Sf Valentin (14 Februarie)

Sf Valentin (14 Februarie) | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Tineti sarbatoarea? Iesiti undeva cu iubitul/sotul (sotia) va faceti cadouri, inimioare, ciocolatele, declaratii?

Noi cred ca stam la un film si bem o bere, ignoram sarbatoarea:)

Tin minte in RO pe la inceputul lui 2000 organiza ProTv casatorii pt o zi, tot felul de concursuri cu declaratii de dragoste. Se mai practica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

mie una nu-mi place ideea de a-ti sarbatori iubirea intr-o zi... iubim in fiecare zi, nu intr-o zi anume, ar trebui sa ne bucuram de iubire in ficeare zi. NU, nu o consider o zi speciala, insa DA este o ocazie de a face cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da .. mergem la un botez ..

nu, nu "tinem" aceasta sarbatoare .. nu e nevoie de o zi anume in an sa ne spunem te iubesc, sa ne facem cadouri si sa ne dragalim ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Tineti sarbatoarea? Iesiti undeva cu iubitul/sotul (sotia) va faceti cadouri, inimioare, ciocolatele, declaratii?

Noi cred ca stam la un film si bem o bere, ignoram sarbatoarea:)

Tin minte in RO pe la inceputul lui 2000 organiza ProTv casatorii pt o zi, tot felul de concursuri cu declaratii de dragoste. Se mai practica?

inca se mai practica...da...numa ca acum nu doar televiziunile organizeaza ci si marile mall-uri, etc. na...nu vad ceva rau in asta...se mai distreaza lumea. decat sa se bata mai bine se iubesc nici noi nu tinem oficial ziua asta.insa nu pot decat sa ma bucur ca oamenii se iubesc, pe 14.02 sau in orice alta zi.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

si eu o tin cand am cu cine .Imi place ca este o atmosfera de sarbatore peste tot in rest cred ca in fiecare zi putem sa ne aratam dragostea fata de partener.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Noi o sarbatorim in fiecare an, de fiiecare data este o surpriza la mijloc.
Sambata aceasta ,sunt convocata sa fiu gata de plecare la 4pm,se pare ca e ceva in program.
Eu i-am cumparat o pereche de butoniere pentru camasile elegante,ii place si-i sta si bine,se imbraca des in costum adica de 5 ori pe saptamana.
Cand ai copil mic si o burtica mare nu mai ai timp sa spui zilnic te iubesc,desi imi aduce flori in fiecare weekend,e felul lui de ami spune ca ma iubeste.

Sophia 2ani 06.09.06
+32
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si noi ne zicem aproape zilnic "Te iubesc",desi, chiar nu mai e nevoie,se vede de la o posta. Insa 14 Februarie e o zi asa, mai speciala. Aici e o atmosfera extrem de calda si de frumoasa. Eu astept cu drag Valentine's DAy ,pentru ca e inca o ocazie de a ne cadorisi si de a petrece impreuna un pic mai mult timp ca de obicei. Maine plecam la Paris, de unde ne intoarcem pe 15. Sotul meu a rezervat o camera la un hotel de lux, cu pat in forma de inima,a inchiriat o masina,si o sa fie si cadouri......
Abia astept. Lasam copiii cu mama si cu mama soacra,si o taiem. O ora facem pana la Paris,unde sper sa avem parte de o minivacanta ca la carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Noi nu tinem....adica m-a rugat sa nu imi iei ceva rosu si pe care scrie I LOVE YOUnu consideram ca trebuie sa asteptam ziua asta ca sa facem ceva special
Eu oricum fac un filmulet pentru el in power point cu relatia noastrea pe etapesi restul mai vedem..oricum pe 14 nu suntem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cristina ,norocoaso

Citat:
citat din mesajul lui cristina1974

Si noi ne zicem aproape zilnic "Te iubesc",desi, chiar nu mai e nevoie,se vede de la o posta. Insa 14 Februarie e o zi asa, mai speciala. Aici e o atmosfera extrem de calda si de frumoasa. Eu astept cu drag Valentine's DAy ,pentru ca e inca o ocazie de a ne cadorisi si de a petrece impreuna un pic mai mult timp ca de obicei. Maine plecam la Paris, de unde ne intoarcem pe 15. Sotul meu a rezervat o camera la un hotel de lux, cu pat in forma de inima,a inchiriat o masina,si o sa fie si cadouri......
Abia astept. Lasam copiii cu mama si cu mama soacra,si o taiem. O ora facem pana la Paris,unde sper sa avem parte de o minivacanta ca la carte.

Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia

Sophia 2ani 06.09.06
+32
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ionica, oi fi eu norocoasa,insa nici cu tine nu mi-e rusine. Am vazut pozele alea ale tale, cu burtica.... Sunteti o familie superba. Asta e norocul cel mai mare, sa stii ca ai langa tine pe cineva care te iubeste cu adevarat. Ca, la urma urmei, dragostea adevarata nu tine nici de bani,nici de lux. Eu si cu Kaveh, sotul meu, ne-am iubit extraordinar de mult inca de la inceput, cand nu aveam nimic, si lucram amandoi ca sa putem sa ne ducem viata.
In timp, insa, lucrurile s-au schimbat, am reusim sa acumulam, ne-am si extins,insa relatia dintre noi e la fel ca la inceput
Nastere usoara si bebita sanatoasa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns necsuta spune:

Nu prea tin sa sarbatoresc valentine's day,dar iubitul meu tine,e traditie la ei,asa ca o sa-i trimit o felicitare ceva si el mie banuiesc ca la fel!

Mergi la inceput