Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
inais spune:
Chinabulina! Sa fi sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de gogoasha ta superba impreuna cu tati ei!
Nu am citit nimic din urma...sunt FRANTA!
Va si noapte buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mishutza Lori,multumesc,o sa incerc. Gabitzam,si pe culinar ne gasim?hihiihih si totusi,unde e MISS? |
ei, unde! Doarme!! David se pregateste sa ii faca o surpriza: sa doarma mai multe ore legat!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Vianne spune:
Fetelor, Stefana e racita, a luat de la Edson.
Asta noapte a avut febra toata noaptea, 39 Azi am fost cu ea la doctor, inca avea febra mare. I-a cedat un pic cu ibuprofen. Asta mi-a dat sa ii dau tylenol (cred ca e paracetamol in Ro) si ibuprofen. Mi-a zis ca nu imi da antibiotoce pt ca e doar raceala, Slava Domnului. Dar a fost maraita, a plans...
Voi cum puneti sosete cu otet? Le inmuiati intai in apa calda? Si apoi otet?
aelita spune:
ANISIA Felicitari pt baietel !! sa ai o sarcina frumoasa !ce diferenta va fi intre copii? poate iti pui la semnatura,sa urmarim mai usor si evolutia voastra.
INAIS
ANDRADA oau ce pozitii de somn are
GABItA ce haios doarme Raducu!
e bine ca e cuminte si poate sa doarma invre perne. eu nu ilpot lasa sa doarma in pat ,nu ar fi pericol in somn,ca i-as pune perne,dar cand se trezeste,nu plange,ci o ia din loc,s-ar urca peperne si de acolo ,delainaltime,ar ateriza in cap ,ca el vrea deja sacoboare..
KIRStINIK-cat de frumoasa e Diana !
MISHUtZA-
Mishutza,matusica de Diana Maria,cezariana,8 iulie 2008 |
pt a colora numele,incearca sa scrii de mana: [red ]nume [ /red] ,eu am lasat spatii ca sa se vada,dar tu sa scrii fara spatii.
CHINABULINA-La multi ani !!
SOCRAtE-
Am fost la Jianu, mi-a zis ca copilul e perfect sanatos. Sa arunc atelele si sa las natura sa isi urmeze cursul. |
VIANNE-multa sanatate !
azi i-a placut mult piureul,si vi-l spun si voua,desinu e regula saplaca tuturor,dar cine stie...
a fost facut din dovlecei ,morcov,paste,usturoi.
in loc de paste pun uneori orez.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Vianne Fetelor, Stefana e racita, a luat de la Edson. Asta noapte a avut febra toata noaptea, 39 Azi am fost cu ea la doctor, inca avea febra mare. I-a cedat un pic cu ibuprofen. Asta mi-a dat sa ii dau tylenol (cred ca e paracetamol in Ro) si ibuprofen. Mi-a zis ca nu imi da antibiotoce pt ca e doar raceala, Slava Domnului. Dar a fost maraita, a plans... Voi cum puneti sosete cu otet? Le inmuiati intai in apa calda? Si apoi otet? Noi www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana Stefana Eduarda 22 mai 2008 |
Vianne, incearca Advil pediatric. Scade temperatura mai rapid si are si o doza mai mare, dai doar la 6-8 ore, nu la 4-6. Pune apa cu puitin otet intr-un castronel si apoi inmoi sosetele in el si i le pui in picioruse si apoi mai tragi o pereche de sosete peste. Soer ca intelegi ce vreau sa spun, Victoria e super somnoroasa.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Vianne spune:
Aelita, Desiree, multzam fain de tot! Deocamdata i-a scazut temperatura, sa vedem cum trecem peste noaptea asta.
Desiree, da, am inteles, multzam fain! O sa iau si Advil.
Alysh, cum a fost filmul? Am auzit ca e fain tare.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Nu prea mai apuc sa citesc ca lumea, ca-i sotul acasa, bolnav - si bolnav-bolnav, da de calculator nu se desparte.
Dim. nu mai pot sta mult la calc. ca vine pitica si se ridica de scaun, de mobile si trebuie sa fiu langa ea - s-au dus zilele liniste cand se juca pe paturica 30 min.
Am vazut si eu poze cu Tiberiu si Raducu adormit, cu o fetita cu ochii alabstri (da am uitat cine??)
Noi am fost ieri intr-o vizita si Annika a fost o cumintica - nici macar odata n-a marait, apoi o luase somnul in leaganul montat de perete.
Chiar ma pot lauda ca e un super copilas cuminte, vesel si dulce -- daca ar si manca as fi super fericita ... asta e!
Laura, "bebelusi internationali" - adica provin din fam. de straini sau fam. mixte (rom. cu straini)
Adriana
iulia83 spune:
neatza. am avut noapte horror. parca a inebunit fata. de la 12 la 3.30 nu a dormit deloc!! 2 ore m-am chinuit cu ea s-o adorm pe intuneric, se fataia lanfga mine in pat de-mi venea sa mor, apoi am aprins tv-ul si timp de o ora a zanganit la niste jucarii in urechile mele. dar nu s-a oprit frate, dadea din maini si facea un zgomot ingrozitor. si ea dorea neintoarsa langa mine in pat. aseara parca a avut tranci in fund. am intors-o pe toate partile dezbracata sa vad daca are vreo goanga ceva pe ea de o deranjeaza, nimic...sunt foarte nervoasa pe ea..sper sa trec cu bine peste ziua asta. colac peste pupaza, nici cilcul asta nu-mi mai vine, am o gramada de ganduri negre in cap..
ma pun sa ma uit la neatza bine cu emisiunea aia ca ma mai binedispune dimineata.........
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
elena_g spune:
Buna dimineata!
Fetelor...eu pt prima data am gustat aseara avocado.........dar mi se pare aiurea rau la gust...nu o fi copt sau sunt eu prea conservatoare in ale bucatelor?Nu are nici un gust....consistenta placuta dar gust...beah.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui elena_g Buna dimineata! Fetelor...eu pt prima data am gustat aseara avocado.........dar mi se pare aiurea rau la gust...nu o fi copt sau sunt eu prea conservatoare in ale bucatelor?Nu are nici un gust....consistenta placuta dar gust...beah. |
e gretos...prea gras. Cica tre dres cu usturoi, cu lamiie, cu branzica - sa ii daie fin grasime.
niatsa, multsam de
fiica mea s-a trezit la 5. sa se joace!!! vorba lui tati: are o gramada de treaba, si trebuie sa se trezeasca devreme sa o termine! .
I-am bagat un bibe, s-a jucat cu el, am pus fata inapoi in patut la ea. Nu a caraiit, doar s-a jucat!! pe intuneric, mai fetelor.... stiu ca are un auz deosebit, mai fin ca al nostru (si mai alea decat al socrilor, care vorbesc/se mishca si cand ii rog SAAAT sa taca se burica la mine: "ca ce, ei nu au vb tare"), dar si vaz de pisica? Numai pisica se mai joaca la 5 dim!!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008