva a accesat ieri google.com.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Nu valoarea stiintifica a lui Darwin o celebram noi aici, ci vesnica disputa dintre creationism (credinta religioasa) si evolutionism (teorie stiintifica)

Da' de unde stiti voi asa de sigur incotro o lua subiectul asta daca nu ar fi fost impins cu umarul in directia enuntata de tine?
Tu chiar crezi ca toti aia de-i detera 10 stelute sint "evolutionisti bigoti" si cum le-ai mai zis tu acolo?

Cit despre 22 aprilie, te-am notat. Te asteptam cu topicul.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Haideti sa vedem impreuna 15 bijuterii ale evolutiei asa cum au fost ele desemnate de revista Nature. Favorita mea No. 11 www.eve.ucdavis.edu/~wainwrightlab/rsmehta/images/Fig1.jpg" target="_blank">Muraena retifera si cel de'al doilea sau set de falci faringeale pe care si le proiecteaza efectiv afara din gura pentru a retine prada.

Asa ca este timpul pentru un concurs - Ce animal "mitologic" prezinta aceeasi adaptare? cu premii: editiile princeps in format .pdf :) ale cartilor:
Darwin, His Daughter, and Human Evolution
si
Human Evolution: An Illustrated Introduction

Acum si la obiect:
Anul 2009 este si www.astronomy2009.org/" target="_blank">Anul International al Astronomiei deoarece aniversam 400 de ani de cand un alt "patimit" a intrat in conflict frontal cu autoritatile morale ale timpului respectiv: Galileo Galilei si momentul in care si'a indreptat luneta spre cer. Acum eu am retineri puternice in a deschide un subiect pe aceasta tema cu atat mai putin sa invit pe cineva alaturi de mine in www.darkskiesawareness.org/" target="_blank">Zona Intunecata. Daca in biologie ridicatul poalelor in cap poate dezvalui o pleiada de organe omoloage ce stau marturie procesului evolutiei, in astronomie nu ar face altceva decat sa'ti acopere cerul.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Eu n-am stiut ca in Ro s-a scos teoria evolutionista din scoli :(

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/839665/quotDaca-Romania-are-vreo-sansa-ea-tine-de-cunoaterequot/

Mergi la inceput

Xeno, nu prea a fost Darwin "patimit", a avut pana si funeralii de stat.
Edit: nu stiu cine ce stelute a dat; pur si simplu am o reactie organica la propaganda, am crescut in Romania, asta e.

Mergi la inceput

gata, eu stiu raspunsul la concurs.
dar nu-l zic, pentru ca:
1. l-am gasit cu taica google
2. nu prea mi-a placut filmul :)))

Mergi la inceput

Ei, raspunsul era un fel de ghici ciuperca ce-i sau eu asa am priceput, vezi alura agresiva a minunii in cestiune
Mai evolutionistii astia, editie princeps in pdf, nimic nu mai e sfant zilele astea

Mergi la inceput