Sf Valentin (14 Februarie)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Noi sarbatorim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Noi o sarbatorim triplu: Ziua de nastere a sotului, 19 ani de cand ne-am cuplat si ziua indragostitilor.
Mi-e chiar drag de inimioare, flori,romante. Chiar daca ne spunem te iubesc zilnic si avem o relatie fericita asta nu inseamna ca nu putem sa avem o zi dedicata nebuniilor.
Asa ca am organizat ceva traznet. De cand am vazut filmul Pretty woman am visat la scena in care el o urca in avion si o duce la NY la opera. Eu o fac pe invers....imi urc eu barbatul in avion, il zbor la Sydney si il duc la opera la Madame Butterfly
Din pacate ii arat doar rezervarile la avion si hotel maine .....ca zburam tocmai pe 20 Martie

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Sarbatorim, sarbatorim. Da seara, dupa 10, cand adoarme puiu nostru.
Pe zi mergem si la o taiere de mot.Ne Zbenguim.
Eu astept codou din partea consortului

E o zi speciala doar dak o facem noi speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pe mine ma enerveaza sarbatorile astea luate de la americani.Nu inteleg de ce nu se face acelasi tam tam si de dragobete.De ce nu promovam sarbatorile noastre???De ce altele sunt mai bune??

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Noi o sarbatorim triplu: Ziua de nastere a sotului, 19 ani de cand ne-am cuplat si ziua indragostitilor.
Mi-e chiar drag de inimioare, flori,romante. Chiar daca ne spunem te iubesc zilnic si avem o relatie fericita asta nu inseamna ca nu putem sa avem o zi dedicata nebuniilor.
Asa ca am organizat ceva traznet. De cand am vazut filmul Pretty woman am visat la scena in care el o urca in avion si o duce la NY la opera. Eu o fac pe invers....imi urc eu barbatul in avion, il zbor la Sydney si il duc la opera la Madame Butterfly
Din pacate ii arat doar rezervarile la avion si hotel maine .....ca zburam tocmai pe 20 Martie

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Ce frumos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Pentru mine ziua are cu totul alta semnificatie. Sarbatoarea de Sf. Valentin n-am tinut-o niciodata, insa de anul trecut 14 februarie este ziua minunii mele mici Isabella Andreea.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Tocmai m-a intrebat un coleg daca sarbatoresc, si i-am zis ca noi sintem obisnuiti cu 8 Martiez ziua femeii. da' l-am intrebat si eu de cind e sf Valentin asa de po****r in Nord America, si cica de prin anii '80, a fost o gaselnita de markenting, care a prins excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

la mine, vad ca a inceput de azi cu inimioare ce sa-i fac... iubitul meu e mai romantic decat mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

La noi aici maine se sarbatoreste Dragobetele la parcul romanesc. De fapt amestecat cred....si Valentine si Dragobete, asa sa fie si canadiana si romaneasca petrecerea. Asta apropo de ce zicea Ramonella.
Deci, party maine seara!!!

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Tineti sarbatoarea? Iesiti undeva cu iubitul/sotul (sotia) va faceti cadouri, inimioare, ciocolatele, declaratii?

Nu. Mi se apleaca de la prea mult 'dulce'.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput