Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

MULTUMESC PENTRU URARILE DE IERI

tuturor sarbatoritilor de 11 !!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Misutza deci ai facut noapte alba prin simpatie cu noi
Pentru culoare sau caractere bolduite, italice etc. selecteaza de sus sau scrie tu [b ] si [/ b] si scrie cuvantul intre cela doua randuri de paranteze patrate (am pus si spatiu ca sa vezi exemplul)
Bafta mare la intalnirea importanta! O sa fie super, sunt sigura!
Fete dragi va zic un noapte buna si odihnitoare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mishu, daca folosesti Mozilla Firefox, nu merge formatarea automat, trebuie sa scrii tu de mana tag-urile de culoare, bolduire, etc. Cum ti-a zis si Lori.

Pata de dinte e posibil sa fie carie, chiar daca e dintisor nou. Daca doarme cu biberonul in gura asa se intampla. Poti cauta pe google dupa "carii de biberon".

Reteta de pizza am dat-o eu mai acum cateva pagini, o gasesti www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">aici. Nu e chiar pizza ca la pizzerie, dar e buna. Si se face repede.

Iulia, avem cam 24 de grade, este foarte cald, de aia il tin mai dezbracat pe Raducu. Noapte doarme fara sosete si se dezveleste de cele mai mutlte ori, nu prea sta invelit. Am vazut la el ca suporta mai rau caldura decat frigul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

deci bilant de 9 luni la o fitzoasa: 8,730 kg, 74 cm sanatoasa tun si acum maraita ca asteapta baia

va pup, somn usor

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Lori,multumesc,o sa incerc.
Gabitzam,si pe culinar ne gasim?hihiihih
si totusi,unde e MISS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mishutza, eu sunt peste tot Acolo sunt chiar de mai de multa vreme, a fost primul meu forum in care am intrat pe net, haaat din 2002.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iulia, avem cam 24 de grade, este foarte cald, de aia il tin mai dezbracat pe Raducu. Noapte doarme fara sosete si se dezveleste de cele mai mutlte ori, nu prea sta invelit. Am vazut la el ca suporta mai rau caldura decat frigul.

merci Gabitza, i-am scos si eu sosetele din picioruse in seara asta sa vedem cum se comporta (ea oricum nu se dezveleste noaptea) si i-am pus pernita pe care o puneam in patul mare sa nu cada cand dormea cu mine in patucul ei. Doamne ajuta!
Numai ca acu nu prea vrea sa adoarma. e tac-so cu ea, eu imi fac niste ceai antihemoroidal sa-l beau si unul sa ma spal ca mai apoi sa dau cu o crema ca ma doare de inebunesc de vreo 2 zile s-a umflat acolo locul - sper ca nu-s scarboasa -

va pup, noapte buna

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara,

Am fost la Jianu, mi-a zis ca copilul e perfect sanatos. Sa arunc atelele si sa las natura sa isi urmeze cursul. Comanda de cum sa isi tina piciorul vine de la creier asa ca tb sa asteptam.

DEci totul e bine. In noaptea asta dormim fara atele. Acuma totul e sa inteleaga ca numai caii dorm in picioare si poate elefantii dar nu sunt sigura.

Vai ce fetita scumpa cu urs roz.

Am incercat si eu dar...nu prea merge. Bine el doarme fara mine.

Deci m-am linistit.
Intreba cineva de brocoli acuma sunt cu neuronii in pauza un pic nu mai stiu cine, eu i-am dat cu morcov, cu dovleac, cu orice combinat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

deci bilant de 9 luni la o fitzoasa: 8,730 kg, 74 cm sanatoasa tun si acum maraita ca asteapta baia

va pup, somn usor

Mami de Stefania 11.05.2008

felicitari pentru bilant!! o lungana

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fete dragi, intru repede ca vreau sa ma uit la Slumdog Millionaire cu sotiorul.

In 1 rand:

LA MULTI ANI DRAGA SI SCUMPA CHINABULINA! SA NE TRAIESTI SI SA TE BUCURI DE GOGOSICA TA SCUMPA!

Multumesc fetelor pt raspunsuri ref la jocuri de stimulare a inteligentei, multumesc Doloress pt link-ul acela care pare f interesant, o sa-l studiez maine cu atentie.
Nu vreau sa scap vreo etapa de care ar avea nevoie, oricum el e f solicitat caci noi mergem mereu la socrii, la ai mei care de fiecare data vorbesc cu el, il invata lucruri noi, dar vreau si eu sa particip cat mai bine la evolutia lui fizica, psihica, intelectuala. Si mi-e teama sa nu gresesc.

LAURITA, mi se facuse asa dor de voi ca am zis sa ma mai uit prin poze si cand, surpriza, vazut poze noi cu Mirci la 9 luni, de fiecare data il gasesc mai frumos, cred ca o sa franga inimi la greu, mi-e mila de fetele alea. Nu mai zic cat de frumos il imbraci. Mai ales puloverul din prima poza e de vis, de unde e?
Voi aveti si par pe cap, ei, pt asta va invidiez

Andrada, am vazut poze cu Tiberiu, e dulce foc!

La fel poze cu frumoasa lui Kristinik, ce are de balerina are in unele poze!

A-propos si eu vreau primavara cat mai repede. Noroc ca mai scap si fug la cursurile astea. sincer, pt fetele care stau 100% cu bebe, am toata admiratia!
Probabil sunt printre voi si fete care n-au plecat deloc de langa bebei, dar eu n-as putea sau as putea dar as tanji dupa un dram de libertate, mama destrabalata ce sunt.

PS Nu am putut vizualiza poze cu Raducu. Vreau si eu!

Gata fug la film. Pup, somn usor!

Vlady

Mergi la inceput