Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Vai Nadia, cat este de dulce Victoria cu ursuletul roz Iar pentru telecomanda face fata oricem, nu?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Micaela06 spune:
Doloress, nu am stiut, cred ca nu am fost atenta. Ce vorbareti sunt baieteii astia. Daria acum tipa dupa mine doar "eeee" cand vrea sa-mi atraga atentia si dca o cert sau ii iau jucaria (un cablu, o revista, ce nu are voie) ma cearta si ea pe mine: " eee buh, eee buh" Si mai zice si aia cu "bababmmmama" o fi insemnad "baba de mama"?
Dar sa o laud si eu un pic, ea e foarte avansata la capitolul motricitate, in curand o sa mearga singurica, momentan merge sprijinindu-se doar cu o manuta.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Victoria_mami spune:
gabitza multumesc. Da, asa e! face orice sa puna mana pe telecomnda sau telefon... hmmm eu credeam ca nu stie diferenta, asa ca ieri am scos bateria din tel sa se joace cu el... pe cuvant daca l-a atins macar. nici nu l-a luat. Eiii, cum am bagat iar bateria, cum a devenit f interesant iar.
Raducu e adorabil cum doarme el... si eu ma tot intreb de Victoria... oare nu ii dor piciorusele dormind cu ele-n sus??? ca si Victoria vesnic e cu picioarele pe mine...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Gabitza am uitat: ursuletul roz... i-am cumparat ursulet roz de craciun... si-am ajuns acas cu porcusor roz... adica, eu credeam ca e urs, cand-colo imi zice daddy "ce urs, tu nu vezi ca are bot de porc?!" eh, important e ca-si face treaba, tine pe loc de mami cand doarme printesa si uite-asa mami mananca, fumeaza, mai baga la spalat, la uscat, mai fac si io ce am de facut.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Doloress spune:
Micaela nu prea conteaza la o adica, fiecare se dezvolta in ritmul lui. Pai eu daca mi-ar pasa de toate astea, ti-am zis, as da in depresie ca al meu mai nimic nu face, e tare lenes. Insa nu ma stressez deocamdata deloc. O sa aiba timp destul sa exerseze de toate. Bine, ca urmaresc ce face fiecare pitic de la Odisee si ma bucur cu mamicile lor de fiecare progres!
Am fost si noi afara la plimbare vreo ora jumate! Cred ca e prima plimbare de anul asta! Sunt in jur de 0 grade deci e de-a dreptul cald, m-am descheiat la geaca. A dormit piticotul meu vreo ora asa, desi l-am zdruncinat bine cand treceam peste bancuri de gheata.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
mishutza spune:
Buna seara fetelor,eu am avut o zi tare plina azi,am fost in vizita la prietena mea,mamica de baietel de un an si 3 luni,care canta „maiahi,maihu“,iihhiih,si el abia merge,apoi am mai fost la cumparat de cadouri pt mers in romania,si acuma le-am impachetat frumos in hartie rosie,tinand cont ca ajungem se sfantul valentin.Eu de obicei am tare mult timp liber,v-as dona si voua vreo 8 ore pe zi cu mare placere.Doua le-as da lui Miss,sa doarma,jumate de ora lui Gabitzam sa faca baie in cada,ihihi,si pe urma de fiecare cate un sfert de ora timp de o cafea.
Multumesc pt primire Adriana,Kristinik,Chinabulina,Socrate
Reallaura multa sanatate pt Sis,si pt bebe David
Hehehe,Pretysunshine,ce ma bucur ca nu sunt singura ce le admira pe fete,si sunt sigura ca in afara de noi doua mai sunt fete ce doar citesc
Vianne,da,sunt tare scumpa,hihihi,si rad mereu,te pupic
Gabitzamm-as simti onorata sa ma vad pe lista voastra
Deci,Mishutza,matusica de Diana Maria,cezariana,8 iulie 2008,restul nu i-l mai stiu,iihhihi,da suna tare bine si atata,nu?
Anisipinca un bebe?felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si norocos.
Mai,care pizza?unde pizza?gasesc reteta in capitolele trecute,ca mi-a scapat cred…sotul meu e mort dupa pizza,si prefer sa i-o fac eu in casa,decat sa o mance pe cea cumparata,deci ziceti unde o gasesc,ca caut eu mai departe,va rog.
Chinabulina,la multi ani si multa multa fericire
Lorichas vrea eu sa fiu la o cafea cu Miss acum,da nu-s,beau cafeau singura,barbatul e la sala,musafirul de i-l avem la noi(un fost coleg de scoala)umbla nush pe unde,asa ca beau singura o cola.De fapt cu voi,nu singura.
Sa stiti ca si eu am facut o noapte alba.Nu prea puteam sa dorm,si zic hai sa mai fumez o tigara(bad,bad mishutza),poate vine somnul,si am dat drumul la calculator si din una in alta,am ajuns sa citesc sterile din Romania.Eu de obicei nu prea citesc chestii dureroase,ca stiu ca ma marcheaza si ma indispun prea tare,dar am citit tot ce am gasit despre Marian Cozma,handbalistul omorat in Ungaria.Offf,si m-am culcat pe la 4 ,dupa o seara petrecuta cu lacrimi in ochii si revolta maxima.De acuma nu mai fac nebunia sa incerc sa aflu detalii la chestii de astea
Deci,dupa cum va spunea,sambata o sa ne cunoastem si noi nepotica,iar sotul meu a visat ca nu il placea nepoata-sa si plangea la el,iihihhihiih,cred ca are emotii saracutul.
Fetelor de aveti bebelusi si mai mari,copilul prietenei mele de un an si 2 luni,are o pat ape un dintisor,arata exact ca o carie,e in mijlocul dintelui.Credeti ca e posibil sa fie carie?Dintele are vreo 5 luni vechime,nici nu e iesit de tot,ma indoiesc ca ar fi carie,aveti idee ce ar putea fi?
Cer voie mamicii sa va arat poze cu nepotica mea,si va trimit linkul mai deseara
pupici la toate
mishutza spune:
Mai,mie de ce nu imi ies numele voastre colorate?Voi cum faceti?Eu selectez numele,apoi selectez culoarea rosie,si in capatul frazei imi scrie red,de exemplu,dar pe forum nu e deloc red
bratafel spune:
buna fetelor. mai dar aveti o viteza la scrisss.....mi-a luat ceva timp pana v-am citit din urma. am avut nopti ceva mai bune. cred ca aseara a visat ceva urat pentru ca s-a trezit plangand in hohote. am aprins lumina si am luat-o in brate si a dormit vreo 10 min langa mine apoi am pus-o inapoi in patut. daca doarme somnul de dupaamiaza pana la 7 doarme si seara de pe la 9.30-10.
referitor la mancare , parca s-a mai reglat si cu laptele. maine vreau sa-i dau urzici. am gasit cateva in gradina, mici mici. a mai dat cineva?
in rest este foarte vioaie toata ziua. mergem f bine in patru labe, ne ridicam in patut in picioare - de fapt numai asa sta daca o pun acolo. se ridica de pe spate in fund si se tine scai de mine!!!! daca vreau sa merg la baie ori o pun in modul ori in patut.
Miss felicitari pentru MAMA !! cred ca te-ai emotionat..
alex&sarafelicitari pentru bb3 fetita!!
aldaesme ce frumos este la cresa!! frumos piure - nu intelegeam ce este alb acolo. chiar asa de mari papa bucatile?
chinabulina ce ochisori are Teodora...imi place poza cu turban
d_flaviasi noi avem un premergator la fel. sta in fundulet si se joaca cu el iar mai nou se ridica in picioare dar nu prin partea prin care ar trebui. mi-au placut pantalonii cu ochi.
anisia felicitari pentru baietel!!
prettysunshine, mishutza bine a-ti venit la noi!!
gabitzam ce frumos doarme Raducu cu perna peste el si cu picioarele in sus
andrada79 ai un informatician innascut!!
Desiree2002 mai mai cum doarme cu ursuletul. cam asa face si Bianca - sta cu capul in jos sa puna mana pe veioza care este pusa pe parchet langa patutul ei. si pe mine ma mai cheama Victoria.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
iulia83 spune:
buna.
tuturor sarbatoritilor de ieri si azi cu mic, cu mare
lipsesc putin si vad lume 9...hmmm BINE ATI VENIT FETELOR! va asteptam cu vesti de mamiceala..
cleo, arata ce i-ai luat potoroasei!!! citii bancurile azi la pranz, ca de obcei, aduci un zambet pe buzele noastre
gabitza, am vazut puiutul mic care doarme cu piciorusele in sus..e foarte dulce. strecor totusi o intrebare: cate grade ai in casa? ca vad ca il tii in maneca scurta si fara soseta si as vrea si eu s-o las asa, insa si la 22-23 gr mi se pare frig totusi pt ea. simt cum umbla aerul rece prin camera. abia astept vara. si inca o intrebare: voi ii culcati cu sau fara sosete in picioare? ca am impresia ca fata mea se trezeste din cauza ca-i e prea cald.
am fost pe afara cu fata de la 5 la 6. a fost bine. n-o mai scosesem la plimbare de ceva vreme (exceptand sambata trecuta cand am fost la tara) si asa s-a bucurat. avem un parc unde sunt luminite pe alee in pavaj si am tinut-o de manute sa mearga si se grabea sa ajunga de la bec la bec, asa entuziasmata...mi-a facut si mie bine sa mai ies la aer, ca deja ma sufoc in casa.
hai sa va spun cum trec noptile la noi. incep prin a zice ca ziua n-am probleme cand o culc.trezirea la 7.30, masa la 10, doarme dupa masa de la 10 cam o ora doua, depinde cum fac eu galagie, deci cam pana la 12, apoi dupa masa de la 2 doarme pana la 5 fara probleme. in ambele cazuri, ii dau putina apa dupa masa si adoarme singura, neleganata, in patucul ei. la ora 9 seara lafel, adoarme dupa biberonl cu lapte si doarme linistita pana la 3 dimineata..cand se trezeste si oricat as incerca s-o aorm la loc, ii dau apita ceai, nu adoarme. facem rocada. sotul pleaca pe canapea, eu o iau cu mine in pat, se pune pe burta - e singurul moment cand doarme pe burta, ziua nici sa n-auda - si adoarme pana la 7.30...asa s-a obisnuit. de fapt, asa am obisnuit-o. se trezea si asta era singurul mod de a o adormi. incerc sa n-o mai pun cu mine in pat, dar stau cu orele si ea nu mai adoarme. si mi-e mila de sot ca se chinuie pe canapea, isi intrerupe si somnul si acu lucreaza pe teren de 3 zile, merge pe la mama naiba, urca dealuri, ieri a venit topit ca a urcat un deal si a mers 15 km pe jos ca sa masoare niste parcele. azi iar veni frant, acu doarme saracul ca e topit. deci..astept sfaturi. ce sa-i fac sa nu se mai trezeasca? ponturi ceva? foame nu-i e, ca am incercat si cu lapte. dejaba
am vazut pozele si filmuletele tuturor celor care au postat, sunt niste frumosi si extraordinari toti
am comentariu de adaugat la pozele lui desiree. geniala poza cu ursuletul. incerc si eu in seara asta, insa mi-e cam frica sa nu se sufoce ca fata mea se fataie in pat. incerc cu pernita cu care doarme ea in patul meu...poate merge
gata, va las ca am vb cam mult
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
elena_g spune:
RELLAURA..pun o lingurita de ulei de masline sau putin unt.Combin diverse...nici cu branza nu se omoara asa tare...am combinat-o cu "n"...cea mai reusita a fost cu cu banana...s-a plictisit...deja nu mai vrea....am pus cu mar si clementina...iesea super buna la gust...gata nu mai vrea.Si la supa fac destule combinatii si iese super buna dar...daca el zice altceva...