Sf Valentin (14 Februarie)
Raspunsuri - Pagina 2
popescudora spune:
e o zi simbolica si pe 14 ne dedicam noua si relatiei noastre ziua...nu ne facem cadouri dar va fi ziua noastra...de la o pizza la un club select sau un party...cine stie? Si mai serbam si Dragobetele...
elyanne spune:
Sau macar sa fim luate la rost ca am importat si sarbatoarea asta... pai se poate... doar avem dragobetele
Noi nu sarbatorim ziua indragostitilor... in schimb sarbatorim fiecare an de cand ne cunoastem si de cand ne-am casatorit...
Te iubesc ne spunem mereu... flori imi aduce cand ma astept mai putin, adica fara vreo ocazie anume... pe 1, 8 martie sau de ziua mea nu primesc flori ... in schimb imi aduce intr-o zi oarecare
La rest iesim cand avem chef, timp si cu cine lasa copiii... tot fara vreo ocazie anume...
Iar in vacante nu mai putem sa plecam fara sa planificam din cazua de serviciu si mai ales copii mici si multi
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Irina20 spune:
Eu si sotul cred ca vom sarbatori acasa in familie,cu tot cu cadouri.Eu ii voi face un breloc de chei cu poza noastra in ea,adica eu ,el si baiatul.El a mai avut unul cu poza mea dar sa rupt si nu mai putea sal tina la chei,eu inca il mai am,oricum voi vedea ce ii mai iau,poate niste ciocolata,o sampanie cevaImi place sarbatoarea,e o ocazie in plus sa spui celui de langa tine cat de mult il iubesti si pt ati reaminti clipele minunate petrecute in doi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
petra spune:
Citat: |
Pe cand petitia impotriva "Valentine's Day"? |
Si pentru asta trebuie petitie impotriva ? Este o zi la fel ca oricare alta . Daca vrei sa o marchezi cu ceva mai deosbit bine, daca nu - nu si gata !
Eu chiar nu-i inteleg pe cei care sunt asa de impotriva acestei zile. Ba ca nu-i romaneasca, ba ca nu iti trebuie o zi sa-ti arati iubirea, ba ca ce-i asta- dar fiecare in sinea sa trage cu ochiul sa vada ce se intampla in aceasta zi si ce fac altii.
LA fel putem gasi fel de fel de chichite pentru toate sarbatorile romanesti traditionale sau nu . Daca se dadea liber de la servici in acesta zi sa vezi cum toti erau bucurosi ca exista Valntine Day.
lara_c spune:
Fetelor, chiar nu inteleg chestia asta cu'e o zi ca oricare alta',' noi ne iubim in fiecare zi' etc?
E o zi pe care o poti petrece altfel decat' oricare alta', cu cina romantica, cadouri, flori, declaratii..vacante romantice.Cate dintre noi facem asta in FIECARE ZI?
Uite de exemplu noi tb sa mergem la o petrecere pe 14 si chiar am considerat ca cei care ne-au invitat ar fi trebuit sa aleaga o cu totul alta zi.Chiar mi s-a parut neinspirat si nu foarte atent cu planurile si sentimentele celor invitati.Singura scuza ar fi ca isi aniverseaza casatoria, si fiind vb. de familie, trebuie sa mergem.Dar am ezitat mult.
Sper sa reusim sa sarbatorim doar noi,cu o cina tarzie romantica, dupa.Am luat deja cadouri si felicitari pt sotul meu (una din partea mea si una din partea fiicei noastre).Si astept cu nerabdare Valentine's cu toate ca si noi ne iubim in fiecare zi si incercam sa perecem cat mai mult' quality time' dar nu vad de ce nu am vea inca o zi speciala alaturi de zile de nastere, Craciun, aniversarea casatoriei,Mother's day, father's day, si altele.Viata e atat de scuuurtaaa....
Eu am fost intotdeauna de parere ca sarbatorirea momentelor speciale vacantele, cinele romantice in oras chiar si un film bun vazut in doi sunt extrem de importante pt. cuplu.Cred ca multe cupluri se plafoneaza tocmai din lipsa acestora, ajung sa nu mai vorbesca decat de copii, mancare, cumparaturi si datorii.
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
musetto spune:
Noi nu sarbatorim, dar anul asta am scris pt prima data un valentine card, in locul fiica-mii, ne-au cerut de la ... daycare!
Mindy spune:
Musetto, Si eu am scris o gramada pt daycare (au toti colegii ei appx 2 ani)... felicitari cu Elmo, Dora sau Diego.. sau Elmo loves you:) Au avut si pizza party, mare distractie azi pe'acolo.
Mortal!
Vrem - nu vrem, trebuie sa sarbatorim si noi odata cu ei:)
Tisina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petra
Si pentru asta trebuie petitie impotriva ? Este o zi la fel ca oricare alta . Daca vrei sa o marchezi cu ceva mai deosbit bine, daca nu - nu si gata ! Eu chiar nu-i inteleg pe cei care sunt asa de impotriva acestei zile. Ba ca nu-i romaneasca, ba ca nu iti trebuie o zi sa-ti arati iubirea, ba ca ce-i asta- dar fiecare in sinea sa trage cu ochiul sa vada ce se intampla in aceasta zi si ce fac altii. LA fel putem gasi fel de fel de chichite pentru toate sarbatorile romanesti traditionale sau nu . Daca se dadea liber de la servici in acesta zi sa vezi cum toti erau bucurosi ca exista Valntine Day. La toti numai bine! |
Intru totul de acord!
Si pentru carcotasi: aceasta sarbatoare nu inseamna ca ne iubim sau de spunem asta, doar in aceasta zi (apropos de "noi ne spunem in fiecare zi, nu avem nevoie de Sf. Valentin). Este o sarbatoare a iubirii. N-aveti chef de asta, nu o serbati, lasati criticile la adresa celor care o fac!